Dodaj do ulubionych

Twój Styl, Elle, Uroda, Pani......

11.10.02, 14:31
Kupiłyście? Jest coś ciekawego? Mam ochotę po raz pierwszy od lat nie kupić
żadnego z tych reklamowców.
Czy wytrzymam??...............
Obserwuj wątek
    • givenchy Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... 11.10.02, 14:35
      ja też mam szczerze dosyć tych przereklamowanych i drogich czasopism. Wolę od
      czasu do czasu kupić sobie Samo Zdrowie (polecam !)
      • Gość: magamaga Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.ost-poland.com.pl 11.10.02, 16:53
        Samo Zdrowie jest fajne, lubie tez Shape, ciekawe jest Zwierciadlo. Reszta
        faktycznie szybko sie nudzi.
    • Gość: myrka Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.acn.waw.pl 11.10.02, 17:26
      kromka napisała:

> Kupiłyście? Jest coś ciekawego? Mam ochotę po raz pierwszy od lat nie kupić
      > żadnego z tych reklamowców.
      > Czy wytrzymam??...............

kupilam twoj styl i zaluje...nie wiem co sie stalo z tym pismem, ale od
      kilkunastu miesiecy prezentuje zenujacy poziom, kiedy przed trzema laty kupilam
      twoj STyl wiedzialam ze mam przed soba kilka wieczorow fascynujacej lektury,
      teraz wiem, ze niepotrzebnie wyrzucam pieniadze w bloto... moge ci nawet
      napisac co jest w aktualnym numerze: reklamy, artukul o kobiecie o ktorej w
      zyciu nie slyszalam a ktora wg autorki jest slynna polska projektanka mody w
      Paryzu, reklamy, pierodly typu "Malgorzata Hutka zdobywca stypendium im.
      Josepha Conrada" albo o ortoreksji czyli mlodszej siostrze anoreksji i ktora
      slynna gwiazda filmowana cos takiego choruje, zapowiedzi wystaw, reklamy, sesja
      zdjeciowa z polskimi aktorkami, reklamy, wywiad z Maryla Rodowicz, tekst o
      kobietach szefach i oczywiscie obok opinia psychologa: czy wladza zmienia
      plec, artykul o czterogodzinnym kursie samoobrony dla kobiet, wywiad ze
      Stasiukiem, kilkanascie stron mody, krotkie artykuly o Lucji Prus i Michelle
      Pfeiffer, a takze o Pilsudskim skupiajacy sie glownie na jego romansach czyli z
      iloma, kiedy i dlaczego bez slubu, artykul o zadluzaniu sie (!) i na koniec
      jakies bzdury typu: TS pyta trzech kobiet ile czasu spedzaja przed lustrem a
      potem opinia ekspierda czy to malo czy duzo
      • martaa2 Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... 11.10.02, 18:14
        W sumie tym TS też się rozczarowałam.A juz ten artykuł o wybitnej polskiej
        projektantce z Paryża,a której nikt poza autorką artykułu nie słyszał ,poprostu
        mnie rozbawił.W dziale o urodzie też nic ciekawego,po raz dwudziesty o zbiorze
        kwiatów na perfumy.Parę numerów temu (bodajże w maju) TS zapowiadał nową
        rubrykę w dziale Uroda "Gwiazdy przedstawiają swoje ulubione
        kosmetyki".Pierwszą gwiazdą była Kasia Bujakiewicz,drugą Monika Kuszyńska
        (swoją drogą co to za gwiazdy)- a potem już nic.
        Ta sesja z aktorkami -tez niewiadomo po co, niczego się z niej nie dowiedziałam
        ciekawego pozatym ,że sobie popatrzyłam na oklepane juz twarze Stenki i
        Cieleckiej.
        Chyba "Pani" już jest lepsza od "TS"
      • Gość: ewka Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.bredband.skanova.com 13.10.02, 13:28
        Ze znanych mi miesiecznikow chybatylko PANIjest jeszcze na dobrym pozimie
    • Gość: ananies Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 12:13
      Niestety, Elle też nie lepsze... Po raz kolejny kupuję, a potem żałuję wydanej
      kasy. Baaardzo tęsknię za Votre Beaute, bo tam przynajmniej nie silono się
      na "ambitne" tematy, tylko pisano o urodzie, raz lepiej, raz gorzej. Chyba
      rzeczywiście przestanę wydawać pieniądze na te głupoty...
      a.
      • Gość: sonique Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: 217.98.105.* 12.10.02, 12:51
        A jakie probki w nich sa?
        Pozdrawiam
      • Gość: dagmara12 Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.bredband.skanova.com 13.10.02, 13:30
        kiedys co miesiac kupowalam mase gazet w tym swoj ulubiny mesiecznik
        VOTRE.....teraz juz tylkoPANI mi pozostala,na reszte szkoda pieniedzy.Nawet
        ELLE zeszla na psy.
    • anexxa Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... 12.10.02, 12:53
      jeszcze nic w tym miesiacu nie kupilam, ale wiem, ze
      zatrzymam sie na marie claire (bo dobrze napisane
      artykuly, bo ciekawe pomysly na stroje, bo drogie/tanie
      kupowanie), cosmo (bo smieszne) i samo zdrowie (bo sa
      dobre przepisy i madre artykuly o kosmetykach - jak np.
      ostatni o przeterminowanych kosmetykach).

xx.
      • Gość: loosia Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.tele2.pl 12.10.02, 13:17
        Próbki w Twoim Stylu są- z tego, co pamietam - podkład Max Factor, jakis inny,
        chyba Maybelline, krem do rąk Nivea, jakis nowy Vichy, płatek zapachowy
        Chanel... To tyle.Pozdrawiam.
    • Gość: Vika Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 15:50
      ja powiem tak : w tym miesiącu kupiła wszystko "hurtem", wymienione tu + MC i
      jestem zadowolona, zadowolona ponieważ parę miesięcy temu "zastrajkowałam" i
      przestałam kupować mając dość nic nie wartych gazetek i teraz po tej abstynencji
      jest całkiem nieźle, jeszcze nie przeczytałam, ale widzę, że przyjemniej mi się
      przegląda teraz niż poprzednio, więc polecam zrobic paromiesięczną przerwę,
      odetchnoć od nawału tego... i ruszyć na nowo na wszystkie tytuły. Ach!, nie
      kupiłam TS i po Waszych opiniach dalej nie kupię.
      pozdr.vika
    • nell26 Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... 13.10.02, 13:31
      Wczoraj kupilam Urode, i zaluje...Pzreciez ta gazeta ma w
      sobie prawie same reklamy! To jeden wielki katalog
      reklamowy, ktory powinien byc rozdawany za darmo. Nigdy
      wiecej jej nie kupie.
      • Gość: féline Re: Twój Styl, Elle, Uroda, Pani...... IP: proxy / *.dial.proxad.net 13.10.02, 14:53
        Bardzo Wam dziekuje za ostrzezenie! Mieszkam poza krajem i zlakniona jestem
        polskich babskich pismidel. Zawsze przyjezdzajac kupowalam "w ciemno" TS i jemu
        podobne i czesto bywalam rozczarowana. Wlasnie za 2 tygodnie znow jade i dzieki
        Wam sie nie "nabiore". Z kolei wam odradzam "Elle",tez typowy reklamowiec dla
        bezmozgowcow, na ktory w oryginalnej (francuskiej wersji) od dawna nie wydaje
        moich ciezko zarobionych €€. "Marie - Claire" niewiele wiecej warta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka