Gość: anetA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:32 film.interia.pl/kino/plotki/news?inf=687093 SAME ZOBACZCIE KTO JEST NA CZELE ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:35 Brodka to była ładna jak przyszła do idola...teraz zrobili z niej monstrum.A taka śliczna była i naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:36 boże nawet ostałowską nominowali, to już tragedia, ona to dla mnie z natury obrzydliwa to jeszcze na taką się robi ubierając się w ciuchy z pomocy dla powodzian i obcinając włosy na Janko Muzykanta, wygląda normalnie jak zgredek i ona na najpiekniejszą? boże, tragedia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:37 kana17.sympatia.onet.pl/?q=d5f37837244e0b80ac785d586ac0b291&ord=5&showtype=st&r=%26p%3Dk%26main_wiek% 3D19-24%26zdjecie%3DT&offset=3&lp=25 ZWYKLA DZIEDWCZYNA A ŁĄDNA...A NIE TO CO TE SŁAWNE! Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:39 rozumiem, że siebie reklamujesz czy kogoś znajomego? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:39 Zadrośnice. Brodka jest ładna i Cichopek jest ładna. O co wam chodzi? Jak nie one to kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:41 nie, no one to jeszcze ok ale nie ostałowska; ładna według mnie jest Dygant, taka troche sucza ale widać, że to babka z charakterem a nie lala Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 19:21 Racja, Cichopek i Brodka są ok, a ta dziewczyna z sympatia.pl wyglada jak nadmuchana lala. Ciekawe gdzie tu naturalność?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:45 kayah ? wiedzmowaty nos i wlosy, ble Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:52 Na czele jest dlatego ze ma nazwisko na B.Kolejność alfabetyczma, dla tych którzy nie zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.eu.org 18.11.05, 20:00 Poza tym lista Najpiękniejszych sporządzana jest na podstawie głosów ludzi przede wszystkim oglądajacych najpopularniejsze seriale czy ogólnie telewizję. Stąd głosy na J.Brodzik czy D.Ostałowską. Możnaby polemizować czy ktoś się na tę listę nadaje czy też nie,ale gdyby zwycięzców wybierało jakieś profesjonalne jury,to myślę,ze nazwiska tam występujące byłyby o wiele mniej popularne. W zeszłym roku Najpiękniejsza była Otylia Jędrzejczak,która nie jest wybitnie urodziwa ale za to b.popularna i lubiana wsród naszych rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneksa Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:24 Dla mnie nieporozumienie to Kożuuchowska.Wszedzie ,we wszystkich rankingach na najpiekniejsza ona figuruję-ale wg mnie nie jest ladna nawet.A co dopiero najpiekniejsza.Jest bardzo elegancka,zadbana,ale nieatrakcyjna z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 21:14 juz wlasnie widze,ze nie maja chyba w "czym"wybierac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.chello.pl 18.11.05, 22:23 Brodka moim zdaniem jest sliczna !! Wiec w pelni sie zgadzam z przynajmniej pierwszym miejscem :) Na drugie nominowalabym Przybylska :) Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 22:38 Wszystkie są ładne! Kogo byście zaproponowały zamiast?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.11.05, 23:40 Dziwi mnie ze nie ma na liscie Edyty Gorniak. Ona jest piekna kobieta i w porownaniu do innych ma naprawde oryginalna urode. Odpowiedz Link Zgłoś
ana_01 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 02:46 Nie ma kobiet brzydkich i ladnych..sa tylko zadbane i niezadbane..a wsrod tej dwudziestki wszystkie sa zadbane:) czekam na 20 najprzystojniejszych menow:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 07:08 Weronika Rostai ;) aż im się literki pomyliły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.11.05, 08:30 Agnieszk Maciąg, Ania przybylska, Kasia Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
barona Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 09:30 a torbicka? Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 09:33 a nie ma zadnych pan po 50stce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:33 o matko! paranoja. co jak co, ale cichopkowej w tym gronie nie zniose. jak taka szara i nijaka postac moze byc pretendentka do tego tytulu? zreszta pozostale kandydatki tez sa beznadziejne. wg mnie to lista kandydatek do tytulu najbrzydszej polki, sorry! jopkowa z krzywym nosem, kayah wygladajaca jak wiedzma, mucha z grubym brzuchem, dygant z krzywa szczeka... przeciez polki sa uwazane za jedne z najpiekniejszych kobiet swiata, a tu taka porazka. jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 15:54 Zaproponuj jakąś kandydatkę. Poza tym tak sobie myślę że piękno to nie tylko idealne proporcje twarzy a kto tak myśli musi być chyba po prostu niedojrzały. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 17:31 monika brodka hahahhahahah!!!!! jeżeli zostanie ona najpiękniejszą Polka to woda sodowa jej kompletnie uderzy do głowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 19:17 Kożuchowska i reszta śpiewających pań ( z krzywonosą Lipnicą i zezowatą Kukulską) to zupełne nieporozumienie. Reszta dziewczyn moim zdaniem prezentuje naturalne piękno i uważam że należy im się ten tytuł, heh Odpowiedz Link Zgłoś
meanme Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 21:55 He?! Rozumiem Agnieszka Grochowska, Małgorzata Foremniak, Agnieszka Maciąg, Magda Różczka. Ale panie z czołówki tej listy są okropnie pospolite, poza Jopek jakieś takie bez klasy, ciężkawe. Co się porobiło z Joanną B. nie rozumiem, parę lat temu, kiedy miała długie ciemne włosy wyglądała naprawdę ładnie, teraz w tych fryzurach i ciuchach z Magdy M. wygląda jak własna ciotka. Nie ma na liście np. Edyty Górniak, a cokolwiek by o niej nie sądzić, jest piękną kobietą i ma w sobie to coś (przynajmniej dopóki nie otwiera buzi, ale mówimy o urodzie), za to jest Ostaszewska, która jest po prostu brzydka! A Liszowska, Richardson? Ciekawe, co by na tę listę powiedzieli faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian C.:) Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:08 Cichopek - jak sprzedawczyni z wiejskiego warzywniaka, gęś straszna Jopek - kreuje sie na hollywoodzka pieknosc- z takim NOSEM i OWALEM TWARZY -brr Kayah - osobowosc tak, uroda nie Dygant - irytujaca z ta swoja mala bródką i bezmyślnym usmiechem Ostałowska - zamiast nosa wielki polip A to ze Polki sa najpiekniejsze, to sorry - mozna miedzy bajki wlozyc... Pojezdzijcie po swiecie i sie przekonajcie. Tak nijakch rysow i szarego wygladu nie ma chyba zaden naród, po prostu będąc zagranicą rzucaja sie od razu w oczy - chyba tylko wyzywajacym makijazem i ultra-mini plus kozaki. Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian C. Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:09 Sorry - pomyleczka : nos jak polip ma Ostaszewska, nie Ostałowska (ta akurat usta i nos ma jak trzeba). Odpowiedz Link Zgłoś
robertoniro Polki NIE sa uwazane za jedne z najpiekniejszych!! 19.11.05, 22:45 Kazdy narod tak o swoich uwaza, bo przyjezdza jakis "zagranik" do kraju i sie podlizuje chwalac tutejsze kobiety. ciagle sie slyszy natomiast ze Rosjanki sa Najpiekniejsze. Nawet Ukrainki sa wysoko na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Polki NIE sa uwazane za jedne z najpiekniejsz IP: *.chello.pl 20.11.05, 00:44 Skoro w poprzednim roku za najpiękniejszą zostala uznana Otylia to mnie już nic nie dziwi....to jest konkurs popularności a nie urody.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.crowley.pl 20.11.05, 20:42 zycze ci zeby na twojej wsi takie sprzedawczynie jak K. Cichopek sprzedawaly marchewkę. I zdradz za jaką to "granicą" bezblednie rozpoznajesz Polki po mini i kozaczkach ;)))) Acha i chyba nie myślisz że jek się podpiszesz meskim imieniem to ktoś sie nabierze ze jestes facetem. Nie po tym co napisałaś. Takie glupie nietrafione uwagi i te całkiem wyolbrzymione czepliwe komentarze o detalach urody mogla napłodzic tylko jakaś chora z zawiści ŻE IM SIE UDAŁO laska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala gdzie doda jest !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 17:44 dlaczego do cholery nie ma na tej liscie dody?nie moge tego zrozumieć ....to nienormalne bo doda jest najladniejsza znaną osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: 212.182.94.* 20.11.05, 18:19 jak dla mnie to już jakas paranoja w tej telewizji gdzie nie spojrzeć to te same "ryje"... to już robi się nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_m Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 20.11.05, 19:38 No nie! Tylko nie Doda! Ania Mucha jest moją faworytką. Ale Kożuchowska? Ona jest okropna! Kto ją tam umieścił? Chyba nikt z dobrym gustem... A Ostałowska ma krzywe nogi... Jestem zdecydowanie ,,za" kandydaturą Przybylskiej, Jopek no i może Mołek... Byle by nie Kożuchowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:58 kozuchowska jest sliczna i ma siwetna figurke..zajebista laseczka a nie tłusty konus jak mucha..kobitki faceci lubia laski a nie tłuste babki.....a kozuchowska tpo laska wysoka i szczuplutka a przy tym ma klase tak jak moja zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ce Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:07 Mucha nie ma w sobie nic z kobiety, to jakaś niezbyt zgrabna 17-tka z LO. Boszszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo bosy Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:28 zgadzam sie, mucha mnie nie pociaga, ale cichopek jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heididblondi Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:53 steczkowska,kajah,dygant...... smiac sie mam czy plakac ze ladniejszych w polsce juz nie mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emzetem Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 17:29 Patrzę na to, co niektóre z Was tu wypisują i jestem w lekkim szoku. Mi również nie wszystkie panie z tamtej listy się podobają, ale pisanie o jakielkolwiek z nich, że jest "brzydka, wiedźmowata, maszkara, paskuda" itp. jest ogromnym nieporozumieniem. Kobietki, to my same dołujemy siebie nawzajem jeśli chodzi o wygląd. To nie faceci, tylko my same. Bądźmy wobec siebie i innych kobiet trochę łagodniejsze w ocenie. Każdemu będzie milej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:35 Ale Wy jesteście dziwni, w tym konkursie nie chodzi o osobę najpiękniejszą z wyglądu ale o najpiękniejszą duszę. Zaqstanówcie sie trochę. Dla Was tutaj wszystko jest takie jednoznaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:49 :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.chello.pl 23.11.05, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.chello.pl 23.11.05, 10:28 Najprościej byłoby przemiaować nazwę listy z "Najpiękniejszych" na "Najbardziej popularne" i prblem z głowy. Ogólnie rzecz biorąc uroda jest kwestią gustu a o gusście sę nie dyskutuje,chociaż fakt Jopek do najpiękniejszych nie należy - cóz obecnie promuje nowa płytę - stąd pewnie jej obecność, no i klasy nie można jej odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 21.01.06, 00:20 Agnieszka Grochowska - zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:34 a Kaja Paschalska i Alicja Curóś-Bachleda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la pariessinne [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 04:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.uje.nat.hnet.pl 21.01.06, 10:29 mi się z tego grona podobaja Panie Różyczka i Liszowska.Panią Liszowską ostatnio widziałam w Mieście Kobiet i muszę przyznać,że kobieta ma dużo powabu.Byłam pod sporym wrażeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Lista najpiękniejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:39 Przypadkiem tu zajrzałem więc wypowiem się na ten temat. Spojrzałem na koparę Joanny Brodzik i zrobiło mi się niedobrze, a Brodka śmiech na sali. Lista ta składa się głównie z osób w Polsce w jakimś stopniu popularnych co mi się bardzo niespodobało. W swoim gronie mam wiele koleżanek, którym te kobiety mogły by pozazrdościć urody. Przypuszczam również, że na tym forum jest wiele pięknych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 21.01.06, 13:43 Zapytałam męża-podoba mu się Przybylska i Rosati. Odpowiedz Link Zgłoś