Dodaj do ulubionych

prezent dla siebie na mikołajki

IP: *.crowley.pl 01.12.05, 17:47
Dziewczyny, co sobie kupujecie na Mikołajki? Właśnie się biedzę, co mam kupić
każdemu z rodziny, przyjaciólkowm, znajomym. Wy pewnie też. A przyznac się -
które robi SOBIE prezent. Uważam, dziewczyny, ze w tym roku kazda z nas
powinna udac się do perfumerii/kosmetycznego/drogerii i sprawić sobie
podarek. Cień, kredkę, jakiś super balsam. Przeciez mikołajki są po to, żeby
było miło. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jo-asiunka Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:28
      ja już kupiłam: płytę i dwie ksiażki. A co! Niestety niczego nie znajdę rano w
      mikołajki w butach (a u Was jaki jest zwyczaj?) bo czasowo mieszkam sama -
      narzeczony za granicą. Perfumy dostałam od niego:)
      • Gość: asia Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:27
        ja już sobie kupiłam perfumy i jeszcze planuję 2 książki:)
        Rodzince też coś kupię, ale o sobie nie zapominam...:D
    • wojtow Re: prezent dla siebie na mikołajki 01.12.05, 19:28
      Mikołajka z czekolady - MNIAM
    • Gość: luca3105 Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:30
      Dziś kupiłam spódnicę, jutro planuję zakup pasującej do niej bluzki.A co!Raz
      się żyje.
      • Gość: anka Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.crowley.pl 01.12.05, 19:34
        Ja kupiłam sobie wczoraj podkład clinique - ale to raczej produkt pierwszej
        potrzeby niż przyjamnośc, prawda? Może jakiś fajny cień z loreala jutro, tak,
        żeby miło zacząć weekend, albo kolejny (hmmm0 balsam antycellulit. (ale gdzie
        tu przyjamnośc...), może jakiś drobiazg w H&m. Potrzebuję też cicha do siłowni.
        Ech... przydałby sie mikołaj z dużą ilościa gotówki i ochotą obdarowania mnie.
    • Gość: Mika Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 19:33
      Piekny szal kaszmirowy - o ile wygram licytacje na Ebayu...
    • justa_79 Re: prezent dla siebie na mikołajki 01.12.05, 20:02
      ja często robię sobie prezenty, więc Mikołajki nie są dla mnie pod tym względem
      jakąś szczególną okazją - tego dnia pozwalam, aby inni robili mi prezenty ;)
      • Gość: malenka Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:04
        a ja che sobie zafundować pazurki akrylowe:>
    • Gość: dwa_buciki Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:51
      Ja nigdy nic nie dostaje na mikołajki:/ W tym roku miałam sobie coś kupić, ale
      nie będę miała pieniędzy. Za to kupię coś mojemu chłopakowi:)
    • Gość: malena Re: prezent dla siebie na mikołajki IP: *.osk.enformatic.pl 01.12.05, 22:23
      wodę perfumowaną diora (uff duży wydatek), sweter i buty(ale te ostatnie z
      konieczności).
    • jade.fox Re: prezent dla siebie na mikołajki 01.12.05, 23:56
      Ja mam zamiar kupić jakiś kolorowy drobiazg.
      Wpadły mi w oko cienie sypkie Bourjois Souviez.. cośtam, z limitowanej serii,
      srebrny albo złoty, wybiorę srebrny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka