katamara1 19.11.05, 18:59 Proszę o radę, jaką odrzywkę proponujecie. Mam zniszczone włosy, ponieważ za silnie zostały rozjaśnione, jak mogę je odrodzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: Jaką odrzywkę zaproponujecie? 30.11.05, 21:46 radzę wypróbować całą serię pielęgnacyjną z aminokwasami (szampon, odżywka, maska) np. firmy Pantene Amino Pro-V Complex. Zawierają one oprócz aminokwasów inne substancje odżywcze, które potrafią wnikać do wnętrza zniszczonych włosów i je naprawiać. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Jaką odrzywkę zaproponujecie? 02.12.05, 02:14 wax wax u jeszcze raz wax Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Kallos 02.12.05, 09:13 Dużo na tym forum znalazłam pozytywnych opini o odżywkach Kallos, są to profesjonalne produkty fryzjerskie - ja znalazłam na allegro, zamówiłam ale jeszcze nie dostałam więc z właśnego doświadczenia Ci nie pwoiem. Wiem, że dziewczyny bardzo zachwalały odżywkę Kallos Placenta, podobno odżywia nawet najbardziej zniszczone włosy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
majka_23 Re: Jaką odrzywkę zaproponujecie? 06.12.05, 22:04 zajrzyj na moją stronkę www.aga-dystrybucja.desertwars.de znajdziesz tam szampony znanej firmy. polecam Odpowiedz Link Zgłoś