Gość: >) IP: 62.111.139.* 11.11.05, 22:20 Blagam o pomoc, najpierw wypadały garsciami z cebulkami a teraz sie jeszcze łamią! Co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Włosy! IP: 87.207.132.* 12.11.05, 00:21 Spr sobie morfologię ,mocz,poziom cukru ,wapń,magnez żelazo oraz całkowita zdolnośc wiązania żelaza TIBC,przydałaby sie tez tarczyca TSF ,ft 4 i ft 3 [wolne hormony tarczycy],usg tarczycy oraz ewentualnie przeciwciala tarczycowe anti Tg i Anti TPO,czy odchudząłś się ostatnio,brałaś /bierzesz leki nasercowe,antydepresyjne,antykoncepcyjne odstawiałś ,miałas zatrucie etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >) Re: Włosy! IP: 62.111.139.* 12.11.05, 12:41 Czyli mam rozumieć że falvit bądź silica nic tu nie da?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Włosy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:43 Na początek radzę zacząć się normalnie odżywiać. Mogę się założyć, że większość dziewczyn, kóre na tym forum płaczą, że im włosy wypadają, notorycznie się odchudza. I żadne tabletki tutaj nie pomogą. Brutalna prawda jest taka, że włosy na kościach nie rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >) Re: Włosy! IP: 62.111.139.* 13.11.05, 23:30 NIe odchudzam sie, owszem nie jem kolacji ale to jest wskazane! Opychanie sie na noc jest szkodliwe! Mam taki grafik że czesto nie mam czasu zjesc, i nie tylko ja tak żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Włosy! 13.11.05, 23:34 Ja bym jednak radziła zrobić te badanie co forumki pisały, bo takie rzeczy nie dzieją się bez przyczyny. Mi też kiedyś wypadały włosy masakrycznieeee... okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, tak więc nie zwlekaj dłużej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >) Re: Włosy! IP: 62.111.139.* 15.11.05, 14:57 Na czym polega tarczyca? Czy to można zobaczyć? Dzis byłam u okulisty i kobieta mi powiedziała ze moge miec problemy z oczami przez tarczyce, teraz jeszcze te włosy dochodza! Odpowiedz Link Zgłoś