chihiro2 05.11.05, 22:48 Znacie? Co o niej sadzicie? Znalazlam ich kosmetyki w takim fajnym sklepiku internetowym: bboheme.com. Maja tam jeszcze niektore naprawde ladne buty wegetarianskie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosica37 Re: Czy znacie firme Faith in nature? 08.11.05, 10:11 Mam mydlo w plynie do mycia ciala z tej firmy:) Bez SLS,piekny zapach,przystepna cena:)Jestem bardzo zadowolona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Czy znacie firme Faith in nature? 08.11.05, 14:11 ej fajne to, tylko coś chyba troszke za tanie jak na nieszkodliwe... można to kupic w normalnych sklepach? albo chociaż w necie na Polskich stronach? dzieki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Czy znacie firme Faith in nature? 08.11.05, 21:05 Eh, Wrrotka, bo w normalnych krajach tak jest... 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Czy znacie firme Faith in nature? 08.11.05, 14:33 kurcze spodobały mi sie ich produkty, tu też niestety jest stronka angielska a z takich nie lubie zamawiać... www.faithproducts.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Czy znacie firme Faith in nature? 08.11.05, 22:04 Kosmetyki sa jak najbardziej naturalne:D Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Czy znacie firme Faith in nature? 09.11.05, 18:57 zgadzam sie very martini, my niestety jesteśmy tu 100 lat za murzynami... gosica a moge wiedzieć gdzie to mydło w płynie nabyłaś? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Czy znacie firme Faith in nature? 09.11.05, 20:53 wrrotka napisała: > gosica a moge wiedzieć gdzie to mydło w płynie nabyłaś? pozdrawiam! W Londynie i niestety nie potrafie Ci powiedziec gdzie mozna ewentualnie nabyc w PL. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: Czy znacie firme Faith in nature? 10.11.05, 11:39 Niestety doszukalam sie parabenow w kremach i balsamach:( www.faithproducts.com/shop_frameset.asp?mainframe=view_product.asp?code=065 Firma sie do tego jawnie przyznaje. Mydla w plynie i kostce ich nie zawieraja:)Przymierzam sie do zakupu czekoladowego, mniam:P Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Czy znacie firme Faith in nature? 10.11.05, 15:51 właśnie te mydła najbardziej mnie interesują (zarówno kostki jak i w płynie) nigdy nie zamawiałam z zagranicznych str. jaki jest koszt przesyłki? strasznie sobie narobiłam ochoty na te mydełka... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Czy znacie firme Faith in nature? 10.11.05, 16:11 Wrrotka, mieszkam w Oxfordzie i tu sprzedaja te mydelka, wlasnie sprawdzilam, ze sa dwa miejsca, gdzie mozna kupic te kosmetyki. Jakie mydelka Cie interesuja? Na pewno jak ja Ci kupie i przesle z Anglii (albo wysle z Polski, jak przyjace do Warszawy za miesiac na swieta (dokladnie przyjezdzam 19/12) bedzie taniej niz jak zamowisz ze strony. Tzn. tak mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Czy znacie firme Faith in nature? 10.11.05, 17:59 ahaaaa...Tobie to dobrze tak wszystko pod nosem =) jeszcze sie zapoznam dokladniej z ich oferta i dam ci znać, mam rozumiec ze bedziesz w polsce w grudniu? narazie z kasa u mnie krucho, ale jak cos do chetnie skorzystam=) trzymam za słowo i cieplutko pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa buty sa fantastyczne 10.11.05, 19:20 Chyba sie skusze;-) Chichiro, chlopak mojej przyjaciólki tez mieszka w Oksfordzie. Bede zmuszona go poprosic. Mozesz mi podpowiedziec w kwestii rozmiarówki- jak sie ma angielska do naszej??? Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: buty sa fantastyczne 10.11.05, 19:37 W kwestii rozmiarowki - angielskie rozmiary zaczynaja sie wlasciwie od 3 - to nasze 36. Potem juz latwo: 4=37, 5=38 itd. W sobote jade na veggie show do Londynu, beda jakies stoiska z butami wegetarianskimi, kosmetykami takze (no i jedzeniem, duzo free food tastings :), moj brzuszek juz sie usmiecha), wiec wszytsko obejrze, dotkne, powacham, nasmaruje sie. Na pewno cos kupie - glownie kosmetyki, bo w Oksfordzie wybor nie jest duzy (oczywiscie mam na mysli naturalne). Bedzie tez masa wykladow, aukcja z jakimis bzdurkamki, wystapia jakies celebrities (m.in. Paul McCartney). Zdam dokladna relacje co i jak w niedziele :) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Czy znacie firme Faith in nature? 10.11.05, 19:40 Tak, bede w grudniu przez ok. tydzien. Daj mi znac w ogole, co Cie interesuja. Moze na tym veggie show w sobote (pisze o tym nizej i chyba juz gdzies wczesniej pisalam) bedzie ta firma i cos kupie - jak chcesz, Tobie takze kupie, najwyzej potem sie rozmyslisz (na pewno nic sie nie zmarnuje, ktos na pewno zechce). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Czy znacie firme Faith in nature? 11.11.05, 13:23 chyba jednak skorzystam, o ile smarowideł i kremów mam jeszcze spory zapas to środki do mycia mi sie kończa, chetnie cos nowego wypróbuje. Jeśli nie robi Tobie to problemu to chciałabym mydło pomarańczowe www.faithproducts.com/shop_frameset.asp?mainframe=catlink.asp?Cat=64 i może szampon z jojobą, www.faithproducts.com/shop_frameset.asp?mainframe=catlink.asp?Cat=62 mydła w płynie do rąk maja taki średni skład wiec narazie tyle wystarczy=) daj znać czy dasz rade to kupic, a jak wrócisz do kraju to omówimy formalności zwiazane z przesyłką. pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa chichiro, czy szampony nie maja SLS a odzywki 12.11.05, 13:07 Chlorku stearalkonium??? Bo jesli sa dobre to chetnie bym zamówiła u ciebie szampon i odzywke do wlosów suchych i zniszczonych. O le da rade oczywiscie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: chichiro, czy szampony nie maja SLS a odzywki 13.11.05, 11:44 www.faithproducts.com/shop_frameset.asp?mainframe=catlink.asp?Cat=62 Spojrz na to, tzn. rzuc okiem na liste skladnikow - czy to mozliwe by odzywka zawierala tylko to? Jesli tak jest w przypadku wszystkich produktow (tzn. ze naprawde zawieraja tylko nature), to napisz, co byc chciala dokladnie - bo szamponow i odzywek maja sporo, a ja postaram sie kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa dzieki chihiro, ale jednak ni 13.11.05, 20:37 Sprawdziłam juz składy. Sam fakt, ze nie podaja INCI jest juz dla mnie znamienny. Gdzies w opisówce pisza, ze w charakterze detergentu wystepuje Ammonium Laureth Sulphate- wiec to niewiele lepsze od SLS. Musze szukac dalej, ale dziekuje za zyczliwosc i dobre checi:-* Odpowiedz Link Zgłoś