rysio_lubicz 15.10.02, 16:45 Kochanie, z tą świetliczanką to była pomyłka! Wracam do Ciebie i dzieci. szykuj bigos. Całuję! Twój Rysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna-lubicz Re: GDZIE MOJA GRAŻYNKA? 15.10.02, 17:22 Jestem Rysiu jestem kochanie.Będzie bigosik,już kapustę kupiłam.Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: GDZIE MOJA GRAŻYNKA? 15.10.02, 22:54 Bigosik pyszny, mniam mniam, w nagrodę zrobię ci jeszcze jednego dzidziusia, najdroższa. A to się dziadek Władysław ucieszy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: GDZIE MOJA GRAŻYNKA? 15.10.02, 23:12 Oj Rysiu,dziadek to się może i ucieszy,ale kto zarobi na te wszystkie bachory? Ty na tej taksówce? A do pracy ja nie pójdę,bo mnie nie chcesz puścić.Ja na czwarte dziecko,to niechętnie,chyba że Bóg da,bo przecież się nie zabezpieczamy.A w ogóle to gdzie ty łazisz? wracaj do domu,ugotowałam ci pierogów z serem. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: GDZIE MOJA GRAŻYNKA? 16.10.02, 22:38 Ach, jak moja Grażynka ugotuje, to palce lizać! Kochanie, gdzie jesteś? Czy też byłaś na zbiegowisku? Bo ja tak, jutro wszystko opiszę, jaja niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: GDZIE MOJA GRAŻYNKA? 16.10.02, 22:59 Ryślu opisz już dzisiaj bom ciekawa:-) Odpowiedz Link Zgłoś