Dodaj do ulubionych

DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć -LISTA

IP: *.chello.pl 18.10.05, 09:26
Drogie Forumki, a może tak lista droższych, sprawdzonych kosmetyków które
warto mieć.
Macie takie swoje, ulubione na które warto wydać nawet 100pln ?

Bo o ile bubel za 5,10,15 pln szybko odchodzi w zapomnienie, to niewypał za
kilkadziesiąt złotych to już całkiem spory ubytek w portfelu.

Wpisujcie więc proszę kosmetyki - cudeńka - z których jesteście zadowolone
za 70,80,90,100 a nawet więcej złotych. Zarówno kosmetyki kolorowe jak i
pielęgnacyjne ( także profesjonalne do włosów).

Pozdrawiam

Ps: 1)Nie piszmy o wyższości tanich kosmetyków nad drogimi - lub na odwrót -
bo jak wiadomo i tu i tu sa buble i rewelacje.
2)Dyskusje na temat Avon'u i Oriflame'u zostawmy na inny wątek :--))
Obserwuj wątek
    • Gość: kena Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:17
      To może ja zacznę od swojej mini listy:)
      - mleczko do ciała Biotherm Hydra Flex;
      - krem do twarzy Biotherm Age Fitness;
      - podkład w kompakcie Clinique Superbalanced;
      - błyszczyk Juicy Tubes Lancome;
      - tusz do rzęs YSL Volume Effet;
      - błyszczyk Clinique Sheer Shimmers
      To na razie wszystko:) moje małe bestsellery:)))
      Pozdrawiam
    • aga_ww Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 18.10.05, 10:29
      1.Warto zainwestowac w dobre kremy:polecam z czystym sumieniem Energy Move Diora
      (ok 250 PLN), cudowna przyjemnosc uzywania, aksamit na buzce, a jako doskonaly
      nawilzacz-Aqua Fusion Lancome(ok 150 PLN).
      2.tusz do rzes-nie mialam lepszego jak dotad od Hypnose Lancome(115 PLN)
      3.puder sypki-niewidoczny, delikatny, matujacy na caly dzien(bez poprawek
      makijaz wyglada swietnie u mnie, czyli na cerze mieszanej w strone suchej:))-
      Chanel Pudre Universale(czy jakos tak sie nazywa).Ponadto straszliwie wydajny,
      w ogole go nie ubywa z pudeleczka przy codziennym stosowaniu;), ok 170 PLN.
    • Gość: Lena Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: 83.238.121.* 18.10.05, 10:35
      Thalgo, Serum dotleniajace O2
      Chanel, Puder sypki
      Phytocitrus, Odżywka do włosów rozświetlająca
      Givenchy, Podkład Sublimine
      • Gość: natasha Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:55
        puder sypki Clinique ( ten z pedzelkiem) - duza ilosc odcieni, duza pojemnosc -
        najlepszy jaki miałam ( teraz juz chyba 4 z kolei - cena ok./ 120 zł)
    • bzzzk Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 18.10.05, 13:43
      kredka do oczu Chanel. każda inna znika z moich powiek po dosłownie 30
      minutach, bo mam bardzo tłustą cerę i powieki także, a Chanel trzyma się nawet
      parę godzin. więc u kogoś z powiekami w normie wytrzyma cały dzień, jak u mojej
      mamy np.
      preparat na cellulit Clarinsa Total Lift Minceur, wiadomo, że nie wyszczupli,
      ale naprawdę bardzo ładnie wygładza i napina skórę.
      pzdr.
      • ewelinasss Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 18.10.05, 14:22
        1. Tusz Diora - DIORSHOW, ok. 120 zł.
        • Gość: weronika Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.10.05, 17:48
          1. Biotherm krem Age Fitness 2 50 ml. za 225 zł.
          2. Biotherm Celluli Choc do ciała żel super wygładza i napina skórę 200 ml. 170
          zł. (chyba) i do tego ten kakaowy zapach :-)))
          3. Lancome mascara Flextencils 115 zł. niezmiennie od chyba 4 lat
          4. Chanel puder brązujący w kamieniu niezmiennie od 5 lat ten sam
          5. Lancome fluid Teint Idole niezmiennie od 3 lat - lekki, świetnie stapia się
          ze skórą, duży wybór odcieni 165 zł.
          6. Guerlain Les Meteorites puder rozświetlający w kulkach ok.160zł.
          7. Estee Lauder Idealist emulsja do twarzy super wygładza i zmniejsza pory 50
          ml. 285 zł.
          Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę :-)

• Gość: malenka Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:04
            krem lancome hydra zen:) niestety nie pamietam ile kosztował... ale jest
            świetny!! nalepsz jaki do tej pory miałam
            • Gość: tralala Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 15:10
              dla mnie hydra zen to totalna porazka, jakis gumowaty i w dodatku smierdzi a
              moze zbyt intensywnie pachnia, ale zapach jak dla mnie jest nieatrakcyjny.
              • Gość: nosek Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 09:58
                Dla mnie też!
    • Gość: ilka Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.242.81.adsl.skynet.be 18.10.05, 19:36
      1. Clinique Total Turnaround krem - dla mnie nie ma lepszego kremu na dzien.
      Gladka cera bez podraznien, zwezone pory, efekt rozswietlenia
      2. Clinique - podkłady, zwłaszcza superbalance
      3. Estee Lauder Idealist - silikon w tym kremie dziala cudownie
      4. Clarins - Huile Lotus - olejek dla cery tlustej i mieszanej na noc. W efekcie
      regularnego uzywania skonczyly sie problemy ze swieceniem sie twarzy w dzien
      5. Dior - tusze, zwlasza DiorShow
      6. Body Shop Body Butter - zwlaszcza nowy Spicy Vanilla (drogi bo cale 16 euro)
      - nie moge sie przestac wachac bo pachne jak blacha swiezoupieczonego ciasta
    • Gość: vanillka Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.smrw.lodz.pl 18.10.05, 21:02
      A ja polecam podkład Clarinsa rozświetlający ten w buteleczce - rewelacja, mam
      mieszaną cerę a on się super do niej nadaje pomimo, że nie jest matujący.
      Givenchy puder prisma - 4 kolorowe kwadraciki - mój ostatni nabytek -
      niesamowity.
      Poza tym wymieniane już tu Meteoryty Guerlain, a także puder sypki z brązującej
      serii Estee Lauder.
    • jade.fox Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 18.10.05, 21:35
      Ja dorzucę jeszcze niezniszczalny podkład
      Double Wear Estee Lauder na zimę,
      Kanebo Liquid Finish na lato
      błyszczyki Juicy Tubes Lancome
      cienie Chanel 4 Ombres
    • kragmel Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 18.10.05, 22:36
      przyklasnę masłom BodyShop (ja najbardziej lubię to z konopii ;) i podkładom
      Clinique.
      dorzucam: maseczka oczyszczająca do twarzy z błękitną kukurydzą BodyShop, ok
      60zł; kredka z gumką (do oczu :) Diora.
    • Gość: ola Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.gw-kliny.lama.net.pl 18.10.05, 22:55
      olejek Lotus do cery tłustej Clarinsa
      podkład Perfectly Real Clinique
      Multi Fruition Estee Lauder- świetnie rozświetla cerę
      Total Body Lift Clarins

• Gość: discrepantia do kragmel! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:56
      co to jest kredka do oczu z gumką? :)
      • edavenpo Re: do kragmel! 18.10.05, 23:07
        Usta - Juicy Tubes Lancome
        Mascary - Hypnose i Flextencils Lancome
        Podklady - Color ID i Teinte Idole Lancome
        Pielegnacja twarzy - seria Aqua Fusion Lancome

jak widac jestem fanka Lancome
        • Gość: nosek Re: do kragmel! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 10:02
          Kolejny już raz Juicy Tubes, wytłumaczcie mi dziewczyny, w czym lepszy jest
          Juicy Tubes nad innymi błyszczykami z wyższej półki? Bo przymierzam się własnie
          do kupna.
      • kragmel kredka z gumką 21.10.05, 23:02
        Gość portalu: discrepantia napisał(a):

> co to jest kredka do oczu z gumką? :)

to jest taka kredka z drugiej strony zakończona specjalną pacynką do
        rozsmarowania owej kredki w celu uzyskania tzw. smoky eyes. lubię ją przede
        wszystkim ze względu na idealną dla mnie miękkość/twardość (rozpisywałam się o
        niej na forum w okolicy zeszłych świąt bożego narodzenia ;)

(btw sorry, że tak długo nie odpowiadałam, ale przez ostatnie dni wychodziłam z
        pracy ok. 22:00 brrrr)
    • vobi Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 19.10.05, 11:58
      Swietny watek! :)))
      Nie widze tu jednak zadnego kremu pod oczy... Przymierzam sie wlasnie do zakupu
      czegos z "wyzszej polki", ale nie za bardzo mam pomysl. Czy macie jakies
      sprawdzone kremy pod oczy? Chodzi mi glownie o zapobieganie zmarszczkom. Z gory
      dzieki za Wasze opinie.
      • Gość: kati Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:01
        Właśnie, zapomniałam o oczach, oczywiście Clinique All About Eyes :)
        • Gość: Meganka Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.crowley.pl 19.10.05, 12:10
          Krem na powieki dr Hauschka, używam również pod oczy - nigdy się z nim nie
          rozstanę, fantastycznie wygładził moje zmarszczki. Ok 80 zł.
    • Gość: hanka Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.05, 12:18
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=5053d2c26fc488e97b49ca7118300683&cmd=details&itemid=9789
    • ona-25 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 19.10.05, 13:58
      1.Podkład Superfit Makeup, Clinique około 105 zł
      2.Lash Queen Mascara,Helena Rubinstein około 120 zł
      3.Fluide Jour Matifiant Hydratant Hydra-Matte Day Lotion,Clarins około 100 zł
      4.Tonik- Clarifying Lotion, Clinique 400 ml, około 105 zł
      5.Puder Tanning Compact Foundation, Shiseido, około 130 zł

• mysiulek08 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 19.10.05, 14:29
      Z polskich zdecydowania seria "Rosarium" Dermiki-wspominam z rozrzewniem.
      Bezapelacyjny hit jak dla mnie to Shiseido :
      seria Bio-Perfomance, krem pod oczy rewelacja:)
      seria Benefiance

www.polcom.cl/patagonia
      www.fundacionotway.cl
      volvina.blog.onet.pl
    • Gość: Marta Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:05
      Chanel - puder sypki, w życiu nie miałam tak wydajnego pudru - mój numer 1 w
      odcieniu brzoskwiniowym
      YSL - korektor pod oczy - super, chociaż teraz próbuję nowy Estee Lauder i też
      jest bardzo dobry
      Estee Lauder - tusz do rzęs, zapomniałam nazwy
      Hela Rubinstein - Prodigy pod oczy - dla mnie extra, zero zmarszczek pod oczami
      ale teraz testuję Idealist pod oczy E.Lauder.
      • Gość: tralala Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 15:16
        polecam
        cienie poczworne chanel - swietnie sie trzymaja, i nakladaja, kolorki cudowne.
        cienie poczworne diora - jak wyzej

blyszczyk do ust Clarinsa, w tubeczce, takiego nawilzenia jeszcze nigdy nie
        mialam, cudowne

puder sypki clinique gentle light powder ze zlotymi drobinkami.

tusz ampicilis lancome lub YSL taki w zlotym opakowaniu- YSL pieknie wydluza i
        pogrubia- ideal.

podklad sublime givenchy - bdb
        podklad EL Lucidity - bdb choc mniej kryje.

baza pod cienie lumene super
    • miriam_73 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 19.10.05, 15:26
      - cienie 5-ki Diora, bardzo trwałe, matowe i pieruńsko wydajne
      (mój ulubiony zestaw to Masai - brązy plus brzoskwinia)
      - kulki Guerlaina (Meteorites)
      -Juicy tubes Lancome w każdej ilości i kolorze
      -dobre tusze do rzęs - w tej chwili jak dla mnie the best jest Illusionist EL
      -Spectacular HR - najlepszy podkład jakiego używałam, niestety u nas drogi jak
      diabli
      - Khol Crayon Chanel - czarna kredka która nie znika przez cały dzień

Z pielęgnacyjnych -

Huille Lotus Clarinsa do cery mieszanej
      żel pod oczy z wit. C Heleny Rubinstein i tejże kremik Sculptor Night Care
      z tych nieco lżejszych cenowo - body buttery i lip buttery Body Shopu,
      szczególnie Shea
      • Gość: Lenka Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.chello.pl 19.10.05, 16:33
        - podkład Double Wear Estee Lauder.
        - krem Vinefit lancome
        - puder givenchy prisme(z tym,że ja mam te stare pryzmy w czarnym opakowaniu)
      • Gość: Irena [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: beata Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 20.10.05, 14:13
          To moze zacznij od siebie, bo z nami jest wszystko ok.
    • greta.greta Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 20.10.05, 10:17
      Na początek - mam cerę mieszaną ze skłonnością do przesuszania. Oto moje
      faworyty:
      krem super nawilżający do buzi- biotherm Aquasource non stop + krem żel z tej
      samej serii pod oczy - po prostu moja skóra PIJE;
      maska nawilzająca- Lancome Hydra intense - rewelacja, natomiast kremy Lancome
      nie są dla mnie;
      maska oczyszczająca- Biotherm z serii Biopur z biała glinką + "grzybek" z tej
      serii na niepożadaną "niespodziankę" (punktowiec);
      peeling do buzi - Clarins, ten delikatny, choć przyznam że często nie uzywam
      peelingu,a może powinnam...
      demakijaż - EL Gentle eye remover - najlepszy z mozliwych dla moich często
      podraznionych oczu
      samoopalacz - Dior i Decleor, do ciała z drobinkami złota do buzi bez

Nie uzywam w ogóle Clinique - na mnie po prostu te kosmetyki nie działaja - no
      może czasem po oczyszczaniu Pore minimizer lotion. Nawilżające żele biothermu
      są o niebo lepsze nawet od kremu C potrójnie nawilżającego, natomiast all about
      eyes powoduje u mnie łzawienie.
      W ogóle to bardzo lubie biotherm.

Kolorówka:
      wszystkie kredki, błyszczyki i szminki - Dior, najładniejszy efekt, choć jesli
      chodzi pomadki to chyba przerzuce sie na Shiseido
      tusz do rzes- EL - najbardziej widoczny efekt
      puder - transparentny, sypki Chanel. Fluidów nie używam

Jeszcze nie znalazłam super balsamu do ciała, który by mi odpowiadał na 100%.
      Mówiąc szczerze to szukam wśród polskich kosmetyków - za duzo siana na to
      wszystko :) bo balsam u mnie idzie w wielkich ilościach

Pozdrawiam
    • monia76 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 20.10.05, 11:58
      - total turnaround clique - chyba 200 zl
      - juicy tubes lancome - 85 zl
      - kremy z kwasami pauli begoun niedostepne w polsce :-(
      - podklad superfit clinique - 108 zl
      - podklad blended face powder clinique - ok. 130 zl
    • Gość: gokia Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: 85.128.68.* 20.10.05, 12:03
      Seria do włosów cienkich i delikatnych Volumactive Kerastase.
    • katija1 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 20.10.05, 12:36
      - Estee lauder puder brązujący z serii Amber Bronze.
      - tusz YSL faux cils - efekt niesamowity, ale przez 3 tyg. potem tusz zasycha.
      - baza lancome cils booster
      - konturówki/kredki/cienie/ pomadki Chanel
      - Lancome Lip dimension bluszczyk-pomadka co zostaje wieki na ustach ;)
      • Gość: aga Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.chello.pl 20.10.05, 12:51
        to moje sprawdzone kosmetyki, których używam od kilku lat i chyba długo nie
        zmienię:

- podkład double wear E.L - 135pln

- puder prasowany double matte E.L - 140pln

- szminka MAC(rewelacyjnie się trzyma, niestety niedostępna w PL)- 18 euro

- konturówka Clarins z pędzelkiem(bardzo trwała)

- krem pod oczy Collagenist i Sculptor H. Rubinstein
        • katarzynka777 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 21.10.05, 00:53
          ja bardzo lubie kupowac kosmetyki u doradcow (konsultantow), akurat artykulów
          tych firm nie ma w sklepach, ale juz przed kupnem mam fachowa porade - a mam
          mieszana cere, nieposlusznie poskrecane wlosy i przesuszone dlonie oraz stopy,
          wiec...
          I tak mam kilka b.dobrych i godnych polecenia kosmetykow:
          pielegnacja twarzy - Triovital firmy Vision (krem pod oczy, tonik i krem
          nawilzajacy ok. 500 zl)oraz kolagen naturalny-niecale 200 zl
          pielegnacja dloni - 4-skladnikowy zestaw pielegnacyjny firmy Mary Key, raczki
          po wszystkich etapach sa aksamitne,chyba ok. 200 zl, o ile jeszcze nadal to
          produkuja - kupilam przed kilku laty, wystarcza na dlugo, bo zabiegi zaleca sie
          robic kilka razy w mies.
          pielegnacja ciala - kolagen naturalny, ok. 200, starcza na 4 mies.
          kosmetyka kolorowa: puder sypki firmy LR, naturalna, aksamitna buzka,niecala
          stowka;
          czarny tusz LR,tusz LR ze zlotymi drobinkami, lakiery do paznokci LR, pomadki
          LR,
          cien do powiek szaro-srebrny Mary Key - cudo!
          do pielegnacji wlosow; szampon i odzywka Udo Waltz firmy LR - razem 160 zl,
          nareszcie wlosy daja sie ujarzmic i elegancko wygladaja, czasem robie maseczke
          z kolagenu, ktory mam do pielegnacji ciala

probowalam wiele innych, ale to sa prawdziwe perelki-:)
          • vendeta Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 21.10.05, 10:34
            a mogłabyś podać namiary na tę firmę Vision? gdzie ich szukać? czysty kolagen
            też oni?
    • Gość: aaliyah Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 21.10.05, 12:24
      Gratuluje pomyslu, swietny watek, zagladam codziennie do niego.
      Ja uzywam rowiez "produktow z gornej polki" ale nei wiem czy jakies
      szczegolnie podbily moje serce. tzn wiekszosc jest dobra, sluzy mi ale cudow
      wiekszych nie widzialam. bardziej bylabym w stanie powiedziec co okazalo się
      klapą.... Mimo to uwielbiam kosmetyki, lubię je tesowac i jezlei jzu mam
      wydawac pieniadze wolę na tego typu kosmetyki.
    • keepersmaid Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 21.10.05, 12:37
      Ja kocham Estee Lauder...
      Pod oczy Ressilience Cream - nie tylki "prasuje" co trzeba to jeszcze ma taki
      rozswietlejacy jasny polysk i na ciezsze przypadki podkrazonych oczy -
      Unicircle.
      Genialny tonik w sprayu (nie pamietam nazwy) - jedyna rzecz, ktora mnie ratuje
      kiedy znienacka mam skore podrazniona nie wiadomo czym (np. niedobra woda z
      kranu...)
      Blyszczyki - ale nie te nowe w tubce z pedzelkiem tylko starsze cos tam crystal
      Serum rozliczne, za wyjatkiem Fruition.

EL moglabym kupowac prawie polkami, prawie wszystko co maja odpowiedniego do
      mojej cery/wieku mi pasuje... Tylko troche drogo wychodzi...
      • greta.greta Pytanie o wspomniany tonik 21.10.05, 20:21
        Pliz, znajdź nazwę tego toniku! Ja go chce...
    • fragole Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 21.10.05, 16:50
      1.Body Scutplesse Lancome 160 zł
      2.Guerlain Terracotta Moisturizing Bronzing Powder Long Lasting, nie pamietam
      ile kosztował.
      • Gość: dhr6 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:02
        mam prośbe PISZCIE CENY TYCH KOSMETYKÓW
        z góry dziękuje :)
        • Gość: kasia Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.05, 22:55
          Samoopalacz Heleny Rubinstein Golden Beauty do twarzy - lekko złocisty widac
          jak rozprowadza się na twarzy, z drobinkami rozświetlającymi cena chyba 130 zł.
          Seria Noblesse Spa Dermiki
          Niektóre maseczki w saszetkach Dermiki ( dla suchej różana mozna nakładać pod
          oczy, tłusto ale cera nadmuchana wilgocią :)
    • mikams75 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - 21.10.05, 23:50
      - samoopalacz diora - najgenialniejszy, niestety mala tubka ale dosyc wydajny
      przy oszczednym (czytaj: subtelny efekt) stosowaniu
      - tusz Clinique Long Pretty Lashes
      - balsam o zapachu cytrusow Biothermu
      - IB Kanebo
      - peeling biopur biothermu
      • Gość: Beata Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: *.polarnet.gliwice.pl / *.polarnet.gliwice.pl 22.10.05, 19:53
        Tusze do rzes:
        -HR Lash Queen Mascara, Lancome Flextencils i Hypnose, YSL Effet Faux Cils
        -tonic Clinique z serii 3 kroki nr. 3(nic tak dokladnie nie oczyszcza twarzy)
        -krem do twarzy Diora Energy Move-rewelacja
        -krem do twarzy Lancome Hydra Zen na dzien do skory suchej
        -podklad Chanel Double Perfection Fluid
        -blyszczyk Juicy Tubes
        -puder sypki So Ingenious Estee Lauder
        -krem do twarzy Chanel Hydramax +- genialnie wrecz nawilza
        Wymienione wyzej kosmetyki z czystym sumieniem polecam- nie znalazlam lepszych
        od nich, tanszych odpowiednikow. Na pewno sa warte ceny- wracam do nich
        uparcie, choc uwielbiam nowinki kosmetyczne.
        • Gość: monias1 Re: DROGIE KOSMETYKI-rewelacje które warto mieć - IP: 217.97.133.* 09.11.05, 14:59
          Moje sprawdzone to:
          - kremy z kwasami Neostrata - ok. 100 zl
          Rewelacyjny krem AHA 10% oraz emulsja do cery mieszanej PHA 4% z SPF 15
          - krem pod oczy Anti-gravity Clinique - ok. 150 zl
          - kremy pod oczy Estee Lauder - wszystkie sa b. dobre
          - maseczka nawilżająco-kojąca Avene - ok. 70 zl
          - emulsja do twarzy do cery mieszanej Ysheal+ - ok. 90 zl
          - podklad Givenchy Sublimine - ok. 160 zl
          - korektor antybakteryjny Clarins - ok. 80 zl
          - odzywki do paznokci Nail Tek - ok. 100 zl
          - cien pojedynczy w kremie Guerlain - ok. 100 zl
          - róż do policzkow Diora - ok. 160 zl
          - blyszczyki i pomadki Estee Lauder, Dior i Guerlain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się