Dodaj do ulubionych

Calma, Ziaja

17.10.05, 13:28
sklep.salonik.com.pl/sklep/index.php/cPath/303_493
jakie wrażenia?
mam płonną nadzieję, że Ziaja w końcu "wypuści" jakiś dobry krem nawilżający
dla wrażliwców.
Obserwuj wątek
    • sabinka023 Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:33
      ja ostatnio nabyłam kilka kosmetyków z serii ZiajaPro-czyli profesjonalnej i
      jestem naprawdę zachwycona.Jeśli chodzi o te serie detaliczne to miałąm
      mieszane uczucia ale właśnie w tej serii Profesjonalnej jest krem
      nawilżający.kosztuje grosze -17 zł za 250 ml.Jest mocno nawilżający, chlodzi i
      łagodzi podrażnienia skóry,nie powoduje uczuleń-co u mnie jest bardzo częste.
      Szczerze polecam-trzeba go szukac u Kosmetyczek w salonach bo tak jak
      wspomniałam jest to seria do gabinetów.
      • marghot Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:39
        tylko pojęcia nei mam gdzie w sieci lub w Poznaniu szukac tej profesjonalnej
        serii - opis+kupno :(
        • sabinka023 Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:54
          hmmm... ja osobiście kontaktuję się bezpośrednio z przedstawicielem handlowym
          bo u mnie w mieście chyba jeszcze żaden gabinet nie wprowadził Ziaji ale
          podejrzewam ze w Poznaniu powinien juz być jakiś.Mam namiary na mojego
          przedstawieciela i jeśli byłabyś zainteresoawana mogę podać Ci numer telefonu a
          on napewno poda Ci kontakt do kogoś z Poznania-przedstawiciel lub salon.
          a jeśli chodzi o opis serii to rzeczywiście chyba nie ma nic w sieci bo to
          seria profesjonalna-nie do sprzedaży detalicznej(teoretycznie ;-) )Ja osobiście
          wybrałam sie na pokazy i szkolenie organizowane w moim mieście przez Ziaję ,
          gdzie moglam zapoznac sie z ofertą i dostałam mnostwo broszur i ulotek
          informacyjnych.
          Jeśli będziesz zainteresowana to daj znać- podam ci numer telefonu do tego PH-
          kto wie moze w najbliższym czasie również w Poznaniu szykuje się takie
          szkolenie?
          • marghot Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 13:56
            napisz proszę marghot@wp.pl
            dziękuję
    • sabinka023 Re: Calma, Ziaja 17.10.05, 16:03
      www.biotechnologia.com.pl/index.php?sectionID=114&show=2133934680
      www.biotechnologia.com.pl/index.php?sectionID=114&show=2133934683
      tylko to znalazlam jeśli chdzi o tą profesjonalną linię Ziaja- no i oczywiście
      mnostwo linków o przyznanych za nie nagrodach i wyróżnieniach- to chyba też
      dobrze świadczy ale najwazniejsze żeby Nam -Kobietom służyły:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka