Dodaj do ulubionych

Drobno/grubo-koścista

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:21
Wiecie może jak można rozpoznać kiedy kobieta jest drobno/grubo koścista? Co o
tym decyduje?
Obserwuj wątek
    • kropka.nad.zet budowa ciała? :D n/t 09.11.05, 08:27

• Gość: kaduss Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 08:30
      szerokość bioder, kształt kolan, masywne /drobne ręce, dłonie, nogi ...
    • Gość: pris Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:32
      nie ma czegoś takiego jak "grube" i "cienkie" kości.
      jeśli ktoś ma szerokie biodra, masywne uda, tendencje do tycia w określonych
      partiach albo wyraźnie umięśniona budowa.
      także "grubokoścista" ma otoczkę tłuszczu bo tak jej geny zadecydowały i robi
      wrażenie cięższej i nieco zwalistej, a ta "drobnokoścista" wręcz przeciwnie.
      i tyle.
      • Gość: sisi Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:41
        Nie zgodzę się pris, ze wszyscy mają jednakową grubość kości - wtedy nie byłoby
        np.róznych wielkości pierscionków. Ja na przykład mam "cienkie" kości i mam tzw.
        "mięsko" wokół kości, a moja koleżanka jest grubokoścista i jest to praktycznie
        sama skóra i kości i pomimo, ze jestem bardziej umięśniona to jestem
        szczuplejsza. O grubości kości decydują geny.
      • Gość: rechotka Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.05, 10:59
        Dokładnie sisi, oczywiście że jest taki podział. Grubokościste mają masywne
        kolana, grubsze nadgarstki, kostki i kości długie. To widać gołym okiem.
    • allergic1 Re: Drobno/grubo-koścista 09.11.05, 11:28
      najszybciej dana grubosc kosci mozna poznac po nadgarstkach.
      • Gość: SOL Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:38
        ale jak poznać? kiedy uznać, że nadgarstek jest gruby lub chudy??
        • hispana Re: Drobno/grubo-koścista 09.11.05, 13:58
          ma odpowiednio wiecej lub mniej cm w obwodzie
    • Gość: Nessie Re: Drobno/grubo-koścista IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 14:47
      Cienkie/grube kości wyraźnie "wychodzą" np. podczas badań pod kątem osteoporozy.
      Ja mam wyjątkowo cienkie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka