07.11.05, 15:36
Witam,
poszukuję kogoś kto przeprowadzał kurację adipexem, czy były rezultaty, czy
nie ma efektu jojo oraz gdzie można kupić, ile kosztuje (jestem z W-wy).
Chciałabym schudnąć 5-6 kg., więc chyba bedzie to najmniejsza dawka. Czekam
na info,
poazdrawiam
Obserwuj wątek
    • rapallo Re: Adipex 07.11.05, 15:50
      Witam. Stosowałam Adipex kilka tygodni temu. Jeśli chodzi o 5-6kg wystarczy
      dawka miesięczna (30tab, ok.60zł). Polecam Ci Basię, nr gg 1364798.Nie ma
      uczciwszego dostawcy niż ona.
      Co do samego leku - nie jest to cudowna tabletka odchudzająca.Pomijając masę
      skutków ubocznych tych znanych i tych co mogą się ujawnić w kolejnych latach
      (poczytasz sobie w ulotce) niewątpliwie likwiduje apetyt (to w pierwszych
      dniach stosowania) i go wyraźnie zmniejsza (to w kolejnych gdy organizm
      przywyczai się do dawki), co w połączeniu z silną wolą przyjmowania mniejszych
      ilości pokarmu i wysiłkiem fizycznym da pożądane rezultaty niemal napewno.I w
      tym sensie jego stosowanie przez dorosłych ludzi odpowiedzialnych za siebie,
      nie jest groźne dla zdrowia. Problem by nie zachłysnąć się efektem jaki
      zapewnia Adipex i np zrezygnować wogóle z przyjmnowania posiłków, a i takie
      przykłady niestety znam. Najważniejszy jest umiar i zdrowy rozsądek. Dopiero
      długotrwałe stosowanie czy przekraczanie zalecanych dawek tego niedopuszczonego
      na polski rynek leku opartego na pochodnej amfetaminy (tak tak - fentermina),
      może spowodować tragiczne skutki. Życzę powodzenia.
    • rapallo Re: Adipex 07.11.05, 15:58
      Aha,kilka uwag do stosowania z mojego własnego doświadczenia.
      Lek przyjmuje się raz dziennie, najlepiej ok godz 12, nigdy po godz.14 (na
      ulotce zalecają rano przy śniadaniu,ale efekt tłumienia głodu występuje do
      10h,więc może się zdarzyć napad "żarłoczności" jeszcze nim położysz się spać).
      Z 2 str lek pobudza (jak bardzo zależy od organizmu, mnie znacznie;-) co
      oczywiście poza ewidentnymi pozytywami jak brak zmęczenia, nadludzkie wprost
      siły do sprzątania, nauki , zakupów, wszystkiego (zwłaszcza w pierwszych dniach
      stosowania, potem efekt zmniejsza się bądź zanika) niesie też małe minusy -
      pobudzenie może utrudniać zaśnięcie, w końcu to pochodna amfetaminy. Poza tym
      absolutnie zakazane jest picie w ciągu dnia kawy czy herbaty,które mogą
      dodatkowo pobudzać i alkoholu (BEZWZGLĘDNIE!!! nawet 1 piwo odpada) bo można
      odjechać na sygnale. I po trzecie, dochodzi uczucie suchości w ustach i
      wzmożone pragnienie więc zaopatrz się w hektolitry wody mineralnej, najlepiej
      niegazowanej lub napoje typu light.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka