Dodaj do ulubionych

Problem z włosami!

IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 11:05
Cześć Wam! Mam pytanie.Mam nadzieję,że ktoś mi pomoże.Mam problem z
włosami.Rozdwajają mi się i kruszą.Stosuję rożne odżywki i maseczki ale nic
nie pomagają.Podcinanie końcówek też nic nie daje.Zauważyłam,że włosy które
dopiero wyrosły już się niszczą.Myślę,że brakuje mi jakichś witanim,tylko nie
wiem czego.Jak macie podobny problem i radę na to to pomóżcie!Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • aaliyah83 Re: Problem z włosami! 02.12.05, 11:09
      ja mialam podobnie, a najgorsze jest to ze odzywiam sie tragicznie, nie lubie
      warzyw, owoce średnio i wogole moglabym jesc tylko slodycze. podcinalam wlosy co
      dw a miesiace a marza mi sie dlugie, i tony maseczek, odzywki te najlepsze i
      najdrozsze.. I srednio bylo. W czerwcu zaopatrzylam sie w serum kerastase. i od
      tej pory bylam raz u fryzjera.. Zaczelam stosowac odrazu po podcieciu i naprawde
      mi pomogloKosztuje 100 zl ale jest bardzo wydajne. Mam jeszcze polowe butelki.
      Stosuje ok dwa razy w tyg, wiec w sumie bede og miala prawie rok. Dodatkowo
      nacieram kocowki same jedwabiem Biosilk.
      • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 11:16
        Dziękuję za poradę.Postaram się to kupić.Mam nadzieję,że pomoże.
        • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 11:18
          A znacie jakieś witaminy do połykania, ktore mogłyby pomoc na rozdwajające się
          włosy?Bo słyszałam,że przyczyną może być brak jakiejś witaminy
      • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 15:21
        monika.c-a są te tabletki też na rozdwajające się włosy??Bo mi włosy nie
        wypadają tylko się łamią.Ps.a znacie jeszcze jakies inne tabletki czy witaminy??
        Bo myślę że musze jakieś zażywać bo mi już wyrastają zniszczone włosy.
    • monika.c Re: Problem z włosami! 02.12.05, 11:19
      ja rowniez oplecam ci kosmetyki kerastese do codziennej pielegnacji wlosow.
      oprocz tego zmiana diety i ewentulanie suplementy. Mi bardzo pomogly tabletki
      na wlosy Vichy, dzialaj naprawde rewwelacyjnie - oczywiscie efektow mozesz
      oczekiwac po jakis dwu miesiach od chwili brania tych tabletek
      • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 11:23
        A jak dokładnie nazywają się te tabletki Vichy?
        • aaliyah83 Re: Problem z włosami! 02.12.05, 11:38
          wlaśnie MOnika, jakie to tabletki?? pierwsze słysze, ile kosztują?? JA łykam
          silice od dwoch lat, z tego powodu ze wiem ze slabo sie odzywiam ale
          rewelacyjnych zmian po cerze lub wlosach niewidze. A to serum kerastase
          dokladnie nazywa sie NUTRI-SCULPT serum.
          • Gość: Meganka Re: Problem z włosami! IP: *.crowley.pl 02.12.05, 11:53
            Chodzi pewnie o tabletki Innoev - gęstość włosów. Polecam na wypadające włosy.
            Mnie pomogło - choć cena zabójcza - ok. 90 zet i trzeba stosować min. 3 miesiące
            • aaliyah83 Re: Problem z włosami! 02.12.05, 11:55
              o tych slyszalam, nei wiedzialam ze je kerastase robi....
            • monika.c Re: Problem z włosami! 02.12.05, 13:39
              tak, dokladnie o te mi chodzi - tylko nie kerastase je robi albi Vichy wpolsnie
              z Nestle. Ogolnie to tez Loreal, tak jak i Kerastase wlasnie, ale jednak inny
              oddzial :)
              sa drogie, to fakt, ale polecam. jedno opakowanie bierze sie dokaldnie przez
              miesiac. kuracja powinna trwac minimum 3 miesiace. dla mnie byla rewelacyjna,
              mialam wsloy oslabione prostowaniem chemicznym i ogolnie stresem, a teraz
              fryzejerzy dziwia sie nawet, jakie sa piekne i geste :)
              Musze oczywiscie przyznac, ze codzienna, dobra pielegnacja takze dala
              rezultaty - stosuje tylko Kerasase. Wiem, ze to drogie, ale naprawde warto!
              • xixx Re: Problem z włosami! 02.12.05, 13:48
                A ja polecam Ci odżywkę z placenty firmy Kallos, jak sobie wpiszesz w
                wyszukiwarkę to znajdziesz mnóstwo dobrych opinii. Kupisz ja w hurtowni
                fryzjerskiej albo w salonie fryzjerskim, ja kupiłam na allegro, plus dodatkowy
                to cena, ok 20 zł max za duże pudełko kótre na długo stracza.
                • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 19:37
                  Szukałam i faktycznie jest dużo dobrych opinii na temat tej odżywki.Dzięki!!! A
                  znacie jakieś witaminy na doustne na zniszczone włosy??
                  • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 08:39
                    Prosze pomóżcie!!!Znacie jakies witaminy doustne na niszczące się włosy???
                    Słyszałam że magnez i cynk mogą pomóż.Słyszeliście coś o tym???Pozdro
                    • Gość: Justine Re: Problem z włosami! IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 16:10
                      Słyszałam,że gdy włosy już wyrastają z niszczone to trzeba iść do
                      dermatologa.Wiecie coś o tym???Prosze odpiszccie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka