Dodaj do ulubionych

Najlepsze kosmetyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:56
Jaką firme kosmetyczną uważa się za producenta najlepszych kosmetyków na
świecie? Może wiecie jakiej firmy kosmetyki używaja gwiazdy filmowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:29
      Takie naiwne pytania to na forum Bravo Girl proszę.
      • polla4 Re: Najlepsze kosmetyki 30.11.05, 21:40
        loreal, bo zatrudnia do reklamy najwięcej gwiazd show businessu
    • Gość: sylwia Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.05, 21:58
      Dr Hauschka
      • Gość: Monika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:08
        To jakie w takim razie są najdroższe?
        • Gość: Mika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 00:31
          Do jednych z najlepszych i zarazem najdrozszych kosmetykow, naleza produkty
          firm np. Sisley, La Mer, La prairie. Przykladowo za kremik firmy La Prairie z
          placisz ok. 400 Euro.
          • Gość: ishya Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:33
            To w końcu mamy wymieniać swoje ulubione czy te najdroższe jakie znamy ?
            P.S. Lubie wypełniać ankiety:)
            • Gość: Monika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:43
              Ja chciałam wiedzieć jakie są najdroższe:)
              Do Miki: Czy dostane je w Polsce?
              • katiushax Re: Najlepsze kosmetyki 01.12.05, 00:52
                Oczywiscie, ze dostaniesz.
              • Gość: Mika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 00:54
                Z pewnoscia tak! Np. w perfumerii Douglas.
    • Gość: Mika Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 01:08
      Wada zakupu tego typu kosmetykow w Polsce jest wysoka cena - znacznie wyzsza
      niz na Zachodzie - m.in. ze wzgledu na wysoki podatek VAT. Przykladowo w
      Niemczech wynosi VAT (jeszcze!) 16%.
      Podobno Madonna uzywa kremu La Mer...
      • Gość: nudziara Re: Najlepsze kosmetyki IP: *.76.251.127.coditel.net 01.12.05, 01:33
        ja kupuje w polsce tylko polskie albo ewentualnie niedostepne mi na codzien
        marki. w polsce ceny sa okrutne. nei dosc, ze zawyzone, to jeszcze pzrelicz to
        na zarobki.. jesli za bylejakie pol etatu dostaje sie np 1500 euro, a smzinka
        diora kosztuje 20 euro, to tak jak w polsce za pelen etat mozesz sobie pozwolic
        na inglota...
        mieszkajacym na codzien w polsce i tak polecam kupowac zagranica. w mojej sieci
        np zawsze placi sie tax free , wiec np moje perfumy mam tu za 50 eiro ( w
        polsce okolo 250 zeta minimum)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka