agul1 Re: Park Wola 19.09.02, 10:32 Bezlitosny enter;-) No więc - czy któraś z Was już była?? Jakie wrażenia? czy faktycznie takie wielkie to centrum? Jakie sklepy?? Opiszcie wszystko, bo umieram z ciekawości, a pojadę pewnie dopiero w weekend:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siago Re: Park Wola IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 19.09.02, 10:46 Wczoraj była moja koleżanka. Wielkościowo zbliżóne do Galerii Mokotów. Sklepów dużo, ale część jeszzce nie pootwierana. No i dziekie tłumy - z okna widzę całe rzesze ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Park Wola IP: DUBWSPRX* / 213.190.152.* 19.09.02, 10:51 duze to to jest i sklepow pelno tylko jeszcze nie wszystkie otwarte no i oczywiscie ludzi tluuuuumy nalezy poczekac kilka dni, mze tygodni az sie uspokoi i isc sobie popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Park Wola 19.09.02, 11:22 sporo sklepow jeszcze nie otwartych, te najwieksze chcac przyciagnac klientow zaserwowaly szampana (np. C&A)wiec ludzie podchodzili po kilka razy, zeby skompletowac sobie zestaw kieliszkow - no comment. najwieksze promocje pewnie w Auchan. W weekend pewnie bedzie wiecej do ogladania. Taka relacje zdal mi narzeczony, a wnetrze ktore projektuje pewnie bedzie otwarte dopiero za miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Park Wola 19.09.02, 11:33 Ja mieszkam na Bemowie. To rzut beretem do Park Wola, ale na razie się tam nie wybiorę. Odczekam aż otworzą wszystkie sklepy i przewali się ten dziki tłum... Pracuję natomiast na przeciwko Galerii Mokotów i właśnie tu bywam najczęściej. Poniekąd jest to przeklęństwo pracować i mieszkać przy największych centrach handlowcyh Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Park Wola IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 11:40 ja mieszkam o rzut beretem od gm, więc raczej nie zostanę stałą klientką wola park, tym bardziej, że sklepy tam, poza nielicznymi wyjątkami, jak gdie indziej. na pierwszy rekonesans wybiorę się dopiero po urlopie, z nadzieją, ze najdziksze tłumy już się przewaliły:)) na pewno wcześniej wybiorę się do rozbudowanej gm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Park Wola - do czarodziejki:) IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 11:52 Pozdr. też z Bemowa.:) Ja sie bardzo ciezę na otwarcie Wola Park, bo do GM trochę stąd daleko. Ale faktycznie trzeba poczekać jeszcze trochę, aż się wszystko pootwiera i te pierwsze tłumy ciągnące na promocje miną... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Park Wola - do czarodziejki:) 19.09.02, 12:42 Hej! Miło mi, że Ty też z Bemowa... Widzę, że masz astercity net. Dokładnie w którym to rejonie? Ja mam w domu UPC, ale zastanawiam się czy nie przejść na ACC ze względu na internet. Pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Park Wola - do czarodziejki:) IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 13:34 Okolice Wolfkego/Blatona. Astercity net mam od zeszłego roku, ale musieliśmy długo czekać na założenie (ciągle przesuwali termin). Ale jest OK, działa szybko, jak na mój gust, ale ja sie na tym kompletnie nie znam.Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: Park Wola - do bemowianek IP: 194.119.254.* 19.09.02, 13:38 Witam drogie sasiadki! ja tez z Bemowa, ul. Wolfkego! Jaki ten swiat maly:) Internet w astercity mam od 2 dni, jeszcze sie nie zdazylam nacieszyc. Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Park Wola - do bemowianek IP: 217.8.168.* 19.09.02, 13:48 Cześć! -ja też z Bemowa :) (Kędzierskiego) mam acn i działa swietnie, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Park Wola - do czarodziejki:) 19.09.02, 13:46 No tak, ja niestety po drugiej stronie Powstańców Sląskich (Zachodzącego Słońca) Obawiam się, że w moim rejonie na razie internet przez kablówkę jest niemożliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Aż tyle tu bemowianek! IP: 213.77.91.* 19.09.02, 15:25 A ja jestem z Woli... z Młynarskiej! Pozdrawiam wszystkie sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: Aż tyle tu bemowianek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 16:47 No to jeszcze jedne pozdrowionka z Woli, ul. Redutowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Aż tyle tu bemowianek! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 22:56 Z Młynarskiej? To jesteśmy prawie sąsiadkami (Tyszkiewicza). Czy to nie Ty kiedyś polecałaś usługi fryzjera z Żytniej (zapomniałam jak się nazywał). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Aż tyle tu bemowianek! IP: 213.77.91.* 20.09.02, 10:18 Chyba nie.. W każdym razie nie pamiętam, żebym tam była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Aż tyle tu bemowianek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:08 Gość portalu: justy napisał(a): > Z Młynarskiej? To jesteśmy prawie sąsiadkami (Tyszkiewicza). > Czy to nie Ty kiedyś polecałaś usługi fryzjera z Żytniej (zapomniałam jak się > nazywał). ja jestem z Żytniej! pamietasz moze, w ktorym miejscu ten fryzjer? bo Zytnia dluuuga jest :-) ja rzadko chadzam sama Zytnia i pewnie dlatego zadnego fryzjera nie pamietam. na Gorczewskiej to owszem, w tej okolicy paru jest. pozdrawiam Wolanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Park Wola - do czarodziejki:) IP: *.chello.pl 19.09.02, 17:12 Czarodziejko! Ja tez mieszkam przy Powst.Śl. (blisko Połczyńskiej) i własnie pisze z domu. Mam UPC, 159 zł miesięcznie za internet i telewizję. Pozdrawiam cieplutko. A. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Park Wola - do Ady:) 20.09.02, 11:59 Gość portalu: Ada napisał(a): > Czarodziejko! Ja tez mieszkam przy Powst.Śl. (blisko Połczyńskiej) i własnie > pisze z domu. Mam UPC, 159 zł miesięcznie za internet i telewizję. > Pozdrawiam cieplutko. > A. Dzięki za info, ale ja mieszkam bliżej Wrocławskiej... Będę musiała zadzwonić do UPC i spytać czy w moim rejonie też mogą mi podłączyć internet. Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Park Wola 19.09.02, 17:43 czarodziejka1 napisała: > > Pracuję natomiast na przeciwko Galerii Mokotów i właśnie tu bywam najczęściej. > MBP? > Poniekąd jest to przeklęństwo pracować i mieszkać przy największych centrach > handlowcyh Warszawy. Prawda, że zawsze coś kusi na drobne zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Park Wola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 13:54 jest douglas,a tam bardzo fajna promocja biothermu,do kazdego produktu dolaczaja zestaw miniaturek do odpowiedniej cery:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Park Wola IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.09.02, 13:56 W końcu jakieś konkrety:-) A ja uwielbiam biotherm, więc pewnie się tam przejadę, kupię sobie jakiś kremik i dostanę próbki:-) No i ciekawa jestem tego douglasa, jak wygląda w Polsce, mam nadzieję, że jest podobny do niemieckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Park Wola 19.09.02, 13:57 Gość portalu: nika napisał(a): > jest douglas,a tam bardzo fajna promocja biothermu,do kazdego produktu > dolaczaja zestaw miniaturek do odpowiedniej cery:) Nika, czy jest w Wola Park przewidziany Roayl Collection???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Park Wola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 13:16 hmm...raczej na pewno nie widzialam,ale duzo sklepow jeszcze jest zamknietych,wiec moze...ale nic nie slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_102 Re: Park Wola - pytania, pytania 20.09.02, 11:12 To tam jest C&A? Dziewczyny, powiedzcie czy duzy. I czy oprocz szampana (ktorego juz oczywiscie nie ma) zaplanowali jakies promocje? A tak ogolnie sa w tej Wolil jakies fajne ciuchy na jesien? Czy wszystko to samo co w GM? Ja sie wreszcie musze obkupic. Juz nawet te tlumy przezyje ... moze. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Park Wola - pytania, pytania 22.09.02, 20:13 C&A w Parku to kompletna tragedia. Mały, ciasny i do tego jeśli chodzi o damskie ciuszki to jest tylko linia Clockhouse i Yessica. Nie ma Candy, ani Sixt Sense :(((( W ogóle, to mam wrażenie, że to taki kolejny butik z pstrokatymi szmatkami z syntetyków. K@##$$%$ - nić tylko nadal trzeba nach Berlin na Joachimthalerstrasse. Ogólnie Park - duży przestronny, ale na razie dzikie tłumy, część butików jeszcze zamknięta. Douglas milusi, czytelny, ale bez wodotrysków. Odbiega od pierwowzoru i asortymentem (znacznie skromniejszy) jak i cenami rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
maja101 Re: Park Wola - pytania, pytania 22.09.02, 20:42 jakieś tam promocje są... Bodajże w Metropolu na ostatniej stronie pojawiają się w ostatnich dniach reklamy. Z tego co pamiętam była to spódnica w podłużne paseczki w odcieniach beżu za ok 70 zł, sweter męski i takie tam.... Lepszy wybór jest ostatnio w Adlerze przy Hicie na Górczewskiej. A to tylko trochę dalej (choć zależy skąd jesteś). Ja z Konarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siago Re: Park Wola - pytania, pytania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:52 Oj, a według mnie w Adlerze totalnie nic ciekawego... Ale to rzecz gustu oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Park Wola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 00:09 a do ktorej czynny jest ten przybytek komercji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Park Wola IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 23.09.02, 10:59 no więc ja też się skusiłam bedąc wczoraj u koleżanki na jelonkach na mały wypad do wola parku. byłam sama, wiec sobie spokojnie polatałam. no i... wynudziłam się jak mops. nie ma tam dosłownie nic, co by mnie mogło skłonic do odwiedzin w najblizszym czasie. te same sklepy, co wszedzie. a te, których gdzie indziej nie ma, jak c&a, beznadziejne. douglas też bez rewelacji, tyle, że kupiwszy kilka maseczek w saszetkach (mój jeddyny zakup tego dnia:) dostałam az trzy próbki perfum. żadnych promocji (jedynie za biotherm jakieś nedzne miniaturki), a kiedy chciałam od panienki promującej age fitness próbkę wywaliła na mnie oczy. dośc dziwna polityka brandowa - eris stoi koło chanel, if przy diorze. poza tym nuda, nuda, dzikie tłumy rozszalałych rodzin polskich model 2+2 lub wrecz 2+3, pod budynkiem jakis festyn, wiele sklepów jeszcze nieczynnych. jestem b. rozczarowana, choć szczerze mówiąc, nie wiem, czego sensacyjnego oczekiwałam. wola park jest za duży, nie ma tam przytulnych knajpek i kafejek jak w gm (tylko cafee heaven). o wiele bardziej wolę wileńską, klifa czy moją ukochaną galerię mokotów:))) poza tym strasznie wąskie miejsca parkingowe, cos mnie podkusiło jechać kolubryną mojego faceta i ledwo się zmiesciłam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Park Wola IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 23.09.02, 10:59 no więc ja też się skusiłam bedąc wczoraj u koleżanki na jelonkach na mały wypad do wola parku. byłam sama, wiec sobie spokojnie polatałam. no i... wynudziłam się jak mops. nie ma tam dosłownie nic, co by mnie mogło skłonic do odwiedzin w najblizszym czasie. te same sklepy, co wszedzie. a te, których gdzie indziej nie ma, jak c&a, beznadziejne. douglas też bez rewelacji, tyle, że kupiwszy kilka maseczek w saszetkach (mój jeddyny zakup tego dnia:) dostałam az trzy próbki perfum. żadnych promocji (jedynie za biotherm jakieś nedzne miniaturki), a kiedy chciałam od panienki promującej age fitness próbkę wywaliła na mnie oczy. dośc dziwna polityka brandowa - eris stoi koło chanel, if przy diorze. poza tym nuda, nuda, dzikie tłumy rozszalałych rodzin polskich model 2+2 lub wrecz 2+3, pod budynkiem jakis festyn, wiele sklepów jeszcze nieczynnych. jestem b. rozczarowana, choć szczerze mówiąc, nie wiem, czego sensacyjnego oczekiwałam. wola park jest za duży, nie ma tam przytulnych knajpek i kafejek jak w gm (tylko cafee heaven). o wiele bardziej wolę wileńską, klifa czy moją ukochaną galerię mokotów:))) poza tym strasznie wąskie miejsca parkingowe, cos mnie podkusiło jechać kolubryną mojego faceta i ledwo się zmiesciłam:)) Odpowiedz Link Zgłoś