IP: 62.111.139.* 11.11.05, 22:20
Blagam o pomoc, najpierw wypadały garsciami z cebulkami a teraz sie jeszcze
łamią! Co robić??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Na początek morfologię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:20
    • Gość: kaska Re: Włosy! IP: 87.207.132.* 12.11.05, 00:21
      Spr sobie morfologię ,mocz,poziom cukru ,wapń,magnez żelazo oraz całkowita
      zdolnośc wiązania żelaza TIBC,przydałaby sie tez tarczyca TSF ,ft 4 i ft 3
      [wolne hormony tarczycy],usg tarczycy oraz ewentualnie przeciwciala tarczycowe
      anti Tg i Anti TPO,czy odchudząłś się ostatnio,brałaś /bierzesz leki
      nasercowe,antydepresyjne,antykoncepcyjne odstawiałś ,miałas zatrucie etc
      • Gość: >) Re: Włosy! IP: 62.111.139.* 12.11.05, 12:41
        Czyli mam rozumieć że falvit bądź silica nic tu nie da?!
        • Gość: iga Re: Włosy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:43
          Na początek radzę zacząć się normalnie odżywiać. Mogę się założyć, że większość
          dziewczyn, kóre na tym forum płaczą, że im włosy wypadają, notorycznie się
          odchudza. I żadne tabletki tutaj nie pomogą.
          Brutalna prawda jest taka, że włosy na kościach nie rosną.
          • Gość: >) Re: Włosy! IP: 62.111.139.* 13.11.05, 23:30
            NIe odchudzam sie, owszem nie jem kolacji ale to jest wskazane! Opychanie sie
            na noc jest szkodliwe! Mam taki grafik że czesto nie mam czasu zjesc, i nie
            tylko ja tak żyje!
            • rzesa20 Re: Włosy! 13.11.05, 23:34
              Ja bym jednak radziła zrobić te badanie co forumki pisały, bo takie rzeczy nie
              dzieją się bez przyczyny. Mi też kiedyś wypadały włosy masakrycznieeee...
              okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, tak więc nie zwlekaj dłużej.
              Pozdrawiam
              • Gość: >) Re: Włosy! IP: 62.111.139.* 15.11.05, 14:57
                Na czym polega tarczyca? Czy to można zobaczyć? Dzis byłam u okulisty i kobieta
                mi powiedziała ze moge miec problemy z oczami przez tarczyce, teraz jeszcze te
                włosy dochodza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka