Gość: agni IP: *.aster.pl 01.12.05, 18:51 chce sobie zrobic kreseczki an dolnej powiece, czy ktos mnoglby mi polecic dobra wizazystke i salon w warszawie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: makijaz permanentny oka 01.12.05, 23:21 Podobno najlepszy makijaż trwały, nie tylko w Warszawie ale w całaj Polsce, wykonują w salonie Sharley, tak słyszałam sama nie byłam. www.sharley.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: makijaz permanentny oka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:49 Sharley ma bardzo złe opinie, zwłaszcza jedna pani, która tam pracuje słynąca z robienia klientkom "oka kleopatry". Dowiem się która to i dam ci znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka00 Re: makijaz permanentny oka IP: *.edipresse.pl 06.12.05, 15:07 moja koleŇanka byla w Sharleyu. Ekstra to wyglada. oni to robia zdecydowanie najlepiej w waszawie. Podobno wszystkie gwiazdy u nich robia taki makijaz. kolezanka najpierw marwila się, Ňe jest bardzo widoczny. Ale z czasem ten makijaz blaknie. no i jej facet dziwil sie, ze ona rano taka umalowana. Jak chcecie, dowiem sie jakie ceny. iwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: makijaz permanentny oka IP: *.aster.pl 06.12.05, 17:14 tak dowiedz sie ja chcialam isc na zgody do salonu akma czy jak to sie pisze, bo chodze tam na epilacje, tam kosztuje 350 za dolne kreski obu oczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: makijaz permanentny oka IP: *.aster.pl 06.12.05, 17:43 to jest obok arkadii czyli obok mojej pracy, 350 zł tak jak wszedzie, do kogo polecacie a do kogo nie polecacie isc???? bo chyba zdecyduje sie tam wlasnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: makijaz permanentny oka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:59 a do ilu lat trzyma się taki makijaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: makijaz permanentny oka 06.12.05, 19:24 Dokładnie, zgadzam sie z przedmówczyniami co do Sharleya. NAwet moja szefowa, ktora ma w swoim salonie osobe wuykonujaca taki makijaż chadza do tego przybytku. Mam swoje pacjentki i częsc z nich ma zrobione m.in.kreski. Piekne kreski ma jedna z nich, powiedziała, ze juz od 5 lat ma niezmienione. Oczywiscie po 1 razie bedziesz musiała zrobic korektę(przynajmniej przy ustach tak jest). Odpowiedz Link Zgłoś
ida17 Re: makijaz permanentny oka 07.12.05, 14:52 Ja robiłam 3 lata temu kreski górne i właśnie chcę iść powtórzyć , bo są już bardzo blade. Miałam czekoladowy brĄz .Trochę sięboję, bo pierwsze dwa dni po zabiegu są "ciężkie" Powieka jest spuchnięta , a kreska gruba i kruczo czarna.Ale trzeba to jakoś przetrwać .Tam gdzie chodzę górne kreski kosztują 250 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: makijaz permanentny oka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:13 ja robię w Sharley u Beaty Wodzińskiej, najpierw brwi- i są rewelacyjne, ostatnio kreskę u góry. Wygląda bardzo dobrze, jest bardzo delikatna. Polecam Beatę, bo nie robi oka kleopatry, jeżeli ma być delikatnie to tak jest. Brwi poprawiam co roku bo bledną, ale ja robię delikatne. Kreskę na górnej powiece trzeba będzie jeszcze powtórzyć. Bo tak jest standardowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: makijaz permanentny oka IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.05, 12:09 a czy osoby noszace szkla kontaktowe moga zrobic kreski dolne??? czy na czas "zabiegu"trzeba zdjac kontakty czy nie ma takiej potrzeby??? Odpowiedz Link Zgłoś