Gość: SOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:21 Wiecie może jak można rozpoznać kiedy kobieta jest drobno/grubo koścista? Co o tym decyduje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaduss Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 08:30 szerokość bioder, kształt kolan, masywne /drobne ręce, dłonie, nogi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:32 nie ma czegoś takiego jak "grube" i "cienkie" kości. jeśli ktoś ma szerokie biodra, masywne uda, tendencje do tycia w określonych partiach albo wyraźnie umięśniona budowa. także "grubokoścista" ma otoczkę tłuszczu bo tak jej geny zadecydowały i robi wrażenie cięższej i nieco zwalistej, a ta "drobnokoścista" wręcz przeciwnie. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:41 Nie zgodzę się pris, ze wszyscy mają jednakową grubość kości - wtedy nie byłoby np.róznych wielkości pierscionków. Ja na przykład mam "cienkie" kości i mam tzw. "mięsko" wokół kości, a moja koleżanka jest grubokoścista i jest to praktycznie sama skóra i kości i pomimo, ze jestem bardziej umięśniona to jestem szczuplejsza. O grubości kości decydują geny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechotka Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.05, 10:59 Dokładnie sisi, oczywiście że jest taki podział. Grubokościste mają masywne kolana, grubsze nadgarstki, kostki i kości długie. To widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Re: Drobno/grubo-koścista 09.11.05, 11:28 najszybciej dana grubosc kosci mozna poznac po nadgarstkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOL Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:38 ale jak poznać? kiedy uznać, że nadgarstek jest gruby lub chudy?? Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: Drobno/grubo-koścista 09.11.05, 13:58 ma odpowiednio wiecej lub mniej cm w obwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 14:47 Cienkie/grube kości wyraźnie "wychodzą" np. podczas badań pod kątem osteoporozy. Ja mam wyjątkowo cienkie :( Odpowiedz Link Zgłoś