Gość: just IP: *.system.szczecin.pl / *.system.szczecin.pl 16.11.05, 13:52 czy ktoras z was to stosowala?ptrzemywa sie twarz codziennie wieczorem twarz moczem i podobno pomaga swietnie na cere. ale ja mam pewne opory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: przemywanie twarzy moczem IP: *.crowley.pl 16.11.05, 13:55 Kedyś usiłowała mnie do tego namówić dermatolog, ale mnie nie przekonała... przekonań nie zmieniłam, ale zmieniłam lekarza :)))) Chyba po prostu tak zdesperowana jeszcze nigdy nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: przemywanie twarzy moczem 16.11.05, 14:16 przecież mocz zaweira toksyny...skoro unikamy kremów z dużą ilościa substancji sztucznych, toksycznych, to niby dlaczego mocz ma być lepszy np. do cery wrażliwej? pachnie mi to jakimiś gusłami Odpowiedz Link Zgłoś
blahasprawka Re: przemywanie twarzy moczem 16.11.05, 13:55 jezu...chyba oszalałaś...boże broń. Jak ci ktos powie żeby sobie buzię tzw. dwójka wysmarowac to też o to zapytasz? Sorry, ale ja bym nie mogła tego robic. Woda i mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: A maseczke z kupki :) IP: *.system.szczecin.pl / *.system.szczecin.pl 16.11.05, 14:10 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1481545&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś