viryddi 18.10.05, 18:13 Witajcie, Przeszukałam cały internet wzdłuż i wszerz w celu znalezienia w.w. oleju tłoczonego na zimno...i nic. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: Olej z pestek winogron 22.10.05, 12:20 Hmmm, kupuję zawsze w sklepie. Nie zawsze piszą, że jest tłoczony na zimno, ale wyaje mi się, że jest. Sądząc po smaku i zapachu... pozdr. D. Odpowiedz Link Zgłoś
viryddi Re: Olej z pestek winogron 24.10.05, 08:04 Zrobiłam wywiad. Okazuje się, że ten sklepowy olej jest tłoczony w miarę niskich temperaturach, czyli nie do końca na zimno. Zakupiłam więc olej dr Beta, który jest na pewno "zimny" (tyle, że nieco droższy) Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: Olej z pestek winogron 25.10.05, 10:05 O! Dobrze wiedzieć, dzięki. Nie wiedziałam, że Beta sprzedaje spożywcze oleje. pozdr. D. Odpowiedz Link Zgłoś
viryddi Re: Olej z pestek winogron 26.10.05, 09:41 Deczi, ten olej nie jest spożywczy, tylko do masażu Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: Olej z pestek winogron 26.10.05, 18:19 :-) A czym się różni? pozdr. D. Odpowiedz Link Zgłoś
charl75 Re: Olej z pestek winogron 26.10.05, 09:37 na www.ekosfera.pl sie pojawil, sprawdz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
viryddi Re: Olej z pestek winogron 26.10.05, 09:39 Sprawdziłam, zamówiłam, czekam :) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: Olej z pestek winogron 26.10.05, 10:08 No wlasnie dzis dostalam newsletter z tego sklepu, dziwne tylko, ze na stronie i w sklepie producenta tego oleju jeszcze nie ma. Pewnie nie ma kto zaktualizowac serwisu www:) Ale ciesze sie, ze mozna kupic olej produkowany przez te firme. Ja sprawdzilam ich produkty (nie wszystkie) i jestem zadowolona. Polecam (oczywiscie mowie o firmie Oleofarm). Odpowiedz Link Zgłoś