marghot 17.10.05, 13:28 sklep.salonik.com.pl/sklep/index.php/cPath/303_493 jakie wrażenia? mam płonną nadzieję, że Ziaja w końcu "wypuści" jakiś dobry krem nawilżający dla wrażliwców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinka023 Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:33 ja ostatnio nabyłam kilka kosmetyków z serii ZiajaPro-czyli profesjonalnej i jestem naprawdę zachwycona.Jeśli chodzi o te serie detaliczne to miałąm mieszane uczucia ale właśnie w tej serii Profesjonalnej jest krem nawilżający.kosztuje grosze -17 zł za 250 ml.Jest mocno nawilżający, chlodzi i łagodzi podrażnienia skóry,nie powoduje uczuleń-co u mnie jest bardzo częste. Szczerze polecam-trzeba go szukac u Kosmetyczek w salonach bo tak jak wspomniałam jest to seria do gabinetów. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:39 tylko pojęcia nei mam gdzie w sieci lub w Poznaniu szukac tej profesjonalnej serii - opis+kupno :( Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:54 hmmm... ja osobiście kontaktuję się bezpośrednio z przedstawicielem handlowym bo u mnie w mieście chyba jeszcze żaden gabinet nie wprowadził Ziaji ale podejrzewam ze w Poznaniu powinien juz być jakiś.Mam namiary na mojego przedstawieciela i jeśli byłabyś zainteresoawana mogę podać Ci numer telefonu a on napewno poda Ci kontakt do kogoś z Poznania-przedstawiciel lub salon. a jeśli chodzi o opis serii to rzeczywiście chyba nie ma nic w sieci bo to seria profesjonalna-nie do sprzedaży detalicznej(teoretycznie ;-) )Ja osobiście wybrałam sie na pokazy i szkolenie organizowane w moim mieście przez Ziaję , gdzie moglam zapoznac sie z ofertą i dostałam mnostwo broszur i ulotek informacyjnych. Jeśli będziesz zainteresowana to daj znać- podam ci numer telefonu do tego PH- kto wie moze w najbliższym czasie również w Poznaniu szykuje się takie szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 16:03 www.biotechnologia.com.pl/index.php?sectionID=114&show=2133934680 www.biotechnologia.com.pl/index.php?sectionID=114&show=2133934683 tylko to znalazlam jeśli chdzi o tą profesjonalną linię Ziaja- no i oczywiście mnostwo linków o przyznanych za nie nagrodach i wyróżnieniach- to chyba też dobrze świadczy ale najwazniejsze żeby Nam -Kobietom służyły:-) Odpowiedz Link Zgłoś