toolie 09.10.02, 18:23 Czy ktoras z Was uzywala tego szamponu? Chodzi mi o ten z rumiankiem i bursztynem. Podobno ladnie podkresla kolor jasnych wlosow. Czy to tylko obiecanki producenta czy on naprawde dziala? Po jakim czasie widac efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Timotei do wlosow blond IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.10.02, 21:40 Nic nie widać. Ale właosy po nim są mięciutkie i błyszczące, więc i tak jestem zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: Timotei do wlosow blond IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 09.10.02, 21:52 Uzylam go kilka razy, efektow nie dostrzeglam. W kazdym razie zaprzestalam, gdyz po ktoryms myciu zobaczylam, jakby lekki lupiez. Nigdy na niego nie cierpialam, wiec stwierdzilam, ze chyba ten szampon mi nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: Timotei do wlosow blond IP: *.zeb.com.pl 10.10.02, 07:22 Zużyłam całą butelkę. Efektów nie było. Zwykły szampon. Odpowiedz Link Zgłoś
toolie Re: Timotei do wlosow blond 10.10.02, 09:25 Tak wlasnie myslalam. Dzieki za opinie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aga_malutka Re: Timotei do wlosow blond 13.10.02, 11:02 Nie tylko nie ma efektów, ale w ogóle szampon jest do dupy, jak większość supermarketowych. Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: Timotei do wlosow blond 13.10.02, 12:10 Dlaczego uważasz,że szampony supermarketowe są jak to określiłaś do dupy? To jakie wg.ciebie nie są do dupy?Używam różnych supermarketowych szamponów Loreal,Timotei,Pantene Provi itp. i jakoś tego nie zauważyłam.Szczerze mówiąc nie zauwazyłam również różnicy po umyciu głowy szamponem z linii profesjonalnej,która polecił mi fryzjer.Włosy były takie same jak po zwykłym szamponie.A czym Ty myjesz głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
vts Re: Timotei do wlosow blond 13.10.02, 12:20 Ja używam na zmianę trochę z supermarketu, (J&J miodowy, całkiem niezły nie swędzi mnie po nim skóra głowy)i z salonów z linii profesjonalnych, najbardziej lubię Kerastase, ostatno kupiłam szampon i odżywkę z serii Elasto-curl, bardzo fajne są po nich włosy elastyczne, błyszczące, ładnie pachną i jest ich jakby więcej- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: Timotei do wlosow blond IP: 217.98.105.* 13.10.02, 13:01 Ja po tym szamponie Timotei dostalam po raz pierwszy w zyciu uczulenia na glowie. Koszmar:(( Teraz w ogole boje sie probowac nowych szamponow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś