Gość: magda IP: *.ras.sth.bostream.se 28.10.05, 12:56 chodzi mi o ten,ktos juz uzywal? www.maxfactor.nu/flawless-perfection/flawless-perfection-how-work.jsp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.stacje.agora.pl 28.10.05, 12:58 było o nim coś niedawno na forum ale podobno jeszcze go w Polsce niema Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: nowy fluid max factor,znacie? 28.10.05, 13:28 Jest juz, dzisiaj widzialam w rossmanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.stacje.agora.pl 28.10.05, 13:50 gdzieś w warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 28.10.05, 16:17 czy ktos uzywajl Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: nowy fluid max factor,znacie? 27.11.05, 22:52 Podciągam wątek, bo chętnie bym kupiła. Fajne to? Na Allegro jest w cenie Colour Adapt, którego używam i który mi w miarę pasuje. -------------- Miasto Warszawa TKM :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:10 Co za bzdury piszecie.Jak to nie ma go w Polsce ?Jest juz od 3 tygodni!!Np. w kazdej Sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: nowy fluid max factor,znacie? 27.11.05, 23:31 Bo to wątek sprzed miesiąca jest ;) Nie denerwuj się :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:37 ja mam tłusta buzie i dla mnie jest za lekki, ma baze nawilzającą, taki kremik, niby fajny, ale to nie to co lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygobebe Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.11.05, 09:14 Colour adapt jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREATKANIA Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:33 NO TO CO KTOŚ W KOŃCU WYPRÓBOWAŁ??? BO JESTEM CIEKAWA JAKI TEN PODKŁAD. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: nowy fluid max factor,znacie? 04.12.05, 01:11 wlasnie, cxy ktos probowal? ciekawa jestem rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: nowy fluid max factor,znacie? 04.12.05, 11:14 ja tez, bo sie zastanawiam czy nie kupic? dobrze kryje? lepiej od tego matujacego lirene? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:24 Nikt jeszcze nie wypróbował. Wszyscy czekają na opinie. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.chello.pl 04.12.05, 14:49 TEŻ NIE WYPRÓBOWAŁAM JESZCZE ale wiem już że nie ma co liczyć na dobre krycie raczej dla cer nieskazitelnych, pozostaje przy lasting performance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betii Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:51 wczoraj dostalam ten podkladzik na mikolajki a dzis juz wyprobowalam..jest SUPER..ladnie kryje i przede wsyztskim slicznie wyglada na buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: nowy fluid max factor,znacie? 09.12.05, 20:58 W końcu kupiłam... i faktycznie Colour Adapt jest lepszy od Flawless Perfection. - Colour Adapt jest w piance, świetnie się rozprowadza, ten jest w płynie i jest dużo gorzej z aplikacją :( Mam ten sam odcień Warm Almond, co CA, ale nowy podkład jest dużo ciemniejszy. Niby ten sam producent (Max Factor), a jednak różnica jest. Dziwne trochę :/ Ale to moja wina, mogłam sprawdzić, a nie kupować w ciemno ;) - to dwukomorowe opakowanie wcale nie jest wygodne, dość ciężko się podkład wyciąga na zewnątrz - jedyna fajna rzecz to ta baza pod podkład, bo wygładza skórę. Z tym że to kolejna warstwa na twarzy i wydłuża czas robienia makijażu :( Reasumując, nie polecam. Zwłaszcza fankom Colour Adapt. ----------- 'Albo dostanę gabinet z łazienką, albo będę siedział na korytarzu' Jarosław Kalinowski, wicemarszałek Sejmu RP Odpowiedz Link Zgłoś