Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:57 super płatki do peelingu a właściwie peelingujące:) buzia jest po nich gładka i są bardzo wygodne w użyciu a do tego niedrogie:) Rewelacja. Wszystkim gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malenka Re: płatki cleen o'peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:03 tylko gdzie je kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: płatki cleen o'peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:18 ja kupiłam w carefour'rze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanderka Re: płatki cleen o'peel IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.05, 22:33 a ile kosztuja za ile sztuk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: płatki cleen o'peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:40 ja zapłaciłam 0k.8 zl za 15 sztuk. Robie sobie nimi peeling 1 raz w tygodniu więc wystarczą na długo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmartiene Re: płatki cleen o'peel 19.11.05, 23:26 no ja od siebie moge tylko dodac ze osobie o wrazliwej lub naczynkowej cerze te platki zrobia masakre na buzi, zaczerwienienia nie schodza kilka dni. Nie wszystko jest dla kazdego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: płatki cleen o'peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:54 ja akurat mam cere mieszaną z naciskiem na suchą dodatkowo właśnie ze skłonnością d pękania naczynek. Ale póki co nie zauważyłam żadnych negatywnych skutków działania płatków a wręcz odwrotnie:) Ale faktycznie dla osób o wrażliwej skórze chyba się nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś