Dodaj do ulubionych

cienie - paleta barw

IP: *.wat.edu.pl 31.10.05, 23:52
Szukam, i szukam, i szukam, i szukam, i NIC! Nigdzie nie moge znalesc jakiejs palety barw cieni (tak zeby bylo ich kilkanascie/kilkadziesiąt) Przestalam już wierzyc czy wogole cos takiego produkują... Pamietam, ze widzialam cos takiego zdaje sie... w Oriflame, ale nie jestem pewna. Bylo tam sporo tych kolorków chyba za 100 zł (coś nie za tanio? co sądzicie o cieniach tej firmy?). Czy jest żeczywiscie cos takiego? Znacie cos innej marki?
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: cienie - paleta barw 31.10.05, 23:54
      na pewno z Inglota są takie palety, nie wiem ile tych cieni jest, ale sporo.
      ceny nie pamiętam niestety.
      pzdr.
      • Gość: gorzata Re: cienie - paleta barw IP: *.wat.edu.pl 01.11.05, 00:01
        Jak ja nie lubie Inglota. Co prawda nie mam zadnych cieni tej firmy, ale po tych kilku lakierach do paznokci stwierdzilam, ze wiecej tam nie bede kupowac ;)
      • asiek_asiekowaty Re: cienie - paleta barw 01.11.05, 00:02
        To zalezy, o jakie palety chodzi (czy samych cieni, czy takie wielofuunkcyjne z
        kazdym prawie kolorowym kosmetykiem w jednym pudelku). Sa np. takie Golden
        Rose: 5 cieni w pudeleczku, sa tez paletki Ruby Rose (albo same cienie, albo
        cienie, pudry, roze...), Estee Lauder (przynajmniej w USA i przynajmniej jakis
        czas temu) mial bardzo fajne paletki, Oriflame w nastepnym katalogu bedzie mial
        w sprzedazy za 49,9 zl ta paletke:
        www.oriflame.com.pl/prod/catalog/SkuDetailUA.jhtml?buttonProdMoreInfo3330=Wi%C4%99cej+info&SKUID=3330&PRODID=3330
        • asiek_asiekowaty Re: cienie - paleta barw 01.11.05, 00:03
          O przepraszam, jakos do mnie nie dotarlo, ze zalezy Ci na samych cieniach. :P
    • Gość: Lenka Re: cienie - paleta barw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:56
      Widziałam na Allegro takie duuuże palety za kilkadziesiąt złotych, jakiejś
      nieznanej mi firmy w każdym razie bardzo dużo kolorków w jednym opakowaniu.
      • Gość: Lenka Re: cienie - paleta barw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 00:06
        No właśnie ta firma nazywa się Ruby Rose, bardzo tanie te paletki np składająca
        się z 48 kolorów kosztuje 20 kilka złotych...tutaj chyba tylko o ilość chodzi bo
        na pewno nie o jakość.
        • Gość: gorzata Re: cienie - paleta barw IP: *.wat.edu.pl 01.11.05, 00:14
          A znacie moze coś z nieco wyzszej półki?
          • Gość: Lenka Re: cienie - paleta barw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 00:26
            Na poziomie L'oreal czy parę schodków wyżej ?
            Ostatnio sama pytałam dziewczyny na forum o najlepsze ich zdaniem cienie z
            górnej półeczki i odpowiedzi były różne chociaż najwięcej pozytywnych dotyczyło
            Diora.
          • jade.fox Re: cienie - paleta barw 02.11.05, 18:58
            Duży wybór palet do makijażu ma firma Pupa, jednak w większości są to palety
            mieszane (cienie, pudry, błyszczyki) np:
            www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16211&cat=324&page=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka