Dodaj do ulubionych

DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.05, 13:39
Pomocy!! od ok.miesiaca drgaja mi prawie non stop górne powieki w obu
oczach, to strasznie wkurza i utrudnia widzenie!!! czy wiecie,skad sie to
bierze!!?? co jest tego powodem, jak sie tego pozbyć?? i czy to przejdzie????
HELP< juz nie mam siły..
Obserwuj wątek
    • Gość: piosenka Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 13:46
      ja też miałąm podobny problem...okulistka powiedziała, że są to tiki nerwowe i
      związane są albo ze stresem, albo z niedoborem magnezu, albo z przemęczeniem
      oczu. Okazało się, że gdy ograniczyłam noszenie soczewek kontaktowych przed
      kompem, to nieprzyjemne drganie się skończyło
    • Gość: lu Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! IP: *.daewoo.lublin.pl / 62.233.189.* 06.11.05, 13:57
      Też słyszałam, że to ze stresu. Może zafunduj sobie magnez, mi pomógł.
      • f_emmefatale Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! 06.11.05, 14:06
        Brak magnezu.
        • aniielica Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! 06.11.05, 15:27
          Końska dawka magnezu pomoże:) Tylko, że to lubi wracać:/
    • Gość: OLESIA Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.05, 15:35
      dzieki wielkie dziewczyny...uzywam od lat soczewek, a i przed kompemsiedze od
      dawna,ale to sie pojawiło ok.2 msc.temu,poza tym pije litry kawy..Troche mnie
      uspokoiłyscie,..bede piła mniej kawy,kupie magnez .mam nadzieje,ze pomoze....
    • Gość: oluska Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:18
      kup w aptece witaminy z grupy B i magnez i przejdzie :-) to poprostu niedobor
      tych skladnikow nic takiego..pozdrawiam
      • she_ila Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! 06.11.05, 17:36
        Ewidentnie stres, też tak miałam. Przeszło jak przestałam się stresować.
        • Gość: Daria Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! IP: *.eu.org 06.11.05, 17:47
          dodatkowo,pita przez ciebie w hektolitrach kawa,także wypłukuje magnez,wiec
          odp.jak na dłoni.
          • Gość: OLESIA Re: DRGAJĄCE POWIEKI!! HELPPPPPP!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.05, 20:23
            Kocham was wszystkie, jestescie Super dziewczyny, wielkie dzieki,
            całusy!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka