Gość: ZOCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:55 Polećcie proszę jakąś bardzo dobrą waszym zdaniem maskę na twarz ale nie z tych drogich, najlepiej jakąś polską, chodzi mi o nawilżenie odżywienie i wygładzenie skóry, z gory dziękuje, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZOCHA Re: Maseczki te najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:42 pomocy - muszę sobie kupic cos na odnowę skory. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Maseczki te najlepsze 20.10.05, 11:44 ja bardzo lubuie te saszetkowe Nivei. oczyszczającą i z wit. c. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Maseczki te najlepsze 20.10.05, 11:44 Intensywnie nawilżająca maseczka, Eris (zielona tuba), cena ok. 12zł. Można stosować nawet codziennie, nie wymaga zmywania, dobrze nawilża, nie uczula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semi-o Re: Maseczki te najlepsze IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20.10.05, 11:48 Dax Hydra Perfecta - zadzialala koncertowo przed slubem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Maseczki te najlepsze IP: 83.238.121.* 20.10.05, 12:16 Nawilza, odzywia, wygladza, lagodzi podraznienia i do tego jest rodzimej produkcji - Femi, maseczka z pantenolem, najlepsza i tyle Nr2 to Lumene Hydra drops - super nawilzajaca, ale nie polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Maseczki te najlepsze IP: *.4web.pl 20.10.05, 12:53 Na maseczki wydaję więcej niz na wszystkie kosmetyki razem wzięte:))))Cera sucha, wrażliwa, naczynkowa. Moje numer 1 to: 1. Niebieska Nivea saszetkowa- nawilżajaca z minerałami morskimi - bardzo ładnie rozjasnia 2. Kolastyna, maseczka nawilzająca , saszetkowa - CUDO!!! 3. Dermika, nasycenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: Maseczki te najlepsze IP: *.elsat.net.pl 20.10.05, 13:03 Polecam St. Ives z glinką mineralną, ujędrniająco-wygładzającą. Cera jest po niej promienna i miła. Odpowiedz Link Zgłoś