Dodaj do ulubionych

Timotei do wlosow blond

09.10.02, 18:23
Czy ktoras z Was uzywala tego szamponu? Chodzi mi o ten z rumiankiem i
bursztynem. Podobno ladnie podkresla kolor jasnych wlosow. Czy to tylko
obiecanki producenta czy on naprawde dziala? Po jakim czasie widac efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: Timotei do wlosow blond IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.10.02, 21:40
      Nic nie widać. Ale właosy po nim są mięciutkie i błyszczące, więc i tak jestem
      zadowolona...
      • Gość: calineczka Re: Timotei do wlosow blond IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 09.10.02, 21:52
        Uzylam go kilka razy, efektow nie dostrzeglam. W kazdym razie zaprzestalam,
        gdyz po ktoryms myciu zobaczylam, jakby lekki lupiez. Nigdy na niego nie
        cierpialam, wiec stwierdzilam, ze chyba ten szampon mi nie sluzy.
    • Gość: if Re: Timotei do wlosow blond IP: *.zeb.com.pl 10.10.02, 07:22
      Zużyłam całą butelkę. Efektów nie było. Zwykły szampon.
      • toolie Re: Timotei do wlosow blond 10.10.02, 09:25
        Tak wlasnie myslalam. Dzieki za opinie. Pzdr
        • aga_malutka Re: Timotei do wlosow blond 13.10.02, 11:02
          Nie tylko nie ma efektów, ale w ogóle szampon jest do dupy, jak większość
          supermarketowych.
          • martaa2 Re: Timotei do wlosow blond 13.10.02, 12:10
            Dlaczego uważasz,że szampony supermarketowe są jak to określiłaś do dupy? To
            jakie wg.ciebie nie są do dupy?Używam różnych supermarketowych szamponów
            Loreal,Timotei,Pantene Provi itp. i jakoś tego nie zauważyłam.Szczerze mówiąc
            nie zauwazyłam również różnicy po umyciu głowy szamponem z linii
            profesjonalnej,która polecił mi fryzjer.Włosy były takie same jak po zwykłym
            szamponie.A czym Ty myjesz głowę?
            • vts Re: Timotei do wlosow blond 13.10.02, 12:20
              Ja używam na zmianę trochę z supermarketu, (J&J miodowy, całkiem niezły nie
              swędzi mnie po nim skóra głowy)i z salonów z linii profesjonalnych, najbardziej
              lubię Kerastase, ostatno kupiłam szampon i odżywkę z serii Elasto-curl, bardzo
              fajne są po nich włosy elastyczne, błyszczące, ładnie pachną i jest ich jakby
              więcej- polecam.
              • Gość: sonique Re: Timotei do wlosow blond IP: 217.98.105.* 13.10.02, 13:01
                Ja po tym szamponie Timotei dostalam po raz pierwszy w zyciu uczulenia na
                glowie. Koszmar:((
                Teraz w ogole boje sie probowac nowych szamponow.
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka