konread 22.05.05, 01:51 Niesamowite zdjęcia, robione przez pasjonatów, którzy nawet promieniowania się nie zlękną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graf Re: Jak zachować pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:15 Jakie promieniowanie, przecież po Prypeciu można bezpiecznie podróżować, trzeba tylko unikać zamkniętych pomieszzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran jakim Prypeciu??? IP: *.jjs.pl 22.05.05, 21:57 Prypeci! A zdjęcia naprawdę niesamowite: tania.neostrada.pl/strony/ghosttown/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travis Re: jakim Prypeciu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:18 ...btw. arykuł z linku powyżej jest jedną wielka bajką. - potwierdzone u źródła. poszujakcie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran Re: jakim Prypeciu??? IP: *.jjs.pl 22.05.05, 22:24 ale co konkretnie? Ogólnie sformułowania dotyczące fizyki jądrowej wydaja mi sie niefachowe, czy baba jezdzila motocyklem, rowerem i czy w ogole malo mnie interesuje, ale zdjecia chyba sa prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertus dobra robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:42 Kiedyś , kilka lat temu ktoś powiedział mi o tego typu wyprawach. Wtedy się tylko uśmiechnałem. Jednak w zeszłym roku sam postanowiłem spróbować i powiem ze z tego się już nie wychodzi :). Brak czasu nie pozwala mi na wielkie industrialne wyprawy ale gdy się juz zacznie to nie można o tym zapomnieć. Strone opuszczone.com odwiedzam regularnie, jest tam kawal historii polskiej i nie tylko urbanistyki, zdjec miejsc ktore niedlugo zostana zrownane z ziemia a szkoda, bo ich klimat jest niesamowity. Pozdrawiam ekipe opuszczonych i zycze powodzenia na dalszych wyprawach !! ps. zapraszam tez do siebie, tam min. troche zdjec z mojej okolicy www.robart.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travis Re: Jak zachować pustkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:11 ...wróciliśmy i żyjemy :) galerii z Czarnobyla i Prypecia można sie spodziewać za około tydzień. wcześniej planujemy spotkanie powypadowe. więcej info na stronie i na forum. pozdrawiam i zapraszam. www.opuszczone.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Re: Jak zachować pustkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.05, 18:56 brawo i trzymac tak dalej, szkoda że mi się nie uidało z Wami jechac do zobaczyska. Może znowu wspólny wyjazd bunkrowo opuszczony? PZDRo www.Bunkrowiec.com & www.Opuszczone.com hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karomail@o2.pl Re: Jak zachować pustkę IP: *.icpnet.pl 22.05.05, 22:58 Zostałam dosięgnięta ta magią.. Zajmuję się fotografią i robiąc zdjęcia mody szukałam ciekawych wnętrz.. od znajomego dostałam link do strony www.opuszczone.com. Przeglądałam stronę z zapałem i skontaktowałam się z autorami strony i zdjęć, pomogli wybrać mi coć na sesje i dostałam nawet na maila narysowaną speacjalnie dla mnie mapę by tafić. Po pierwsze dziękuje.. po drugie od chłopaków bije pasja, żyją tym, mają cel, ciągle poszukują i robią świetne zdjęcia. Nie każdy powie, że są dobre bo nie każdy lubi zdjęcia architektury i klimatów jakie znajdziemy na www.opuszczone.com. Zdania zawsze są podzielone, ja jestem zachwycona całością i sama nie moge się doczekać kolejnego weekendu by móc poznać kolejne mroczne zakamarki z aparatem w ręku.. Pozdrawiam:-) www.icpnet.pl/~mojepodworko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macey Re: Jak zachować pustkę IP: *.icpnet.pl 24.05.05, 11:36 no no gratulacje :) z niecierpliwoscia czekam na zdjecia oraz dluzsza reporterke o tym jak tam bylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satanic666 Re: Jak zachować pustkę IP: 80.50.249.* 26.05.05, 15:51 Słaby koleś to ty sam jesteś, ewentualnie może być tak że jesteś po prostu głupi... Odpowiedz Link Zgłoś