Dodaj do ulubionych

Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:30
Czytałam kiedys w jednej gazecie o dobroczynnym działaniu wit .A I
E.Zastanawiam sie czy któraś z Was próbowała kiedyś zrobic sobie maseczke na
twarz z tymi witaminami(chodzi mi o zakupione w aptece i wyciśniete np.do
kremu,lub wmasowane bezpośrednio w twarz.Czekam na odpowiedzi z niecierpliwoscią.
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz??? 14.10.05, 14:51

• marghot Re: Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz??? 14.10.05, 14:51
        za wszesny enter ;)

moja Mama wsmarowuje sobie te kapsułki lub wit. E w kroplach.
      • Gość: agata Re: Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz??? IP: 80.48.245.* 18.10.05, 08:37
        ja probowalam po oczy. Wycisnij z tabletki i posmaruj skórę a efekty sama
        zabaczysz!
        • Gość: Ela DO DO AGATY Witamina A+E CZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:01
          Jak często stosujesz te witaminy,obydwie razem czy każda z osobna.A moze
          próbowałaś dodawac do maseczki.Ja kupilam swietną w Rossmanie pod oczy i
          zastanawiam sie czy dodac do niej wit E i A.
    • Gość: mada Re: Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:48
      Tak sama witaminke troche bym sie bałam Ja dodaje do serum z wit.C 1-2 kapsułek
      na 10 ml
    • Gość: niki Re: Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:01
      a nie lepiej kupić krem z tymi witaminami??
    • Gość: Nessie Re: Witamina A+E CZY ktos próbował na twarz??? IP: *.acn.waw.pl 17.10.05, 22:28
      Możesz spróbować, ale ryzykujesz silne podrażnienie twarzy. Lepiej spróbuj
      najpierw na jakimś mniej widocznym kawałku skóry :) Zwróć też uwagę, w jakim
      podłożu są rozpuszczone te witaminy, bo może to być coś, co zatyka pory.

Kiedyś stosowałam wit. A w kroplach jako dodatek do oliwki, którą smarowałam
      bardzo suche łokcie i kolana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka