Dodaj do ulubionych

SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:05
jest cudowny zwłaszcza dla tych co chcą by włosy były puszyste i slicznie
pachniały!jest naprawde rewelacyjny wiec i wam go polecam bo po co ja mam
miec tylko piękne włosy!wy też możecie mieć,no nie?:):):)jesli wam zadziala
tak jak na moich!mam nadzieje ze tak sie stanie!
Obserwuj wątek
    • Gość: martta Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 14.10.05, 19:41
      ja używałam odżywki timotei migdał i wanilia i też jest super, mam włosy
      cienke, naturalnie krecone więc nie miałam problemu z ich rozczesywaniem i w
      dodatku ładnie sie kręciły. Dziś kupiłam sobie inna odżywke timoteii, tą do
      włosów brązowych z naturalna henna i efekt jest dokładnie taki sam jak po tym
      migdale, więc polecam:)
      pozdr Marta
      • Gość: maria Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:05
        a ile kosztuje ten szampon?
        prosze odpowiedzcie dziewczynki:):)
        • Gość: hania Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:12
          Ja też zostałam fanką tego szamponu. Jest cudowny...
    • Gość: olga A CZY ON NIE SZKODZI PRZY CZESTYM MYCIU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:27
      i czy można myc nim codzienie włosy?a jesli tak to czy naprawde jest efekt
      puszystosci bo ja zawsze chce miec puszyste włosy bo mam płąskie bardzo i
      dlatego pytam..jesli jest dobry to go jutro kupie bo włąsnie konczy mi sie
      poprzedni szampon!:):)plissss odpiszcie!
      • Gość: jo-asiunka Re: A CZY ON NIE SZKODZI PRZY CZESTYM MYCIU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:32
        A do jakich włosów on jest przeznaczony? bo ja mam przetłuszczające sięi mi wym
        mieć jakis wypadają. Zaczełam kuracje, ale chciałabym miec jakis szampon
        zwiększajacy puszystość
    • Gość: olga Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:55
      NIECH KTOS MI POWIE ILE KOSZTUJE...:(:(
      • Gość: Inka Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: 62.233.195.* 14.10.05, 23:29
        Boże a ile może kosztować ten szampon skoro jest dostępny praktycznie wszędzie,
        w każdym supermarkecie? Dziewczyno pomyśl.
        • Gość: LA Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.prenet.pl 15.10.05, 09:51
          Ja widziałam te szampony w cenie 5-8 zł :) powyzej 8 zł nie spotkałam, odżywki
          kosztują podobnie pozdrawiam
          • Gość: hania Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:34
            Zapłaciłam za niego ok 6 zł w Rossmanie, a przeznaczony jest do włosów
            delikatnych i normalnych. Ja mam przetłuszczające, ale jakiego szamponu bym nie
            używała to i tak musze myć co 2 dni. Dlatego teraz używam szamponów delikatnych
            a nie do przetłuszczających się włosów które wyszuszają i włosy i skórę.
    • Gość: mirka Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:29
      akurat......za tani jest by był fantastyczny.
    • Gość: Klara Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.4web.pl 16.10.05, 17:04
      Powiem szczerze - byl to najgorszy szampon Timotei jaki mialam. Poszedł do
      prania po dwóch myciach. Gorszy był chyba tylko szampon Ziai z olejem
      rycynowym...Maksymalne podraznienie skóry głowy.
      • Gość: :P przeciętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:11
        nie jest lepszy od innych szamponów
        • hepinka timotei do włosów brązowych 16.10.05, 17:54
          używam go od ponad roku i jest BOSKI !!!!!
          ślicznie pachnie, włosy są fajne w dotyku i dobrze się układają
          wreszcie znalazłam coś, co je poskromiło :)
          spektakularnych błyszczących refleksów nie zauważyłam,
          ale mam jasno brązowe włosy z naturalnymi słonecznymi refleksami
          więc nawet na to nie liczyłam :)
          POLECAM !! :)
          • kragmel Re: timotei do włosów brązowych 16.10.05, 20:46
            hepinka napisała:

> używam go od ponad roku i jest BOSKI !!!!!
            <ciach>
            > ale mam jasno brązowe włosy z naturalnymi słonecznymi refleksami

z powodu koloru widocznie ci pasuje. ja mam b.ciemne brązowe włosy i po tym
            szamponie (tudzież odżywce) paskudnie mi zrudziały. bleh. używałam wcześniej
            innych odżywek z henną i efekt był znacznie lepszy.

btw teraz mam zestaw szampon+odżywka glisskur do brązowych włosów i z niego
            jestem zadowolona. przede wszystkim nie rudzieję, a nawet mnie ostatnio
            zapytano, czy kładłam farbę, bo piękny błyszczący kolor mam na głowie :)

• Gość: mahdall Re: timotei do włosów brązowych IP: 193.239.124.* 16.10.05, 22:41
            sorry ale ty napewno mowisz o innym szamponie
            • Gość: mahdall Re: timotei do włosów brązowych IP: 193.239.124.* 16.10.05, 22:43
              ups, moj blad nie przeczytalam twojego tematu. mam obydwa szampony, ten
              migdalowy rzeczywiscie slicznie pachnie, ale efektow na wlosach nie zauwazylam
              (chyba najbardziej lubia go moje dlonie, bo sa bardzo mieciutkie po myciu
              glowy), po tym do brazowych mam siano jakich malo... ale ja mam dziwne wlosy
              wiec kazdy szampon nie bedzie dla nich idealny
    • enixx Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! 16.10.05, 23:15
      O nieee... to jest szampon, który dołączył do listy "nigdy juz tego nie kupie".
      Okropnie sie po nim elektryzują włosy. Takie siano na glowie sie robi. Na prawe
      nie polecam.
      • Gość: mata Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:11
        jest swietny-to prawda!
    • karolina10000 Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! 19.10.05, 08:48
      Zgadzam się!Dla mnie- rewelacja.Włosy sa puszyste, miękkie, b. ładnie pachna i
      dobrze się układają.Nie spodziewalam sie takich efektów po tanim szamponie.Jak
      widac, cena to niewaiarygodny wskaźnik.
      • Gość: Daria Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.eu.org 19.10.05, 16:33
        szampon,pt.może być-jak dla mnie oczywiscie.
    • Gość: mania Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:35
      odlotowy jest!macie racje ze włosy sa po nim piekne !
    • Gość: ola Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:44
      boski jest i tyle..
    • Gość: m Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:33
      ?
    • Gość: mana Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:30
      rewelacja jednym słowem.
    • Gość: . TEN WATEK TO JEDNA WIELKA KPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.10.05, 15:14
      Jedna, jedyna osoba napisala prawie wszystkie powyzsze posty podpisujac sie za
      kazdym razem innym nickiem, tylko jej IP jest za kazdym razem takie samo -
      Neostrada. Bo watpie, zeby tyle osob majacych Neostrade zachwycalo sie tym
      samym szamponem i ciagle podnosilo ten watek.
      Tak wiec dziewczynko, daruj sobie, juz wiemy jaki wspanialy i cudowny jest ten
      szampon... O_o
      • Gość: magdalena smieszne co napisala forumowiczka przede mna:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:32
        ja też mam neostrade bo prawie wiekszosc ja teraz ma w Polsce i dlatego też
        posoadzisz mnie o to pustostanie?dziwie sie ze na tym forum siedzą takie
        głupolki:):)dobrze ze ich tak mało:):)ja też lubie ten szampon i dobrze ze
        watek jest podnoszony.
        • Gość: . Re: smieszne co napisala forumowiczka przede mna: IP: *.chello.pl 26.10.05, 16:01
          Buehehehehe, kolejny cudowby post tej samej nawiedzonej panienki. Lol.
          Pustostan i glupolka? Nie wolaj rodzicow, juz Ci w niczym nie pomoga, i tak
          zalosna jestes.
          • Gość: francuzeczka Re: smieszne co napisala forumowiczka przede mna: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:17
            coz, tez mam neo i tez uwazam ze ten szampom jest bardzo fajny.
            • Gość: niki Re: smieszne co napisala forumowiczka przede mna: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:16
              naprawde polecam bo włosy po nim sa sliczne!stosuje go rok i nigdy moje włsoy
              tak slicznie nie wygladaly.
              • Gość: . Re: smieszne co napisala forumowiczka przede mna: IP: 87.207.220.* 31.10.05, 22:47
                I znowu tY idiotko? Rok? Buahaha, szkoda tylko, ze te nowe serie sa w
                sprzedazy od niedawna
    • Gość: ... Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:30
      ;P
    • Gość: gola Re: SZAMPON TIMOTEY"WANILIA I MIGDAŁ"-WSPANIAŁY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:19
      nie polecam ale ładnie pachnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka