Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 22:25 Czy znacie metodę na powiększenie? Tylko nie piszcie o operacjach bo na to nie pozwoli mi strach;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Mały biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:25 Marta, zajmij się nauką a nie takimi bzdurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Na pewno cwiczenia. Poza tym zadbaj o dobry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:11 ...stanik (Grochowska) i dobrą technikę zakładania (tamże :-))) jeśli dotad zgniatałaś biust, to panie pokażą Ci też jak go masowac, żeby wrócił na swoje miejsce). Nie od rzeczy są specjalne kremy. Efekt tego wszystkiego razem nie będzie powalający, ale na pewno zauważalny. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Mały biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.05, 11:32 Od tabletek hormonalnych antykoncepcyjnych biust się zwykle powiększa i nabiera ładniejszego kształtu. Nie jest to oczywiście metoda na większy biust, tylko efekt uboczny kuracji lub antykoncepcji. Poza tym jest jakiś sposób na masaż biustu, który jeśli wykonuje się regularnie co dzień przez kilka minut, powoduje, że biust może powiększyć się nawet o rozmiar albo przynajmniej nabrać lepszego kształtu. Poza tymi dwiema, no i operacją, nie ma już chyba więcej metod na powiększanie biustu, jest to raczej niemożliwe, podobnie jak nie można powiększyć sobie głowy, wydłużyć rąk, zmniejszyc stóp, etc. Co zrobić, takie życie... jedni mają mały biust, inni dużą głowę, trzeba z tym życ :] Jeśli jesteś ciekawa tego masażu, to przeszukaj forum pod tym kątem, bo przynajmniej ze dwa razy poruszany był temat powiększania biustu w ten sposób, ja niestety nie mam linku do strony z masażem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
teresska24 link 08.10.05, 12:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16552 Tu się może znajdzie jakaś odpowiedz. O ile jeszcze tam nie byłaś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:02 Bardzo Wam dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa tylko operacja 08.10.05, 13:11 Gość portalu: Marta napisał(a): > Czy znacie metodę na powiększenie? Tylko nie piszcie o operacjach bo na to > nie pozwoli mi strach;-) > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: tylko operacja IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.10.05, 21:44 78 :( 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś