Dodaj do ulubionych

trwały błyszczyk do ust - jaki?

06.11.05, 16:43
możecie dziewczyny polecić trwały błyszczyk który utrzyma mi się na ustach
przynajmniej godzinę w cenie do 50 zł?
Obserwuj wątek
    • f_emmefatale Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 16:45
      No wiesz...jak przynajmniej godzine to wcale nie taki trwały.
      • pusiaczkowa1 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 16:54
        ok, ma być trwały...
        • Gość: mm Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:24
          Błyszczyk eveline.Wiem,że firma mało znana i właściwie nie wiem gdzie go można dostać ale kiedyś podebrałam go koleżance chyba i byłam zaskoczona jego trwałościa.Żaluje,że nie spytałam się jej wtedy skąd go ma.I jeszcze velocity mary kay...ma przyjemny zapach owocowy i też dość długo wytrzymuje ale niestety ceny nie znam bo to był prezent
          • she_ila Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 17:33
            Błyszczyki Manhattanu, Astora, Bourjois-są trwałe-nawet do 3 godzin-pod
            warunkiem, że nic w tym czasie nie jesz.
    • jade.fox Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 19:53
      Revlon SuperLustrous, cena 45zł
      reklamują go jako błyszczyk który utrzymuje się nawet po zjedzeniu posiłku, ale
      bez przesady, mi sie nie utrzymał.
      Normalnie to ok 2 godzin, jak nie oblizujesz ust.

• Gość: zuza Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:03
        Ja również baaardzo długo poszukiwałam trwałego błyszczyku. Wypróbowałam ich
        całe mnóstwo za wszystkich półek cenowych. Od ponad roku używam tylko jednego:
        rival de loop (nie wiem jak to się pisze) - marka dostępna w Rossmanie. U mnie
        trzyma się nawet ponad 4 godziny (jem i piję w tym czasie). Dla mnie rewelacja
        a cena śmieszna: w promocji za ok 7zł
        • bzzzk Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 01.02.06, 14:28
          przypadkiem trafiłam teraz na ten wątek i muszę przyznać rację- była ostatnio
          promocja w Rossmannie na te byłyszczyki właśnie, więc kupiłam. i jestem mile
          zaskoczona jeśli chodzi o jego trwałość!:) w ogóle byłyszczyk jest ok. a
          trwałość naprawdę niezła, jak na niską cenę, polecam.
          pzdr
    • Gość: M,M&I Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:12
      Ja też polecam Eveline, ale w tubce. Miałam i w pędzelku i teraz mam w tubce,
      taki truskawkowy (czerwony ;D) i naprawdę długo sie trzyma. Ponad godzinę, a
      nawet 2 :D Ten w pędzelku miał duże drobinki i jakoś nieestytycznie się
      warstwowił na ustach :/ A ten w tubce to chyba 7 zł kosztuje. Jest świetny!
    • n_nicky Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 01.02.06, 14:52
      A ja polecam błyszczyki raczej mało znanej w Polsce duńskiej marki 'Gosh'-są
      rewelacyjne, niedrogie(w Galerii Centrum zapłaciłam 15,90 za 'Star Shine Lip
      Glaze', ale jest jeszcze kilka innych), a co najważniejsze pięknie się mienią na
      ustach i długo utrzymują.
      • zoe28 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 01.02.06, 14:56
        Polecam Chanel Levres Scintillantes, tłusciutki, lepki, trzyma się kilka godzin,
        a w moim przypadku to nie lada wyczyn :) Poza tym bardzo intensywnie pielegnuje
        usta, idealny na zimę, latem może okazać się zbyt "ciężki".
    • ewapaw5 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 02.02.06, 07:59
      Witaj

Ja mam na zbyciu najnowszy zestaw w kasece 3 szt blyszczykow Lumemne z
      wyciagiem z czarnej porzeczki,Revlon Suprlustrous ,oczywaiscie duzo taniej niz
      w sklepie ,jeden H&M polyskujacy z mieniacymi drobinkami
    • justa_79 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 02.02.06, 10:03
      polecam szminkę Shine Supreme Avonu, 19,90, szminka to jest to tylko z nazwy,
      bo wygląda jak błyszczyk, jest bardzo trwała.
    • annika_vik Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 02.02.06, 13:16
      Najtrwalżym błyszczykiem do ust, jaki kiedykolwiek widziałam jest Diorkiss.
      Wiem, że miało być do 50 zł :) ale Diorkiss jest pod tym względem wyjatkowy.
      Przeżyje wszystko, również jedzenie i schodzi równomiernie, co trudno
      powiedzieć o SuperLustrious. Ten ostatni jest faktycznie trwały i ładny, więc
      warto się zastanowić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka