Dodaj do ulubionych

AVON NAJTANIEJ

02.12.05, 19:41
Jestem z warszawy dam atrakcyjne ceny wszystkiego co w katalogu.
Obserwuj wątek
    • edytka2005 Re: AVON NAJTANIEJ 03.12.05, 15:40
      taniej do 30%
    • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 15.12.05, 14:38
      Zapraszam do współpracy z firmą FM Group - dystrybutorem perfum Federico
      Mahora. Firma oficjalnie otworzyła rynek polski we wrześniu 2004 r.
      Firma daje możliwość zarobienia każdemu kto ukończył 18 lat.Poszukujemy do
      współpracy liderów grup sprzedażowych, osób znających zasady mlm,
      zorganizowanych, wytrwałych, nastawionych na sukces oraz urodzonych
      sprzedawców.
      Szukasz możliwości zarobku? - ta propozycja jest dla Ciebie.
      W ofercie 80 perfum, dezodoranty, wody po goleniu oraz żele pod prysznic o
      zapachach znanych światowych marek (np. christian dior, hugo boss, chanel,
      itp.). Dostawa darmowa od 6 szt. Niska cena sprzedaży - wysokie zarobki.
      Te produkty sprzedają się same!(pierwszymi klientami będą znajomi)Sztuka
      perfum kosztuje 30zł, a zapach utrzymuje się ponad 12 godzin.Perfumy są
      robione na bazie tych samych kompozycji zapachowych. Firma FM Group
      zaopatruje się w nie u tych samych dostawców co znane światowe marki.
      Jeśli sadzisz że ta propozycja jest ciekawa i widzisz siebie w tej pracy
      napisz fm.kontakt@poczta.fm w temacie wpisując"FM".
      Dodatkowo mozna tworzyć własną grupę dystrybutorów z której pieniądze są
      juz sporo wyższe niz przy samej osobistej sprzedaży.
      • Gość: Ania Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:45
        fm.kontakt, czy wy serio myślicie, że będziecie mieć więcej
        klientów/konsultantów wsadzając ten wątek o "FM" wszędzie? Np. szukam dobrego
        preparatu an pryszcze. Odp: FM. szukam pracy, nie akwizycja. Odp: FM. Oferta
        Avon, a ty wyjeźdzasz z FM. Już tu była jedna pani 9aktywna na innych forach
        też), która wszędzie tego Mahorę wsadzała, nawet spamowała ludziom skrzynki
        tą "ofertą". Ty tez chce sz obrzydzić ludziom firmę? Jak na razie ci się to
        udaje.
        • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 16.12.05, 09:35
          dziewczynko nie pisałem do Ciebie więc powstrzymaj się od złośliwych komentarzy
          • Gość: Ania Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:57
            Chłopczyku, moje komentarz nie sa złośliwe, ale realistyczne. Cała firma FM
            robi sobie postami takimi jak twój antyreklamę, po prostu. A czy to była uwaga
            do mnie czy nie, wisi mi to, to ogólnodostepne forum, nawet, jeśli ci to nie w
            smak.
            • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 19.12.05, 09:25
              nie pasuje ci cos to nie czytaj i nie odzywaj się skoro cie o to nikt nie prosi
              • Gość: Anka Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:52
                FM, to forum publiczne, nie muszę pytać o pozwolenie zabrania głosu. Nie
                odpowiada ci to, twój problem.
                • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 20.12.05, 08:48
                  nie oznacza to że masz się wpier...ć we wszystko
                  nie pisz więcej do mnie bo sobie tego nie życzę
                  • Gość: Ania Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:51
                    Taaak, juz ktoś kupi cokolwiek od takiego chama jak ty. Świetną reklamę sobie
                    zrobiłeś, gratuluję. Twojego "przebogatego" zakresu słownictwa nie komentuję,
                    by bym się musiała zniżyć do twojego poziomu. Nie piszę też do fm.kontakt, ale
                    do forumowiczek, które nie są takie głupie, za jakie je masz, ze rzucą się na
                    twoje szaj...skie podróby.
                    • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 20.12.05, 13:32
                      słuchaj laluniu
                      chama to sobie możesz w rodzinie znaleźć
                      a co do poziomu to reprezentujesz mniej niż zero
                      dotyczy również znajomości języka ojczystego
                      • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 25.12.05, 23:37
                        Nie no zalosne.Robisz swieta reklame dla swojej firmy.Takie slownictwo jakie
                        stosujesz do potencjalnych klientek odstraszaja a jesli jeszcze nie wiesz to
                        masz zachecac do kupowania.Jezeli firma ktora reprezentujesz jest taka sama jak
                        ty to wspolczuje klientom.O ile ich posiadacie.Bo jak narazie reprezentujesz
                        dno.Zapewne twoja firma chcialaby zebys reprezentowal cos wiecej niz rzucanie
                        blotem w innych ludzi.Ale cuz nie kazdy jest wychowany na zasadzie szanuje
                        innego jak siebie samego.To i ciebie trzeba szanowac tak jak tys zanujesz
                        innych ludzi.
                    • Gość: kosmo [...] IP: *.pkobp.pl 20.12.05, 13:38
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • dezole Re: AVON NAJTANIEJ 21.12.05, 00:01
                      aniu poprostu nie znizaj sie do jego poziomu i nie daj sie wytracic z rownowagi
                      głupszemu trzeba ustapic:)
                      • Gość: Beata Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 07:41
                        Mam radę do Kosmo. Jak chcesz kogoś mieszac z błotem, nie pisz ze służbowego
                        komputera (pko). Moga cię za cos takiego wywalić z pracy.
      • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 25.12.05, 23:39
        I zapomniales dodac,ze trzeba miec zalozona dzialanosc gospodarcza,ktora wymaga
        oplacenia roznych czynnosci w kwocie powyzej 700zl,placic podatki i prowadzic
        ksiege finansowa.I o wielu innych rzeczach zaponniales.
        • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 02.01.06, 11:08
          nie trzeba zakładać żadnej działalności gosp.
          można podpisać umowę jako osoba fizyczna
          mam kilkadziesiąt osów w swojej sieci i żadna nie ma założonej działalności
          gosp.
          • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 02.01.06, 13:50
            Dzialanosc gospodarcza jest KONIECZNA.Jezeli nie maja takiej zalozone to moga
            Ciebie pozwac do sadu o ukrywanie istotnych informacji.Firmy nie pozwa bo to Ty
            byles ich przedstawicielem.A ludzie beda musieli zaplcic odsetki tego co
            powinni splacac co miesiac.Widzisz masz niekompletne informacje.Najpierw
            poczytaj,dowiedz sie co i jak a pozniejs kladaj oferty.
            • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 03.01.06, 08:45
              człowieku!
              pracuję w tej firmie i cała moja grupa
              nikt nie miał żadnej sprawy w sądzie
              jakieś bzdury wypisujesz
              zresztą jak ktoś może kogoś pozwać do sądu o ukrywanie informacji
              milisz prawo cuwilne z karnym
              poczytaj trochę a potem możesz pisać
              • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 03.01.06, 16:26
                No tak agresja to niewiele zdzialasz.Znam kilka osob,ktore pracuja w FM i
                musialy zalozyc dzialanosc gospodarcza bo maja na tym zysk.Dzialanosc
                gospodarcza musi miec kazdy kto jest w sprzedazy bezposredniej.A FM to przeciez
                sprzedaz bezposrednia,tak samo jak Avon,Ori i inne.Kazdy musi miec dzialanosc i
                kropka.Jezeli nie udzieliles tej wiadomosci osobie,zktora podpisujesz umowe
                wtedy ta osoba moze ciebie ( nie firme) pozwac do sadu w razie kompikacji
                prawnych za to,ze ukrywales informacje o koniecznosci zalozenia dzialanosci
                gospodarczej.Poczytaj np. na wizaz.pl ile sie o tym pisze.ile jest takich
                przypadkow a pozniej zacznij sie rzucac z pyskiem do ludzi.Poza prawe cywilnym
                i karnym sa jeszcze inne galezie prawa.Ale zapewne o tym nie wiesz bo zapewne
                zostales karany tylko w tych 2 galeziach prawa.
                • Gość: Bella [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:40
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 03.01.06, 18:17
                    Bella podzielam Twoje zdanie na ten temat:)
                • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 04.01.06, 11:54
                  pysk to masz ty prymitywie jeden
                  najpierw poczytaj to to firma podaje do wiadomo ści publicznej w swojej stronie
                  a potem się wypowiadaj
                  i nie strasz mnie sądem bo jeśli chodzi o prawo to toszkę wiem na ten temat
                  • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 04.01.06, 12:00
                    poza tym z nikim ja nie podpisuję żadnej umowy
                    każdy podpisuje umowę z firmą
                    jako osoba fizyczna bez żadnej dziełalności
                    jakoś moja grupa pracuje i zarabia pieniądze
                    wypisujesz bzdury i tyle
                    jeśli chcesz pisać coś negatywnego na czyjś temat to najpierw poczytaj
                    tak dla twojej wiedzy "nieznajomość prawa szkodzi"
                    i tlumaczenie się w jakiej kolwiek sytuacji że się nie wiedziło nic nie pomaga
                    za głupotę się płaci
                    pewnie nie raz płaciłeś
                    :))
                    • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 04.01.06, 16:37
                      Brak kultury,brak znajomosci prawa,brakz najomosci polityki firmy,brak
                      znajomosci podstawowych dwoch plic wsrod homosapiens,brak podstawowych zasad
                      dyskusji.Czlowieku tego wszystkiego Tobie brak.Nic nie wiesz!!!!Kompletnie NIC!
                      Poczytaj o polityce fimry,dowiedz sie na jakich zasadach sie podpisuje umowe,co
                      trzeba zrobic i czego unikac.I zacznij korzystac z podstawowych zasad
                      kultury.Bo jesli twierdzisz,ze znasz sie na prawie to powinienes wiedziec,ze za
                      takie odzywki typu "Pysk itp itd" to mozesz ladnie odpowiadac za
                      zniewazenie.Nie wiedziales zapewne o tym bo z kad mozesz wiedziec skoro nie
                      znasz podstaw prawnych.
                      • fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 05.01.06, 09:50
                        wzruszyłem się
                        • khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 06.01.06, 17:41
                          Bo jesli nie masz nic innego do powiedzenia i az kipisz ze zlosci ze mam racje
                          to cos innego mozesz zrobic?Wzruszyc sie jedynie nad wlasnym chamstwem i
                          glupota.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka