Dodaj do ulubionych

Kto z was Używał odżywki- maski VAX?

IP: *.attu.pl 21.11.05, 11:33
Czy rzeczywiście ma ona takie cudowne właściwości jak zapewniaja reklamy? Tzn. czy włosy szybciej rosna jak się ja używa i zwiększają swoją objętość? czy to tylko taki pic na wode i nie warto inwestować. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Kto z was Używał odżywki- maski VAX? 21.11.05, 11:54
      jeśli masz na myśli Wax, to jest b. dobra, zapobiega wypadaniu włosów, odżywia
      je. puszystości nie dodaje.
      • golaaa1 Re: Kto z was Używał odżywki- maski VAX? 21.11.05, 13:58
        A ja właśnie zauważyłam że moim włosom dodaje puszystości, i to chyba jest jej największy efekt. Włos od waxu trochę pęcznieje, co daje w efekcie wrażenie grubszego włosa i tak jakby fryzura się zagęściła - na tym, moim zdaniem, polega któtkoterminowe działanie waxu. Długoterminowe- zapobiega wypadaniu włosów i stymuluje ich porost.
    • tuya wyszukiwarka: 21.11.05, 13:15
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=wax&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=211&poz=0&A_szukaj=tresc
      &zywe=2
      • aaliyah83 Re: wyszukiwarka: 21.11.05, 14:32
        a ja uzywalam w sumie 2 lata regularnie raz na tydzien, z przyzwyczajenia
        chyba. ale nei sadze zeby jakies cuda zdzialala. Dbam ogolnie bardzo o wlosy
        ale od momentu jej uzywania wieksze zmiany nie nastapily. Ja mam cienkie wlosy
        i po jej uzyciu mialam wrazenie ze sa bardziej oklapniete, pozatym elektryzuja
        sie,, wypadaja tak samo jak zawsze i dosyc duzo przy tej maseczce roboty. Teraz
        mam nowa z hurtowni fryzjerskiej, jakiejs polskiej firmy i mniej wiecej podobny
        efekt. bez rewelacji.
        • limmetka jestem b. zadowolona 21.11.05, 22:59
          osobiście jestem b. zadowolona z wosku Wax choć uzywam jego raz na m-c; za to
          po użyciu włosy mam intensywnie odżywione, lśniace i gładkie jak po żadnej
          odżywce z wyższej sklepowej pólki; choc trzeba przyznac że jeżeli ktoś ma z
          natury słabe, cienkie włosy to na spektakularne efekty nie ma co liczyc bo
          cudów tutaj nie będzie trzeba by było geny wymienic...a jezeli ktos sie boryka
          z baardzo zniszczonymi włosami no to cóż zawsze to sprawę polepszy albo czas na
          ścięcie zniszczonych kłaków
          • Gość: zanzare Re: jestem b. zadowolona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:01
            też jestem bardzo zadowolona; używam wersji do ciemnych włosów, po jej użyciu
            moje włosy mają piękny połysk, są bardzo gładkie i mają intensywniejszą barwę
            niż zazyczaj, poza tym faktycznie mniej wypadają. Używam tej odżywki około 3
            miesięcy i są efekty. Myślę jednak, że kiedy używa się jakiegoś kosmetyku bez
            przerwy przez rok to włosy przyzwyczajają się do niego i nie widać działania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka