edytka2005 02.12.05, 19:41 Jestem z warszawy dam atrakcyjne ceny wszystkiego co w katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 15.12.05, 14:38 Zapraszam do współpracy z firmą FM Group - dystrybutorem perfum Federico Mahora. Firma oficjalnie otworzyła rynek polski we wrześniu 2004 r. Firma daje możliwość zarobienia każdemu kto ukończył 18 lat.Poszukujemy do współpracy liderów grup sprzedażowych, osób znających zasady mlm, zorganizowanych, wytrwałych, nastawionych na sukces oraz urodzonych sprzedawców. Szukasz możliwości zarobku? - ta propozycja jest dla Ciebie. W ofercie 80 perfum, dezodoranty, wody po goleniu oraz żele pod prysznic o zapachach znanych światowych marek (np. christian dior, hugo boss, chanel, itp.). Dostawa darmowa od 6 szt. Niska cena sprzedaży - wysokie zarobki. Te produkty sprzedają się same!(pierwszymi klientami będą znajomi)Sztuka perfum kosztuje 30zł, a zapach utrzymuje się ponad 12 godzin.Perfumy są robione na bazie tych samych kompozycji zapachowych. Firma FM Group zaopatruje się w nie u tych samych dostawców co znane światowe marki. Jeśli sadzisz że ta propozycja jest ciekawa i widzisz siebie w tej pracy napisz fm.kontakt@poczta.fm w temacie wpisując"FM". Dodatkowo mozna tworzyć własną grupę dystrybutorów z której pieniądze są juz sporo wyższe niz przy samej osobistej sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 15:45 fm.kontakt, czy wy serio myślicie, że będziecie mieć więcej klientów/konsultantów wsadzając ten wątek o "FM" wszędzie? Np. szukam dobrego preparatu an pryszcze. Odp: FM. szukam pracy, nie akwizycja. Odp: FM. Oferta Avon, a ty wyjeźdzasz z FM. Już tu była jedna pani 9aktywna na innych forach też), która wszędzie tego Mahorę wsadzała, nawet spamowała ludziom skrzynki tą "ofertą". Ty tez chce sz obrzydzić ludziom firmę? Jak na razie ci się to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 16.12.05, 09:35 dziewczynko nie pisałem do Ciebie więc powstrzymaj się od złośliwych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:57 Chłopczyku, moje komentarz nie sa złośliwe, ale realistyczne. Cała firma FM robi sobie postami takimi jak twój antyreklamę, po prostu. A czy to była uwaga do mnie czy nie, wisi mi to, to ogólnodostepne forum, nawet, jeśli ci to nie w smak. Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 19.12.05, 09:25 nie pasuje ci cos to nie czytaj i nie odzywaj się skoro cie o to nikt nie prosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:52 FM, to forum publiczne, nie muszę pytać o pozwolenie zabrania głosu. Nie odpowiada ci to, twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 20.12.05, 08:48 nie oznacza to że masz się wpier...ć we wszystko nie pisz więcej do mnie bo sobie tego nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:51 Taaak, juz ktoś kupi cokolwiek od takiego chama jak ty. Świetną reklamę sobie zrobiłeś, gratuluję. Twojego "przebogatego" zakresu słownictwa nie komentuję, by bym się musiała zniżyć do twojego poziomu. Nie piszę też do fm.kontakt, ale do forumowiczek, które nie są takie głupie, za jakie je masz, ze rzucą się na twoje szaj...skie podróby. Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 20.12.05, 13:32 słuchaj laluniu chama to sobie możesz w rodzinie znaleźć a co do poziomu to reprezentujesz mniej niż zero dotyczy również znajomości języka ojczystego Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 25.12.05, 23:37 Nie no zalosne.Robisz swieta reklame dla swojej firmy.Takie slownictwo jakie stosujesz do potencjalnych klientek odstraszaja a jesli jeszcze nie wiesz to masz zachecac do kupowania.Jezeli firma ktora reprezentujesz jest taka sama jak ty to wspolczuje klientom.O ile ich posiadacie.Bo jak narazie reprezentujesz dno.Zapewne twoja firma chcialaby zebys reprezentowal cos wiecej niz rzucanie blotem w innych ludzi.Ale cuz nie kazdy jest wychowany na zasadzie szanuje innego jak siebie samego.To i ciebie trzeba szanowac tak jak tys zanujesz innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmo [...] IP: *.pkobp.pl 20.12.05, 13:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dezole Re: AVON NAJTANIEJ 21.12.05, 00:01 aniu poprostu nie znizaj sie do jego poziomu i nie daj sie wytracic z rownowagi głupszemu trzeba ustapic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: AVON NAJTANIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 07:41 Mam radę do Kosmo. Jak chcesz kogoś mieszac z błotem, nie pisz ze służbowego komputera (pko). Moga cię za cos takiego wywalić z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 25.12.05, 23:39 I zapomniales dodac,ze trzeba miec zalozona dzialanosc gospodarcza,ktora wymaga oplacenia roznych czynnosci w kwocie powyzej 700zl,placic podatki i prowadzic ksiege finansowa.I o wielu innych rzeczach zaponniales. Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 02.01.06, 11:08 nie trzeba zakładać żadnej działalności gosp. można podpisać umowę jako osoba fizyczna mam kilkadziesiąt osów w swojej sieci i żadna nie ma założonej działalności gosp. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 02.01.06, 13:50 Dzialanosc gospodarcza jest KONIECZNA.Jezeli nie maja takiej zalozone to moga Ciebie pozwac do sadu o ukrywanie istotnych informacji.Firmy nie pozwa bo to Ty byles ich przedstawicielem.A ludzie beda musieli zaplcic odsetki tego co powinni splacac co miesiac.Widzisz masz niekompletne informacje.Najpierw poczytaj,dowiedz sie co i jak a pozniejs kladaj oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 03.01.06, 08:45 człowieku! pracuję w tej firmie i cała moja grupa nikt nie miał żadnej sprawy w sądzie jakieś bzdury wypisujesz zresztą jak ktoś może kogoś pozwać do sądu o ukrywanie informacji milisz prawo cuwilne z karnym poczytaj trochę a potem możesz pisać Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 03.01.06, 16:26 No tak agresja to niewiele zdzialasz.Znam kilka osob,ktore pracuja w FM i musialy zalozyc dzialanosc gospodarcza bo maja na tym zysk.Dzialanosc gospodarcza musi miec kazdy kto jest w sprzedazy bezposredniej.A FM to przeciez sprzedaz bezposrednia,tak samo jak Avon,Ori i inne.Kazdy musi miec dzialanosc i kropka.Jezeli nie udzieliles tej wiadomosci osobie,zktora podpisujesz umowe wtedy ta osoba moze ciebie ( nie firme) pozwac do sadu w razie kompikacji prawnych za to,ze ukrywales informacje o koniecznosci zalozenia dzialanosci gospodarczej.Poczytaj np. na wizaz.pl ile sie o tym pisze.ile jest takich przypadkow a pozniej zacznij sie rzucac z pyskiem do ludzi.Poza prawe cywilnym i karnym sa jeszcze inne galezie prawa.Ale zapewne o tym nie wiesz bo zapewne zostales karany tylko w tych 2 galeziach prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 03.01.06, 18:17 Bella podzielam Twoje zdanie na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 04.01.06, 11:54 pysk to masz ty prymitywie jeden najpierw poczytaj to to firma podaje do wiadomo ści publicznej w swojej stronie a potem się wypowiadaj i nie strasz mnie sądem bo jeśli chodzi o prawo to toszkę wiem na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
fm.kontakt Re: AVON NAJTANIEJ 04.01.06, 12:00 poza tym z nikim ja nie podpisuję żadnej umowy każdy podpisuje umowę z firmą jako osoba fizyczna bez żadnej dziełalności jakoś moja grupa pracuje i zarabia pieniądze wypisujesz bzdury i tyle jeśli chcesz pisać coś negatywnego na czyjś temat to najpierw poczytaj tak dla twojej wiedzy "nieznajomość prawa szkodzi" i tlumaczenie się w jakiej kolwiek sytuacji że się nie wiedziło nic nie pomaga za głupotę się płaci pewnie nie raz płaciłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 04.01.06, 16:37 Brak kultury,brak znajomosci prawa,brakz najomosci polityki firmy,brak znajomosci podstawowych dwoch plic wsrod homosapiens,brak podstawowych zasad dyskusji.Czlowieku tego wszystkiego Tobie brak.Nic nie wiesz!!!!Kompletnie NIC! Poczytaj o polityce fimry,dowiedz sie na jakich zasadach sie podpisuje umowe,co trzeba zrobic i czego unikac.I zacznij korzystac z podstawowych zasad kultury.Bo jesli twierdzisz,ze znasz sie na prawie to powinienes wiedziec,ze za takie odzywki typu "Pysk itp itd" to mozesz ladnie odpowiadac za zniewazenie.Nie wiedziales zapewne o tym bo z kad mozesz wiedziec skoro nie znasz podstaw prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: AVON NAJTANIEJ 06.01.06, 17:41 Bo jesli nie masz nic innego do powiedzenia i az kipisz ze zlosci ze mam racje to cos innego mozesz zrobic?Wzruszyc sie jedynie nad wlasnym chamstwem i glupota. Odpowiedz Link Zgłoś