Dodaj do ulubionych

Clinique...

IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.05, 19:52
czy ktos uzywal??????mam cere mieszana ze sklonnoscia do przetluszczania
www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2bfa5cec8ecd2067ba360da16f0bbf08&cmd=details&itemid=10861
Obserwuj wątek
    • Gość: Moira Re: Clinique... IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.05, 20:50
      ooojjj TAK!! 100 razy polecam ten zel,supeeeeer sprawa,swietnie sie
      wchłania,wygładza, nie wysusza i nawilża,,,swietny pod makijaz...naprawde warto
      go miec!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: perkalik Re: Clinique... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:03
        hmm a ja mam tlusta cere ale przesuszona moimi torturami (benzacne sudocrem
        etc...) i myslice ze dla mnie tez sie sprawdzi?? czy jest wydajny i ile
        kosztuje?? (wiem ze na pewno duzo;))
        • Gość: sylwia Re: Clinique... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:13
          Ja wam radze kupic masc ochronna z witamina A firmy Hasco-Lek i smarowac nia
          twarz na noc.Masc kosztuje 2 zl.
        • catalunya72 Re: Clinique... 28.11.05, 21:18
          DDML jest częścią zestawu 3 kroków, więc powinnaś go używać w zestawie właśnie.
          W tym zestawie dla cery tłustej jest dość mocny tonik z alkoholem (nr3), więc
          lepiej sobie już podaruj benzacne, bo można przedobrzyć. Za to na noc na syfki
          sudokrem jak najbardziej. A próbowałaś zwykłej maści cynkowej za 1,5PLN? Jest
          chyba równie dobra jak sudokrem :-))
          • Gość: Milusia Re: Clinique... IP: *.ds.ae.wroc.pl 28.11.05, 22:11
            DDMG kosztuje 90zl za 50ml lub 190zl za 125ml,super wygladza
            skore,nawilza,rewelacyjnie sie wchlania,ja go nie zamienie na nic innego!!!
            • sad_anna Re: Clinique... 29.11.05, 07:21
              Jest fajny, ale chcę go odsprzedać (za 100 zł -125 ml - zużycie ok. 3 proc.)Mam
              kartonik. Jeśli jesteś zainteresowana zapraszam do kontaktu mailowego.
              Chwilowo potrzebuję kasy, a moja cera wymaga kuracji preparatami
              dermatologicznymi, więc nie będę go używać, żeby nie przedobrzyć. Wystarczą mi
              smarowidła od dermatologa :-))Pozdrawiam!
              • Gość: gala Re: Clinique... IP: 80.51.251.* 29.11.05, 09:11
                dla mnie tez zel jest bardzo dobry (mam b. tlusta cere), nie natluszcza, a fajnie
                nawilza i swietnie sie wchlania, na pewno go jeszcze kiedys kupie.
                ja kupilam na allegro opakowanie promocyjne 30 ml za niecale 30 zl (juz z
                kosztami przesylki).
    • Gość: Ewa Re: Clinique... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 10:04
      Uzywam go od jakiegos miesiaca. Kupilam na Truskawie za 58 zl. (50 ml). Jest
      bardzo wydajny i super pod makijaz. Bardzo ladnie matuje i nie musze juz uzywac
      pudru. Tez mam cere mieszana. Polecam!

pozdr.
      Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka