pusiaczkowa1 06.11.05, 16:43 możecie dziewczyny polecić trwały błyszczyk który utrzyma mi się na ustach przynajmniej godzinę w cenie do 50 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f_emmefatale Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 16:45 No wiesz...jak przynajmniej godzine to wcale nie taki trwały. Odpowiedz Link Zgłoś
pusiaczkowa1 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 16:54 ok, ma być trwały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:24 Błyszczyk eveline.Wiem,że firma mało znana i właściwie nie wiem gdzie go można dostać ale kiedyś podebrałam go koleżance chyba i byłam zaskoczona jego trwałościa.Żaluje,że nie spytałam się jej wtedy skąd go ma.I jeszcze velocity mary kay...ma przyjemny zapach owocowy i też dość długo wytrzymuje ale niestety ceny nie znam bo to był prezent Odpowiedz Link Zgłoś
she_ila Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 17:33 Błyszczyki Manhattanu, Astora, Bourjois-są trwałe-nawet do 3 godzin-pod warunkiem, że nic w tym czasie nie jesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 06.11.05, 19:53 Revlon SuperLustrous, cena 45zł reklamują go jako błyszczyk który utrzymuje się nawet po zjedzeniu posiłku, ale bez przesady, mi sie nie utrzymał. Normalnie to ok 2 godzin, jak nie oblizujesz ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:03 Ja również baaardzo długo poszukiwałam trwałego błyszczyku. Wypróbowałam ich całe mnóstwo za wszystkich półek cenowych. Od ponad roku używam tylko jednego: rival de loop (nie wiem jak to się pisze) - marka dostępna w Rossmanie. U mnie trzyma się nawet ponad 4 godziny (jem i piję w tym czasie). Dla mnie rewelacja a cena śmieszna: w promocji za ok 7zł Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 01.02.06, 14:28 przypadkiem trafiłam teraz na ten wątek i muszę przyznać rację- była ostatnio promocja w Rossmannie na te byłyszczyki właśnie, więc kupiłam. i jestem mile zaskoczona jeśli chodzi o jego trwałość!:) w ogóle byłyszczyk jest ok. a trwałość naprawdę niezła, jak na niską cenę, polecam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M,M&I Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:12 Ja też polecam Eveline, ale w tubce. Miałam i w pędzelku i teraz mam w tubce, taki truskawkowy (czerwony ;D) i naprawdę długo sie trzyma. Ponad godzinę, a nawet 2 :D Ten w pędzelku miał duże drobinki i jakoś nieestytycznie się warstwowił na ustach :/ A ten w tubce to chyba 7 zł kosztuje. Jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 01.02.06, 14:52 A ja polecam błyszczyki raczej mało znanej w Polsce duńskiej marki 'Gosh'-są rewelacyjne, niedrogie(w Galerii Centrum zapłaciłam 15,90 za 'Star Shine Lip Glaze', ale jest jeszcze kilka innych), a co najważniejsze pięknie się mienią na ustach i długo utrzymują. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 01.02.06, 14:56 Polecam Chanel Levres Scintillantes, tłusciutki, lepki, trzyma się kilka godzin, a w moim przypadku to nie lada wyczyn :) Poza tym bardzo intensywnie pielegnuje usta, idealny na zimę, latem może okazać się zbyt "ciężki". Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 02.02.06, 07:59 Witaj Ja mam na zbyciu najnowszy zestaw w kasece 3 szt blyszczykow Lumemne z wyciagiem z czarnej porzeczki,Revlon Suprlustrous ,oczywaiscie duzo taniej niz w sklepie ,jeden H&M polyskujacy z mieniacymi drobinkami Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 02.02.06, 10:03 polecam szminkę Shine Supreme Avonu, 19,90, szminka to jest to tylko z nazwy, bo wygląda jak błyszczyk, jest bardzo trwała. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: trwały błyszczyk do ust - jaki? 02.02.06, 13:16 Najtrwalżym błyszczykiem do ust, jaki kiedykolwiek widziałam jest Diorkiss. Wiem, że miało być do 50 zł :) ale Diorkiss jest pod tym względem wyjatkowy. Przeżyje wszystko, również jedzenie i schodzi równomiernie, co trudno powiedzieć o SuperLustrious. Ten ostatni jest faktycznie trwały i ładny, więc warto się zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś