Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.05, 21:54 mam pytanie o te perfumy ktore w wawie na przystankach sprzedaja... podroby? oni biora po 20-50 zl za zapach...warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: perfumy za dyszkę 10.10.05, 23:00 ja kiedys kupila za grosze taka wode - od oryginalnych roznily sie butelka i trwaloscia. Generalnie oryginalne wody toaletowe sa o wiele trwalsze i zapach zmienia sie z uplywem czasu i nadal pachnie, pieknie rozwija sie na skorze. Ale jak nie masz kasy, to kup sobie podrobe. Juz lepiej z bazaru za 20 zl niz to samo za 100 z Allegro z dopiskiem "oryginalnie zapakowane". Przynajmniej na bazarze nie wmawiaja ze to "oryginal". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: perfumy za dyszkę IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.10.05, 23:07 Nie wiem, czy to tylko moje szczescie, ale nie widze roznicy w trwalosci perfum i za 250, i za 25 zl - jedne i drugie stosunkowo szybko sie ze mnie scieraja. Natoiast musze powiedziec, ze jestem bardzo mile zaskoczona podrobka pewnych perfum, ktore naprawde niezle sie trzymaja i bynajmniej nie przeistaczaja sie z czasem w cos zupelnie innego. Nawet podrobki moga byc lepsze i gorsze. Te perfumki to produkt Chritopher Dark, zapach Rafael (podrobka Ralpha Laurena). 100 ml za 25 zl, ladna, prosta butelka, to opakowane w kartonik i jeszcze w folie. Tak przy okazji dzisiaj wachalam cos podobnego - Adidas rozowy (Fruit cos tam...), ale Rafael jest subtelniejszy i ladniej sie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: perfumy za dyszkę IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.05, 18:18 no widzicie.. tylko ja wlasnie nie wiem czy to podrobki, dlatego pytam czy macie z nimi doswiadczenia...nop bo jesli to np z przemytu albo z ukrainy przywiezione to moze i orydżinal :)tylko tanszy... eee pewnie naiwniak ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: perfumy za dyszkę IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.10.05, 19:02 Te wody za ok 20-30zł.to tzw. wody alternatywne czyli odpowiedniki jakiegoś oryginalnego zapachu.Są to podróby,mają zmienioną nazwę,często podobną do nazwy oryginalnych perfum,pachną niby podobnie ale na pewno nie tak samo jak oryginał,nie są trwałe.W internecie jest sporo stron firm,które mają te perfumy i podane są nazwy tej wody oraz dodatkowo obok nazwa oryginału.Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś