Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:56 Jaką firme kosmetyczną uważa się za producenta najlepszych kosmetyków na świecie? Może wiecie jakiej firmy kosmetyki używaja gwiazdy filmowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:29 Takie naiwne pytania to na forum Bravo Girl proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najlepsze kosmetyki 30.11.05, 21:40 loreal, bo zatrudnia do reklamy najwięcej gwiazd show businessu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 21:58 Dr Hauschka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:08 To jakie w takim razie są najdroższe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 00:31 Do jednych z najlepszych i zarazem najdrozszych kosmetykow, naleza produkty firm np. Sisley, La Mer, La prairie. Przykladowo za kremik firmy La Prairie z placisz ok. 400 Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ishya Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:33 To w końcu mamy wymieniać swoje ulubione czy te najdroższe jakie znamy ? P.S. Lubie wypełniać ankiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:43 Ja chciałam wiedzieć jakie są najdroższe:) Do Miki: Czy dostane je w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 00:54 Z pewnoscia tak! Np. w perfumerii Douglas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 01:08 Wada zakupu tego typu kosmetykow w Polsce jest wysoka cena - znacznie wyzsza niz na Zachodzie - m.in. ze wzgledu na wysoki podatek VAT. Przykladowo w Niemczech wynosi VAT (jeszcze!) 16%. Podobno Madonna uzywa kremu La Mer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudziara Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.76.251.127.coditel.net 01.12.05, 01:33 ja kupuje w polsce tylko polskie albo ewentualnie niedostepne mi na codzien marki. w polsce ceny sa okrutne. nei dosc, ze zawyzone, to jeszcze pzrelicz to na zarobki.. jesli za bylejakie pol etatu dostaje sie np 1500 euro, a smzinka diora kosztuje 20 euro, to tak jak w polsce za pelen etat mozesz sobie pozwolic na inglota... mieszkajacym na codzien w polsce i tak polecam kupowac zagranica. w mojej sieci np zawsze placi sie tax free , wiec np moje perfumy mam tu za 50 eiro ( w polsce okolo 250 zeta minimum) Odpowiedz Link Zgłoś