Dodaj do ulubionych

zmarszczki mimiczne wokół oczu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:37
Witam wszystkich. Mam prośbę, proszę o polecenie kremu pod oczy ma zmarszczki
mimiczne wokół oczu. U mnie to juz walka 10-letnia. Próbowałam wielu
specyfików i nic. Jede lekko wygładza inne nie dają efekty w ogóle.
W tym roku na wakacjach opaliłam twarzyczkę ,więc zmarszczki uwidoczniły się .
Mogą być kremy z "górnej półki " byle by działały. Prosze tez o sparwdzony
podkład do cery mieszanej. Świecę się już po godzince i podkład
szybko "spływa".Pod koniec dnia prawie nie ma śladu.
Pozdrawiam 30-latka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: G Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:15
      Ja zaczelam wlasnie uzywac Loreala ale na efekty jeszcze chyba za wczesnie;-)
      Mam nadzieje ze cos pomoze,
      Pozdrawiam
      Graża
      • Gość: Lena Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: 83.238.121.* 21.10.05, 20:16
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=4808bff524f9a551bed887e85b59b567&cmd=details&itemid=9242
        • Gość: kasia Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.05, 22:57
          moze extremale Dermiki
          • edavenpo Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu 21.10.05, 23:14
            Rowniez polecam Preventi z serii Extermale Dermiki
            • justa_79 Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu 22.10.05, 00:14
              to Preventi czy Extremale? ;) bo to 2 różne serie :)
              • Gość: gokia Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: 85.128.68.* 26.10.05, 10:06
                No właśnie :) A Extremale to pogromca zmarszczek, prasuje je jak żelazko :)
        • neti13 Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu 21.10.05, 23:31
          Dr Haushka , krem na powieki , ten do ktorego link podala Lena. Poczytaj
          recenzje . Mam ten kosmetyk i musze powiedziec , ze to naprawde super rzecz !
          Nie warto eksperymentowac na sobie kupujac wciaz to nowe kosmetyki , ktore
          najczesciej nie zaszkodza i nie pomoga za wiele. Mam farta , ze trafilam na to
          cudenko ;)

Pozdrawiam :)
          • mikams75 Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu 21.10.05, 23:56
            rzeczywiscie Haushka jest niezla, ale strasznie tlusta.
            Natomiast Preventi Dermiki jest kiepski.
            • Gość: kasia Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.05, 23:58
              czyli odpada na dzień???
              • Gość: beti Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.05, 14:34
                Możesz Haushkę stosować na dzień, ja tak robię. Chwilę odczekaj i odciśnij
                tłustość husteczką. Wtedy nic się nie świeci, wygląda ok.
                Ale ja z kolei nie widzę żadnych efektów po tym tak zachwalanym kremie. Może
                jeszcze trzeba poczekać.stosuję go ok. 3 tyg.
                • Gość: pitipel Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:13
                  zamiasta hauschki za 80,- ja stosuję balsam bubchen dziecinny za 13 zł/ 40 ml.
                  Też na oleju rycynowym, też całkowicie naturalny skład. Też efekty jak od
                  huschki, tyle że sporo taniej. Polecam
          • kleopatryx Co na to justy? 26.10.05, 08:45
            A co justy sądzi na temat tego kremu pod oczy?
    • kleopatryx Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu 24.10.05, 15:50
      Dermika Rosarium - krem maska pod oczy z płatkami róż. U mnie efekty widoczne
      po kilku dniach: wypoczęta skóra, mniejsze obrzęki, wygładzone zmarszczki. Jest
      bardzo wydajny; ma taką lekko woskowatą konsystencję i bardzo przyjemny zapach.
      Moim zdaniem efekty są lepsze niż po extremale Dermiki, ale to może być
      subiektywne. Do kupienia w esentia.pl

A może ktoś poleci jakieś naturalne metody na skórę pod oczami? Próbowałam
      załozyć taki wątek, ale bez odzewu :)
      Ja słyszałam, że codzienne okładanie plastrami świeżego ogórka działa kojąco i
      odmładzająco na skórę wokół oczu.
      • angelangel Osemki 24.10.05, 16:56
        Kosmetyczka powiedziala mi ze dobrze jest robic ''osemki'' wokol oczu, ale
        zapomnialam zapytac, w ktorym kierunku
        • Gość: mila Re: Osemki IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 24.10.05, 17:10
          Ja polecam Myokine Vichy. Ja tez mam cere mieszana, i ten krem rewelacyjnie sie
          spisuje. Poza tym ma milutka konsystencje :), no i nie mam potem problemow z
          malowaniem oczu.
          • Gość: oliwka Re: Osemki IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.05, 12:42
            spróbuję Dr Haushka, napiszę później o wrażeniach. Gdzies widziałam adres
            sklepu internetowego
            • Gość: nn Re: Osemki IP: 80.51.90.* 26.10.05, 17:06
              ja kupilam hauschke i zaluje bo na mnie nie dziala, a cena nie jest najnizsza.
              ale fakt ze stosuje dopiero ok miesiac, wiec moze jeszcze za wczsnie
      • Gość: truskawa Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:47
        PHIRIS maska pod oczy1 rewelacyjnai z THALGO żel pod oczy i krem są super!
        polecam a u tej dziewczyny kupicie taniej kosmetyki profesjonalne:
        aga.kosmetyczka@neostrada.pl
        • Gość: Lena Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: 83.238.121.* 26.10.05, 16:29
          Aga, a jaka cena u Ciebie jest serum dotleniajacego 02 Thalgo?
          • Gość: aga Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:15
            serum o2 kosztuje u mnie 155zł jak coś to piszcie bez pośrednio do Mnie
            aga.kosmetyczka@neostrada.pl
    • Gość: Trinity Re: zmarszczki mimiczne wokół oczu IP: 84.6.212.* 27.10.05, 18:25
      Ja zawsze polecam najlepszy krem pod oczy jakiego kiedykolwiek uzywalam ( a
      sporo ich uzywalam, bo trzydziesteczka niedawno mi stuknela ;-)
      Ten krem to Shiseido "Benefiance eye cream" - jest absolutnie najlepszy i
      najlepiej wygladza zmarszczki, ma leciutko tlustawa konsystencje, ktora swietnie
      odzywia skore. Tyle ze sporo kosztuje, bodajze 280 PLN za malenki sloiczek, mimo
      to polecam, warto zainwestowac...
    • Gość: Trinity Aha, i podklad IP: 84.6.212.* 27.10.05, 18:26
      Najtrwalszy jaki znam dla tlustej lub mieszanej cery to "Lasting Performance"
      Maxa Factora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka