Gość: zoe17 IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:06 Mam pytanie - jak dokladnie dziala zluszczanie kwasem glikolowym? Jakich rezultatow mozna sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: kwas glikolowy 05.11.05, 22:42 to zależy od stężenia, nie wiem, czy masz na myśli takie do użytku domowego, do użytku przez kosmetyczkę czy do użytku przez dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: kwas glikolowy 05.11.05, 22:55 nie jestem w stanie odpwoedziec na tak postawione pytannie, bo sie na tym od tej strony nie znam:) Chodzi raczej o to, ze mam konkretny problem, i zastanawiuam sie jak go rozwiazac. Byc moze taki kwas jest dla mnie roziwazaniem. Chodzi o skore przesuszona i zmazrsczona od slonca i odchudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kwas glikolowy IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.05, 16:54 kwasy sa super na wszystko prawie, ale zabieg zrób u dermatologa ,albo kup kosmetyki z kwasami Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kwas glikolowy 06.11.05, 17:09 w takim razie kwasy chyba nie będą w tej chwili odpowiednie, bo wysuszają skórę. kup jakiś krem porządnie nawilżający, do skóry odwodnionej oraz ujędrniający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe17 Re: kwas glikolowy IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:46 Piszesz ze nie beda odpowiednie teraz. Czy to znazcy ze za jakis czas, kiedy skora sie zregeneruje? I jeszcze pytanie - czy masz gabinet kosmetyczny? , Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kwas glikolowy 07.11.05, 10:36 tak, gdy skóra nie będzie już tak przesuszona, to wtedy możesz spróbować kwasów. gabinetu nie mam, gdyż moje wykształcenie jest w zupełnie innym kierunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś