Gość: kama IP: *.asta-net.com.pl 15.10.05, 22:40 czy ktos z was uzywal fluidu city matt(matujaco wygladzajacy) erisa?czy warto go kupic?czy matuje?jak "wyglada"na twarzy-czy nie tworzy maski?prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: effi Re: fluid city matt-erisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:54 kupilam po zachecajacych opiniach na forum i jestem zadowolona. najlepszy podklad, jaki mialam, ale mialam ich bardzo malo, wiec eksperka z pewnoscia nie jestem. na skorze jest jasniejszy niz wydawaloby sie po kolorze w opakowaniu. kryje raczej slabo, matuje, ale u mnie tylko na kilka godzin. potem.... nie wiem, ale chyba jakos tak... znika. ma u mnie duzy plus za nierobienie maski, naturalny wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: fluid city matt-erisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:28 wg mnie bardzo dobry, matuje, nie zatyka porow, uzywam od dluzszego czasu, kolor wg ,mnie ok(mam naturalny) moge polecic, jak do tej pory uzywalam roznych i ten jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś