Dodaj do ulubionych

nowy fluid max factor,znacie?

IP: *.ras.sth.bostream.se 28.10.05, 12:56
chodzi mi o ten,ktos juz uzywal?
www.maxfactor.nu/flawless-perfection/flawless-perfection-how-work.jsp
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.stacje.agora.pl 28.10.05, 12:58
      było o nim coś niedawno na forum ale podobno jeszcze go w Polsce niema
      • reniaszka Re: nowy fluid max factor,znacie? 28.10.05, 13:28
        Jest juz, dzisiaj widzialam w rossmanie
        • Gość: anka Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.stacje.agora.pl 28.10.05, 13:50
          gdzieś w warszawie??
          • Gość: ? Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 28.10.05, 16:17
            czy ktos uzywajl
    • wino_porzeczkowe Re: nowy fluid max factor,znacie? 27.11.05, 22:52
      Podciągam wątek, bo chętnie bym kupiła. Fajne to? Na Allegro jest w cenie
      Colour Adapt, którego używam i który mi w miarę pasuje.

--------------
      Miasto Warszawa
      TKM :(
    • Gość: Ama Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:10
      Co za bzdury piszecie.Jak to nie ma go w Polsce ?Jest juz od 3 tygodni!!Np. w
      kazdej Sephorze.
      • wino_porzeczkowe Re: nowy fluid max factor,znacie? 27.11.05, 23:31
        Bo to wątek sprzed miesiąca jest ;) Nie denerwuj się :P
    • Gość: Ania Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:37
      ja mam tłusta buzie i dla mnie jest za lekki, ma baze nawilzającą, taki kremik,
      niby fajny, ale to nie to co lubię.
    • Gość: indygobebe Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.11.05, 09:14
      Colour adapt jest najlepszy!
    • lutea Re: nowy fluid max factor,znacie? 28.11.05, 13:47
      up
    • Gość: GREATKANIA Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:33
      NO TO CO KTOŚ W KOŃCU WYPRÓBOWAŁ??? BO JESTEM CIEKAWA JAKI TEN PODKŁAD.
      • takandrynka Re: nowy fluid max factor,znacie? 04.12.05, 01:11
        wlasnie, cxy ktos probowal? ciekawa jestem rowniez.
        • pump_it_up Re: nowy fluid max factor,znacie? 04.12.05, 11:14
          ja tez, bo sie zastanawiam czy nie kupic? dobrze kryje? lepiej od tego
          matujacego lirene?
          • Gość: Ania Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:24
            Nikt jeszcze nie wypróbował. Wszyscy czekają na opinie. :-P
            • Gość: minia Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.chello.pl 04.12.05, 14:49
              TEŻ NIE WYPRÓBOWAŁAM JESZCZE ale wiem już że nie ma co liczyć na dobre krycie
              raczej dla cer nieskazitelnych, pozostaje przy lasting performance
              • Gość: betii Re: nowy fluid max factor,znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:51
                wczoraj dostalam ten podkladzik na mikolajki a dzis juz wyprobowalam..jest
                SUPER..ladnie kryje i przede wsyztskim slicznie wyglada na buzi.
    • wino_porzeczkowe Re: nowy fluid max factor,znacie? 09.12.05, 20:58
      W końcu kupiłam... i faktycznie Colour Adapt jest lepszy od Flawless
      Perfection.
      - Colour Adapt jest w piance, świetnie się rozprowadza, ten jest w płynie i
      jest dużo gorzej z aplikacją :( Mam ten sam odcień Warm Almond, co CA, ale nowy
      podkład jest dużo ciemniejszy. Niby ten sam producent (Max Factor), a jednak
      różnica jest. Dziwne trochę :/ Ale to moja wina, mogłam sprawdzić, a nie
      kupować w ciemno ;)
      - to dwukomorowe opakowanie wcale nie jest wygodne, dość ciężko się podkład
      wyciąga na zewnątrz
      - jedyna fajna rzecz to ta baza pod podkład, bo wygładza skórę. Z tym że to
      kolejna warstwa na twarzy i wydłuża czas robienia makijażu :(

Reasumując, nie polecam. Zwłaszcza fankom Colour Adapt.

-----------
      'Albo dostanę gabinet z łazienką, albo będę siedział na korytarzu' Jarosław
      Kalinowski, wicemarszałek Sejmu RP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka