Dodaj do ulubionych

LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:32
film.interia.pl/kino/plotki/news?inf=687093
SAME ZOBACZCIE KTO JEST NA CZELE .....
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:35
      Brodka to była ładna jak przyszła do idola...teraz zrobili z niej monstrum.A taka śliczna była i naturalna
    • hillary23 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:36
      boże nawet ostałowską nominowali, to już tragedia, ona to dla mnie z natury
      obrzydliwa to jeszcze na taką się robi ubierając się w ciuchy z pomocy dla
      powodzian i obcinając włosy na Janko Muzykanta, wygląda normalnie jak zgredek i
      ona na najpiekniejszą? boże, tragedia!!!!!!!!
    • Gość: ANIA Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:37
      kana17.sympatia.onet.pl/?q=d5f37837244e0b80ac785d586ac0b291&ord=5&showtype=st&r=%26p%3Dk%26main_wiek%
      3D19-24%26zdjecie%3DT&offset=3&lp=25
      ZWYKLA DZIEDWCZYNA A ŁĄDNA...A NIE TO CO TE SŁAWNE!
      • hillary23 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:39
        rozumiem, że siebie reklamujesz czy kogoś znajomego?
      • shiva772 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:39
        Zadrośnice. Brodka jest ładna i Cichopek jest ładna. O co wam chodzi? Jak nie
        one to kto???
        • hillary23 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:41
          nie, no one to jeszcze ok ale nie ostałowska; ładna według mnie jest Dygant,
          taka troche sucza ale widać, że to babka z charakterem a nie lala
        • red_artist Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 19:21
          Racja, Cichopek i Brodka są ok, a ta dziewczyna z sympatia.pl wyglada jak nadmuchana lala. Ciekawe gdzie tu naturalność?!
    • Gość: aga Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:45
      kayah ? wiedzmowaty nos i wlosy, ble
    • janka19 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 19:52
      Na czele jest dlatego ze ma nazwisko na B.Kolejność alfabetyczma, dla tych
      którzy nie zauważyli.
      • Gość: daria Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.eu.org 18.11.05, 20:00
        Poza tym lista Najpiękniejszych sporządzana jest na podstawie głosów ludzi
        przede wszystkim oglądajacych najpopularniejsze seriale czy ogólnie telewizję.
        Stąd głosy na J.Brodzik czy D.Ostałowską.
        Możnaby polemizować czy ktoś się na tę listę nadaje czy też nie,ale gdyby
        zwycięzców wybierało jakieś profesjonalne jury,to myślę,ze nazwiska tam
        występujące byłyby o wiele mniej popularne.
        W zeszłym roku Najpiękniejsza była Otylia Jędrzejczak,która nie jest wybitnie
        urodziwa ale za to b.popularna i lubiana wsród naszych rodaków.
        • Gość: aneksa Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:24
          Dla mnie nieporozumienie to Kożuuchowska.Wszedzie ,we wszystkich rankingach na
          najpiekniejsza ona figuruję-ale wg mnie nie jest ladna nawet.A co dopiero
          najpiekniejsza.Jest bardzo elegancka,zadbana,ale nieatrakcyjna z wyglądu.
    • aretse11 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 21:14
      juz wlasnie widze,ze nie maja chyba w "czym"wybierac..
    • Gość: Asia Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.chello.pl 18.11.05, 22:23
      Brodka moim zdaniem jest sliczna !!
      Wiec w pelni sie zgadzam z przynajmniej pierwszym miejscem :)

Na drugie nominowalabym Przybylska :)
    • aire1 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 18.11.05, 22:38
      Wszystkie są ładne! Kogo byście zaproponowały zamiast??
      • Gość: kitty Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.11.05, 23:40
        Dziwi mnie ze nie ma na liscie Edyty Gorniak. Ona jest piekna kobieta i w
        porownaniu do innych ma naprawde oryginalna urode.
    • ana_01 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 02:46
      Nie ma kobiet brzydkich i ladnych..sa tylko zadbane i niezadbane..a wsrod tej
      dwudziestki wszystkie sa zadbane:) czekam na 20 najprzystojniejszych menow:D
    • wojtow Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 07:08
      Weronika Rostai ;)
      aż im się literki pomyliły
      • Gość: alka Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.11.05, 08:30
        Agnieszk Maciąg, Ania przybylska, Kasia Cichopek
        • barona Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 09:30
          a torbicka?
          • kobbieta Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 09:33
            a nie ma zadnych pan po 50stce?
    • Gość: ada Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:33
      o matko! paranoja. co jak co, ale cichopkowej w tym gronie nie zniose. jak taka
      szara i nijaka postac moze byc pretendentka do tego tytulu? zreszta pozostale
      kandydatki tez sa beznadziejne. wg mnie to lista kandydatek do tytulu
      najbrzydszej polki, sorry! jopkowa z krzywym nosem, kayah wygladajaca jak
      wiedzma, mucha z grubym brzuchem, dygant z krzywa szczeka... przeciez polki sa
      uwazane za jedne z najpiekniejszych kobiet swiata, a tu taka porazka. jestem w
      szoku.
      • aire1 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 15:54
        Zaproponuj jakąś kandydatkę. Poza tym tak sobie myślę że piękno to nie tylko
        idealne proporcje twarzy a kto tak myśli musi być chyba po prostu niedojrzały.
    • truskawa21 Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 17:31
      monika brodka hahahhahahah!!!!! jeżeli zostanie ona najpiękniejszą Polka to woda
      sodowa jej kompletnie uderzy do głowy!!!!
    • red_artist Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 19:17
      Kożuchowska i reszta śpiewających pań ( z krzywonosą Lipnicą i zezowatą Kukulską) to zupełne nieporozumienie. Reszta dziewczyn moim zdaniem prezentuje naturalne piękno i uważam że należy im się ten tytuł, heh
    • meanme Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 19.11.05, 21:55
      He?! Rozumiem Agnieszka Grochowska, Małgorzata Foremniak, Agnieszka Maciąg,
      Magda Różczka. Ale panie z czołówki tej listy są okropnie pospolite, poza Jopek
      jakieś takie bez klasy, ciężkawe. Co się porobiło z Joanną B. nie rozumiem, parę
      lat temu, kiedy miała długie ciemne włosy wyglądała naprawdę ładnie, teraz w
      tych fryzurach i ciuchach z Magdy M. wygląda jak własna ciotka. Nie ma na liście
      np. Edyty Górniak, a cokolwiek by o niej nie sądzić, jest piękną kobietą i ma w
      sobie to coś (przynajmniej dopóki nie otwiera buzi, ale mówimy o urodzie), za to
      jest Ostaszewska, która jest po prostu brzydka! A Liszowska, Richardson?
      Ciekawe, co by na tę listę powiedzieli faceci.
      • Gość: Damian C.:) Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:08
        Cichopek - jak sprzedawczyni z wiejskiego warzywniaka, gęś straszna
        Jopek - kreuje sie na hollywoodzka pieknosc- z takim NOSEM i OWALEM TWARZY -brr
        Kayah - osobowosc tak, uroda nie
        Dygant - irytujaca z ta swoja mala bródką i bezmyślnym usmiechem
        Ostałowska - zamiast nosa wielki polip

A to ze Polki sa najpiekniejsze, to sorry - mozna miedzy bajki wlozyc...
        Pojezdzijcie po swiecie i sie przekonajcie. Tak nijakch rysow i szarego wygladu
        nie ma chyba zaden naród, po prostu będąc zagranicą rzucaja sie od razu w oczy -
        chyba tylko wyzywajacym makijazem i ultra-mini plus kozaki. Ciao.
        • Gość: Damian C. Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:09
          Sorry - pomyleczka : nos jak polip ma Ostaszewska, nie Ostałowska (ta akurat
          usta i nos ma jak trzeba).
          • robertoniro Polki NIE sa uwazane za jedne z najpiekniejszych!! 19.11.05, 22:45
            Kazdy narod tak o swoich uwaza, bo przyjezdza jakis "zagranik" do kraju i sie
            podlizuje chwalac tutejsze kobiety.

ciagle sie slyszy natomiast ze Rosjanki sa Najpiekniejsze. Nawet Ukrainki sa
            wysoko na liscie.
            • Gość: Kasik Re: Polki NIE sa uwazane za jedne z najpiekniejsz IP: *.chello.pl 20.11.05, 00:44
              Skoro w poprzednim roku za najpiękniejszą zostala uznana Otylia to mnie już nic
              nie dziwi....to jest konkurs popularności a nie urody....
        • Gość: kaska Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.crowley.pl 20.11.05, 20:42
          zycze ci zeby na twojej wsi takie sprzedawczynie jak K. Cichopek sprzedawaly
          marchewkę. I zdradz za jaką to "granicą" bezblednie rozpoznajesz Polki po mini
          i kozaczkach ;))))
          Acha i chyba nie myślisz że jek się podpiszesz meskim imieniem to ktoś sie
          nabierze ze jestes facetem. Nie po tym co napisałaś. Takie glupie nietrafione
          uwagi i te całkiem wyolbrzymione czepliwe komentarze o detalach urody mogla
          napłodzic tylko jakaś chora z zawiści ŻE IM SIE UDAŁO laska.
    • Gość: ala gdzie doda jest !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 17:44
      dlaczego do cholery nie ma na tej liscie dody?nie moge tego zrozumieć ....to
      nienormalne bo doda jest najladniejsza znaną osobą...
    • Gość: lilka Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: 212.182.94.* 20.11.05, 18:19
      jak dla mnie to już jakas paranoja w tej telewizji gdzie nie spojrzeć to te
      same "ryje"... to już robi się nudne...
      • niebieska_m Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 20.11.05, 19:38
        No nie! Tylko nie Doda! Ania Mucha jest moją faworytką. Ale Kożuchowska? Ona
        jest okropna! Kto ją tam umieścił? Chyba nikt z dobrym gustem... A Ostałowska
        ma krzywe nogi... Jestem zdecydowanie ,,za" kandydaturą Przybylskiej, Jopek no
        i może Mołek... Byle by nie Kożuchowska!
        • Gość: andrzej Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:58
          kozuchowska jest sliczna i ma siwetna figurke..zajebista laseczka a nie tłusty
          konus jak mucha..kobitki faceci lubia laski a nie tłuste babki.....a
          kozuchowska tpo laska wysoka i szczuplutka a przy tym ma klase tak jak moja
          zona.
          • Gość: ce Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:07
            Mucha nie ma w sobie nic z kobiety, to jakaś niezbyt zgrabna 17-tka z LO.
            Boszszsz...
            • Gość: hugo bosy Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:28
              zgadzam sie, mucha mnie nie pociaga, ale cichopek jeszcze mniej.
    • Gość: heididblondi Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:53
      steczkowska,kajah,dygant...... smiac sie mam czy plakac ze ladniejszych w
      polsce juz nie mamy?
    • Gość: emzetem Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 17:29
      Patrzę na to, co niektóre z Was tu wypisują i jestem w lekkim szoku. Mi również
      nie wszystkie panie z tamtej listy się podobają, ale pisanie o jakielkolwiek z
      nich, że jest "brzydka, wiedźmowata, maszkara, paskuda" itp. jest ogromnym
      nieporozumieniem.

Kobietki, to my same dołujemy siebie nawzajem jeśli chodzi o wygląd. To nie
      faceci, tylko my same. Bądźmy wobec siebie i innych kobiet trochę łagodniejsze
      w ocenie. Każdemu będzie milej.
    • Gość: Myszka Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:35
      Ale Wy jesteście dziwni, w tym konkursie nie chodzi o osobę najpiękniejszą z
      wyglądu ale o najpiękniejszą duszę. Zaqstanówcie sie trochę. Dla Was tutaj
      wszystko jest takie jednoznaczne...
    • Gość: . Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:49
      :((((
      • Gość: giga Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.chello.pl 23.11.05, 10:24
        • Gość: giga Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.chello.pl 23.11.05, 10:28
          Najprościej byłoby przemiaować nazwę listy z "Najpiękniejszych" na "Najbardziej
          popularne" i prblem z głowy. Ogólnie rzecz biorąc uroda jest kwestią gustu a o
          gusście sę nie dyskutuje,chociaż fakt Jopek do najpiękniejszych nie należy -
          cóz obecnie promuje nowa płytę - stąd pewnie jej obecność, no i klasy nie można
          jej odmówić.

• Gość: andy Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 21.01.06, 00:20
            Agnieszka Grochowska - zawsze i wszędzie.
            • Gość: dona Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:34
              a Kaja Paschalska i Alicja Curóś-Bachleda?
    • Gość: la pariessinne [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 04:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bibi Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! IP: *.uje.nat.hnet.pl 21.01.06, 10:29
      mi się z tego grona podobaja Panie Różyczka i Liszowska.Panią Liszowską ostatnio
      widziałam w Mieście Kobiet i muszę przyznać,że kobieta ma dużo powabu.Byłam pod
      sporym wrażeniem:)
    • Gość: Jarosław Lista najpiękniejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:39
      Przypadkiem tu zajrzałem więc wypowiem się na ten temat. Spojrzałem na koparę
      Joanny Brodzik i zrobiło mi się niedobrze, a Brodka śmiech na sali.
      Lista ta składa się głównie z osób w Polsce w jakimś stopniu popularnych co mi
      się bardzo niespodobało. W swoim gronie mam wiele koleżanek, którym te kobiety
      mogły by pozazrdościć urody. Przypuszczam również, że na tym forum jest wiele
      pięknych dziewczyn.
    • uka_m Re: LISTA NAJPIEKNIEJSZYCH POLEK-POMYŁKA !!!!!! 21.01.06, 13:43
      Zapytałam męża-podoba mu się Przybylska i Rosati.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka