Dodaj do ulubionych

Jak zachować pustkę

22.05.05, 01:51
Niesamowite zdjęcia, robione przez pasjonatów, którzy nawet promieniowania się
nie zlękną...
Obserwuj wątek
    • Gość: mbishop fotki słabe, ale cel szczytny :) IP: *.attu.pl 22.05.05, 03:23
    • Gość: graf Re: Jak zachować pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:15
      Jakie promieniowanie, przecież po Prypeciu można bezpiecznie podróżować, trzeba
      tylko unikać zamkniętych pomieszzeń.
      • Gość: uran jakim Prypeciu??? IP: *.jjs.pl 22.05.05, 21:57
        Prypeci! A zdjęcia naprawdę niesamowite:

tania.neostrada.pl/strony/ghosttown/
        • Gość: Travis Re: jakim Prypeciu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:18
          ...btw. arykuł z linku powyżej jest jedną wielka bajką. - potwierdzone u źródła.
          poszujakcie w necie.
          • Gość: uran Re: jakim Prypeciu??? IP: *.jjs.pl 22.05.05, 22:24
            ale co konkretnie? Ogólnie sformułowania dotyczące fizyki jądrowej wydaja mi
            sie niefachowe, czy baba jezdzila motocyklem, rowerem i czy w ogole malo mnie
            interesuje, ale zdjecia chyba sa prawdziwe?
    • Gość: Robertus dobra robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:42
      Kiedyś , kilka lat temu ktoś powiedział mi o tego typu wyprawach. Wtedy się
      tylko uśmiechnałem. Jednak w zeszłym roku sam postanowiłem spróbować i powiem ze
      z tego się już nie wychodzi :). Brak czasu nie pozwala mi na wielkie
      industrialne wyprawy ale gdy się juz zacznie to nie można o tym zapomnieć.
      Strone opuszczone.com odwiedzam regularnie, jest tam kawal historii polskiej i
      nie tylko urbanistyki, zdjec miejsc ktore niedlugo zostana zrownane z ziemia a
      szkoda, bo ich klimat jest niesamowity.
      Pozdrawiam ekipe opuszczonych i zycze powodzenia na dalszych wyprawach !!

ps. zapraszam tez do siebie, tam min. troche zdjec z mojej okolicy
      www.robart.prv.pl
    • Gość: Travis Re: Jak zachować pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:11
      ...wróciliśmy i żyjemy :)
      galerii z Czarnobyla i Prypecia można sie spodziewać za około tydzień. wcześniej
      planujemy spotkanie powypadowe.
      więcej info na stronie i na forum.
      pozdrawiam i zapraszam.

www.opuszczone.com
    • Gość: makaron Re: Jak zachować pustkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.05, 18:56
      brawo i trzymac tak dalej, szkoda że mi się nie uidało z Wami jechac do
      zobaczyska. Może znowu wspólny wyjazd bunkrowo opuszczony?
      PZDRo

www.Bunkrowiec.com & www.Opuszczone.com

hej
    • Gość: karomail@o2.pl Re: Jak zachować pustkę IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 22:58
      Zostałam dosięgnięta ta magią.. Zajmuję się fotografią i robiąc zdjęcia mody
      szukałam ciekawych wnętrz.. od znajomego dostałam link do strony
      www.opuszczone.com. Przeglądałam stronę z zapałem i skontaktowałam się z
      autorami strony i zdjęć, pomogli wybrać mi coć na sesje i dostałam nawet na
      maila narysowaną speacjalnie dla mnie mapę by tafić. Po pierwsze dziękuje.. po
      drugie od chłopaków bije pasja, żyją tym, mają cel, ciągle poszukują i robią
      świetne zdjęcia. Nie każdy powie, że są dobre bo nie każdy lubi zdjęcia
      architektury i klimatów jakie znajdziemy na www.opuszczone.com. Zdania zawsze
      są podzielone, ja jestem zachwycona całością i sama nie moge się doczekać
      kolejnego weekendu by móc poznać kolejne mroczne zakamarki z aparatem w ręku..
      Pozdrawiam:-)

www.icpnet.pl/~mojepodworko
    • Gość: macey Re: Jak zachować pustkę IP: *.icpnet.pl 24.05.05, 11:36
      no no gratulacje :) z niecierpliwoscia czekam na zdjecia oraz dluzsza reporterke
      o tym jak tam bylo. Pozdrawiam
    • Gość: satanic666 Re: Jak zachować pustkę IP: 80.50.249.* 26.05.05, 15:51
      Słaby koleś to ty sam jesteś, ewentualnie może być tak że jesteś po prostu
      głupi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka