Gość: ania IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 17.10.02, 14:30 Witam, Mam do odprzedania 6 opakowan - czy ktos jest zainteresowany? Powiedzmy za pol ceny. ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kbk Re: Minulet - czy ktos chce kupic? IP: 193.0.117.* 17.10.02, 14:53 Hej, Aniu! Ja jestem, moge prosic o maila na priva: kbk@gazeta.pl Pozdrawiam. Aha, jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: Minulet - czy ktos chce kupic? IP: *.dsl.siol.net 18.10.02, 19:24 A Harmonetu nikt za pol ceny nie chce?Kupilam 6 opakowan a po miesiacu stwierdzilam ze juz dosc i trzeba powiekszyc rodzine. jestem z W-wy i czekam na propozycje zakupu moj pryw. kasiapro1@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamik Re: Minulet - czy ktos chce kupic? IP: *.vdi.pl 18.10.02, 19:53 Jeżeli to jeszcze aktualne, to bardzo , bardzo potrzebuję i chętnie kupię. Mój priv:tiamik@wp.pl - napisz, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
issey77 Trinordiol? 18.10.02, 20:43 Trinordiol - 2 opakowania, także za pół ceny. kupiłam, a w tak zwanym międzyczasie zrezygnowałam z pigułek :) Ktoś chętny? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś