IP: *.komrel.net 09.10.02, 13:39
Moje drogie
Czy ktoras z was moglaby polecicie jakas sprawdzona
silownie w Wawie z dobra opieka instruktorska, gdzie
nie przewaza banda napakowanych "osilkow", ktorzy z
ironia w oczach spogladaja jak sie meczysz probujac
poprawic swoja sylwetke.
Obserwuj wątek
    • yosemite Re: siłownia 09.10.02, 13:51
      z czystym sumieniem polecam fitness "jerozolimskie", al.
      jerozolimskie bodajze 91 (mniej wiecej vis-a-vis ikei).
      mili instruktorzy, dobre wyposazenie, brak typowych
      pakerow-anaboli, poza tym sauna, solarium, zajecia typu
      aerobic, masaz.

pzr
      yo
    • Gość: fina Re: siłownia IP: *.komrel.net 09.10.02, 15:06
      halo!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Przepraszam czy tylko jedna z was chadza na silownie????
      Nie wierze w to prawde mowiac!!!!!!
      Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami.
      Moze dodam ze interesuje mnie rejon Saska Kepa, Bliskie
      Centrum.
      Pzdr
      • ptasia Re: siłownia 09.10.02, 15:52
        a Gymnasion Focus? jak chcesz, to trener będzie koło Ciebie tańczył, jak nie,
        to Cię zostawi w spokoju :-); dla studentów tanio (89 zł co 4 tyg - karnet
        dzienny), dla nie-studentów: trochę drogo :-(, ale mi się tam podoba. Jest też
        blisko mnie taka osiedlowa siłownia (Skw. Kard. Wyszyńskiehgo - niedaleko
        Żelaznej, czyli 3 przyst. od Bankowego), trener jest od 14 i jeśli tylko
        wyrazisz chęć, weźmie Cię w obroty z przyjemnością - no, ale tu zdarzają się
        tacy typowi pakerzy. 100 zł za 10 wejść bez ogr. czasowych. Więcej doświadczeń
        nie mam :-)
        • Gość: Beeta Re: siłownia IP: *.pl 09.10.02, 16:42
          Na Hawajskiej (Ursynów)mają otworzyć (14 .10 czyli juz)siłownie" dla pań w
          odpowiednim wieku " co pozwoli na dobranie odpowiednich cwiczeń. Maja byc
          przedziały wiekowe 20-30,30-40,40-50 itd. Juz sie cieszę. Jak cos siędowiem dam
          znać. Pozdrawiam Beeta
          • aasia1 Re: siłownia 09.10.02, 17:05
            ja chodze juz od jakiegos czasu na silownie reeboka - w pasazu przy Silver
            Screenie i jestm bardzo zadowolona. Instruktorzy zawsze pomoga jak ich
            poprosisz,jest aerobic (mnostwo roznych rodzajow aerobicu) i sauna (w cenie
            pakietu). Za miesiac za silownie bez ograniczen + dwa cwiczenia aerobicowe
            tygodniowo placi sie 150zl (plus wpisowe chyba 150zl - jednorazowo). Polecam
            • Gość: katrina Re: siłownia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.10.02, 21:32
              poproszę to samo w Krakowie. NIE EFC.
              • aally do ptasi 10.10.02, 09:45
                Mogłabyś podać nazwę lub dokładniejszy adres tej siłowni.Bo w tej okolicy
                kojarzę tylko siłownię na Miedzianej.
                Pozdrawiam
                A.
                • ptasia Re: do ptasi 10.10.02, 13:03
                  Skw. Kard. Wyszyńskiego 5, nowy budynke wciśnięty między stare, na przeciwko
                  Episkopatu :-); najlepiej jechać tramwajem od Bankowego/Starówki (np. 26 lub
                  13), wysiąść na Żelaznej i podejść kawałeczek, właśnie do Skw. Kard. Wysz.
                  Miedziana to chyab Żelazna bliżej Alej Jer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka