Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:43 Okresem,boli mnie strasznie krzyz,cycki i jestem strasznie wredna.Czy ktoraj z Was kobiety tez tak ma?Slyszalam o pms tydzien przed ale az dwa tygodnie??Dodam,ze biore pigulki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: livett Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:50 Może owulacja - niektóre kobiety mają podobne objawy do tych , które wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:51 Acha i myślę, że z takimi pytaniami najlepiej byłoby się wybrać na F. Zdrowie Kobiety lub tp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globulka Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:00 to dziwne ze przy tabletkach masz takie boleści, ja akurat nie biore ale z tego co ginekolog mówi to dzieki tabletkom mozna sie pozbyc boleści proponuje zgłos sie do ginekologa mnie czesto boli przed okresem i w trakcie okresu mam humory przed okresem robiłam juz różne badani i wszytsko ok. USG dopochwowe miałam robione i tez nic nie wyszło. Podsumowaniem lekarzy to po prostu taka "uroda" i taki organizm i wszyscy mówią ze po ciąży to przechodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:21 Niestety ale u mnie po ciąży nie przeszło a mój zaspół napięcia był naprawdę okropny, podobie jak założycielka tego wątku: bóle piersi, huśtawka nastrojów (ze skrajności w skrajnośc). Zaczełam brać tabletki i można powiedzieć, że minęło.Później ciąża, w czasie jej trwania żywiłam się nadzieją, że miną mi dolegliwości przedmiesiączkowe. Ale gdzie tam....Nie minęły! Znów bior tabletki i jest zdecydowanie lepiej. Dlatego dziwię się, że przyjmując pigułki nic sie nie zmieniło. Myślę, że w takim wypadku powinno się je zmienić.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.crowley.pl 23.11.05, 15:22 "a mój zaspół napięcia był naprawdę okropny, podobie jak założycielka tego wątku" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:55 Przepraszam oczywiście powinno być, jak założycielki wątku. Przepraszam założycielkę wątku, naturalnie nie uważam Jej za okropną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:45 hehe;))))nieszkodzi.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:38 Kropelki PERIONORM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:47 Czy mozesz mi powiedziec cos wiecej o tych kropelkach?Bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala. Re: 2 tygodnie przed.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:21 Dzialają na nstrój i ból piersi- bo to byl glówny dla którego je kupilam (ok. 17zl.).Trzeba je brać systematycznie. Znajdziesz je na stronie Herbapolu szukając czegoś na PMS. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Mam dokladnie tak samo. :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś