Dodaj do ulubionych

czy ktoś zna dystrybutora kosmetyków CHANEL????

IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 08:58
dziewczyny,
czy ktoras z was moze wie jaka firma jest dystrybutorem m.in. kosmetykow
Chanel????? i gdzie sie miesci?????
To skandal, wczoraj bylam w GC i poprosilam o probke fluidu Double
Perfection, na to Pani oznajmila ze probek nie ma, w sloiczek tez nie
naleje,ale moze mnie umalowac na miejscu. Paranoja!!!!!
Mysle, ze dystrybutor tych kosmetykow powinien sie o tym dowiedziec.
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: czy ktoś zna dystrybutora kosmetyków CHANEL?? 26.09.02, 09:04
      Wiesz co, kwestia permanentnego braku próbek to szersze zjawisko w GC, dotyczy
      nie tylko Chanela, ja ostatnio to przerobiłam w Helenie Rubinstein. Weszłam na
      stronę HR, napisałam do centrali na Europę i podali mi namiar na dystrybutora
      polskiego. Spróbuj tą drogą. Nb. chciałam próbki całej serii Sculptora dla
      matki na co usłyszałam, że po pierwsze próbek niet, tylko przy zakupach, a po
      wtóre (tu oryginalny cytat, jakoś mi zapadł w pamięć) "te kremy jeszcze nikogo
      nie uczuliły". Dobre, nie ????
      • Gość: Anja Firma Optimum Distribution IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:06
        ..to przedstawiciel wielu marek, m.in. Chanel. Radzę do nich napisać, bo
        faktycznie ta obsługa nie jest bynajmniej optimum:))

Strona www.opt.pl
        • Gość: agul Re: Firma Optimum Distribution IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.09.02, 09:16
          Wydaje mi się, że to sprzedawczynie zabierają próbki i na nic tu nasze
          narzekania, marki innych firm dystrybuujących - l'orela, sofraluxu, diparluxu
          itp. też nie mają próbek. Może trzeba przypuścić zmasowany atak - napisać
          maila, popiszemy się pod nim wszystkie, to może wtedy ich to ruszy?:-)
      • Gość: monias1 Re: czy ktoś zna dystrybutora kosmetyków CHANEL?? IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 09:16
        Dzieki dziewczyny,
        chyba tylko w Polsce jest taka obluga klienta. Nie dosc, ze te kosmetyki sa u
        nas drozsze niz na zachodzie, niekiedy sa przeterminowane (zwlaszcza tusze do
        rzes).
        • Gość: monias1 Re: czy ktoś zna dystrybutora kosmetyków CHANEL?? IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 09:28
          niestety na te strone www.opt.pl nie moge wejsc. Chyba wejde na strone Chanela
          i napisze do nich o tej sytuacji. Ale obawiam sie, ze to nic nie da. Z
          przykroscia stwierdzam, ze jestesmy zacofanym krajem, gdzie wszyscy kradna jak
          moga nawet glupie testery. To smutna prawda. Ale zapeniam was, ze gdybysmy o
          tym poinformowali jakas firme na zachodzie, ze chronicznie jest brak probek,
          itp. to by nie uwierzyli.
          A panienki w Empikach, Sephorach, Galeriach to juz zenada. Zero kompetencji.
          Wziela by taka i przeszla sie po stoisku i przeczytala co jest napisane na
          produktach w wolnym czasie i z nudow (np. rano, kiedy jest malo klientek. Ale
          nie, po co. A jak czlowiek sie cos zapyta to wtedy robia oczy w piatke i
          czytaja to co jest napisane na pudelkach!!!!!!!
          Krytyczna obsluga klientek m.in. arogancja, zero kompetencji to cos
          okropnego!!!!!! Kto takie dziewuchy przyjmuje do pracy!!!!!! Bbbbbrrrrrr
          • Gość: Anja Przepraszam!!! www.opt.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:32
            To jest właściwy adres, przepraszam!
      • Gość: Anja HR i próbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:19
        Faktycznie, cytat jest dobry:)))
        Co do HR, to akurat cieszę się, że mi było dane zapoznać się z próbkami, bo tą
        drogą raczej wyeliminowałam te kosmetyki ze swego "kosmospisu". Miałam jakieś
        miniatury Hydro Urgency, Urban Active, i coś tam z wit.C.
        NIC mi nie spasowało!
        • Gość: monias1 Re: Dystrybutor Chanel IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 12:55
          dziewczyny,
          w koncu weszlam na te strone i napisalam do dystrybutora kosmetykow m.in.
          Chanel jaka jest sytuacja z przetestowaniem kosmetykow selektywnych. Zobaczymi
          czy i co mi odpisza.
          • Gość: Anja Re: Dystrybutor Chanel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 13:03
            Ja też wysłałam im maila, niech mają!!!!
            • Gość: monias1 Re: Dystrybutor Chanel IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.09.02, 13:30
              super, niech zobacza ze to jest duzy problem i nie tylko jedna osoba ma takie
              odczucia. Moze cos z tym zrobia, ale w glebi duszy nie sadze. Ale niech
              wiedza!!!
              Pozdrawiam
            • Gość: Masia Re: Dystrybutor Chanel IP: *.dtcentrum.pl 27.09.02, 09:14
              Ja tez wysłałam do nich skargę i oto ich odpowiedź:
              "Szanowna Pani,
              Jest mi niezmiernie przykro ze na stoisku firmowym Chanel nie otrzymala
              Pani probki produktu o ktory poprosila Pani sprzedajacy personel.
              Mozemy tlumaczyc to tymczasowym brakiem probki na stoisku, poniewaz jako
              dystrybutor dostarczamy je sukcesywnie do punktow sprzedazy.
              Zdaje sobie doskonale sprawe jak trudno jest dobrac odpowiedni krem i fluid
              do cery suchej.
              Chcialabym Pania poinformowac ze jako dystrybutor przeprowadzamy regularne
              szkolenia w zakresie pielegnacji i doboru odpowiednich kosmetykow kolorowych ,
              a personel sprzedajacy kosmetyki Chanel to osoby przeszkolone merytorycznie.
              Tym samym przepraszamy Pania za brak informacji na temat produktow i za
              zaistniala sytuacje ktora zostanie zweryfikowana przez nasza firme.
              Jednoczesnie chcialabym prosic Pania o podanie adresu na ktory moglibysmy
              wyslac wybrana przez Pania probke. Jesli zechcialaby Pani odwiedzic nasza
              firme mielibysmy przyjemnosc osobiscie ja Pani wreczyc i udzielic
              konsultacji na temat odpowiednich produktow pielegnacyjnych
              odpowiednich do Pani cery."

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka