Dodaj do ulubionych

Shiseido w Vision Express

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 16:03
Przeglądałam dziś u fryzjera "Olivię" i zobaczyłam reklamę Vision z kuponem
promocyjnym, na którym było napisane, że przy zakupie soczewek Bauscha
otrzymamy upominek od Shiseido (trzeba okazać kupon z Olivii). Mam pytanie:
Czy ktoś wie co to za prezent (próbka:)))?
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: Shiseido w Vision Express 17.10.02, 21:57
      swieza olivia? to moge pojsc i sprawdzic next week, musze
      sobie nowe oczka kupic.

xx.
      • Gość: me-la Re: Shiseido w Vision Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 09:25
        Tak, listopadowy numer. Też mi się właśnie skończył zapas soczewek, więc na
        pewno pójdę.
        • Gość: ania Re: Shiseido w Vision Express IP: 217.98.124.* 18.10.02, 12:01
          ale nadal nie wiemy co dostaniemy...
          • Gość: koko8 Re: Shiseido w Vision Express IP: proxy / 217.153.34.* 18.10.02, 12:33
            czy ta promocja juz trwa?
            kupilam soczewki przedwczoraj, i nie mialam pojecia, ze moge sie o cos takiego
            upomniec. z drugiej strony nikt mnie rowniez o kupon z olivii nie pytal(?)
            z.
    • Gość: nene Re: Shiseido w Vision Express IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.10.02, 12:35
      Genralnie oni znani są ze ściemniania klientów (mnie już kiedys próbowano
      oszukać na 200pln przy zakupie okularów) więc może gifty shiseido pochowali pod
      ladą i mają gdzieś klientki.
      • Gość: gerda Re: Shiseido w Vision Express IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.10.02, 19:46
        w olivii nic nie ma! albo juz jestem zakrecoa totalnie i nie moge znalezc.
        help:)
        gerda
        • gerda5 Re: Shiseido w Vision Express 20.10.02, 10:33
          oki, juz znalazlam:) niestety pan z vision express i jego kolezanki w Wola Park
          zrobili wielkie oczy i nie do konca wiedzieli o co chodzi... trzeba kupic cale
          opakowanie czyli min. 3 sztuki(tak jest pakowane) x 2...wciaz nie wiemy co
          shiseido sie dostaje...
          gerda
          • Gość: me-la Re: Shiseido w Vision Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 09:44
            W końcu się wybrałam do Vision Express z tym kuponem z Olivii. Kupiłam soczewki
            Bausch&Lomb, ale nie SofLens 66, które do tej pory miałam, ale jakieś nowe,
            podobno lepsze SofLens Comfort. Wystarczyło jedno opakowanie (czyli 3 pary),
            kosztuje 120 zł. Dostałam do wyboru dwie torebki Shiseido: w jednej był krem i
            woda perfumowana z serii Energizing, a w drugiej woda i krem Relaxing. Akurat
            barzdo mi się podoba zapach Relaxing, więc wybrałam tą. Krem poj. 30 ml, woda
            15 ml.
            • nenne Re: Shiseido w Vision Express 23.10.02, 10:20
              a jaki to krem, jeśli można? I do kiedy jest ta promocja? I tak muszę kupić
              soczewki więc może się skuszę. Rozumiem, że kupon jest w listopadowej Olivii.
              Nigdy tego nie kupowałam, ale...
              • gerda5 Re: Shiseido w Vision Express -do me-li 23.10.02, 12:05
                me-la, za 3 pary, czyli 6 sztuk zaplacilas 120 zl?? jakos malo!
                to sa miesieczne soczewki? bardzo prosze o odpowiedz (moze byc na priva), ja
                musze swoje zmienic na dniach.
                dzieki
                gerda
                • Gość: Bea Re: Shiseido w Vision Express -do me-li IP: proxy / 213.25.164.* 23.10.02, 12:10
                  gerda5 napisała:

> me-la, za 3 pary, czyli 6 sztuk zaplacilas 120 zl?? jakos malo!

Mało? miesięczne(para) kosztuja u mni 38 zł. Więc za 6 szt. 120 zł to żadna
                  rewelacja.
                  Te nowe soczewki są grubsze. Mi nistety nie pasuja...tzn. oko ich nie toleruje:(
                • koko8 Re: Shiseido w Vision Express -do me-li 23.10.02, 12:11
                  gerda5 napisała:

> me-la, za 3 pary, czyli 6 sztuk zaplacilas 120 zl?? jakos malo!
                  > to sa miesieczne soczewki? bardzo prosze o odpowiedz (moze byc na priva), ja
                  > musze swoje zmienic na dniach.
                  > dzieki
                  > gerda

me-la,
                  ja sie dolaczam do prosby gerdy5 i prosze o odpowiedz na forum, pozdr
                • Gość: me-la do Gerdy i Koko i Nene IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 12:24
                  Zapłaciłam 120 zł za opakowanie, w którym jest sześć soczewek, czyli 3 pary. Za
                  SofLens66 do tej pory płaciłam w V.Express 110 zł. Są to soczewki miesięczne
                  (jedna para na miesiąc), a więc nie tak tanio.

Woda i krem są z linii zapachowej. Kremem się dziś posmarowałam, wodą skropiłam
                  i cały czas czuję ten śliczny zapach.

Z tego co pamiętam promocja jest do 15 listopada, ale do wyczerpania zapasów.

Moim zdaniem warto dla tego prezentu zainwestować w Olivię, ale sądzę, że
                  trzeba się pospieszyć, bo faktycznie mogą się te gifty skończyć.

Pozdrawiam wszystkich krótko i dalekowidzów.
                  M.
                  • rossa_ Re: do Gerdy i Koko i Nene 23.10.02, 12:34
                    Ja nosiłam długo SofLensy 66 i teraz przerzuciłam się na SofLens Comfort i
                    uważam, że są 100 razy lepsze i bynajmniej nie są grubsze. Nawet przy
                    przedłużonym noszeniu (impreza prosto po pracy) i w warunkach mocno zadymionym
                    nie ma w nich żadnego dyskomfortu, pieczenia, czy czerwonych oczu. Warto
                    wypróbować. Ale i tak najnajnajlepsze są B&L Pure Vision- te do noszenia przez
                    miesiąc non stop (chociaż ja je zdejmowałam na noc), tylko zdecydowanie za
                    drogie :(((

Pzdr,
                    R.
                    • gerda5 Re: do Bea i innych dziewczyn 23.10.02, 13:03
                      ale czy to sa ceny warszawskie? jesli tak, to ja chyba dotad
                      przeplacalam....120 zl na 3 miesieczne noszenie moge wydac. A znacie Optime FW
                      Bausch&Lomb?
                      • gerda5 Re: do Bea ponownie 23.10.02, 13:08
                        Bea, piszesz, ze 6 soczewek czyli 3 pary, domyslam sie, ze sa one o roznej
                        mocy? czyli nie musze kupowac wszystkiego x 2?(juz raz skorzystlam z
                        takiej 'promocji', na ktorej sie przejechalam)...
                        Ja mam zroznicowana wade wzroku niestety.

Moze by sie tak laserem zoperowac? probowal ktos?
                        gerda
                      • rossa_ Re: do Bea i innych dziewczyn 23.10.02, 13:13
                        Optimę nosiłam z 5 lat temu, ale soczewki 3-miesięczne to dla mnie zbyt
                        niegigieniczny pomysł. Codzienne czyszczenie i tak nie usuwa wszystkich
                        zabrudzeń, bakterii, a zwłaszcza osadów białkowych- w końcu kładzie się ją
                        bezpośrednio na oko, więc warto wydać więcej, by być spokojnym o bezpieczeństwo
                        oka. Jeżeli chodzi o komfort i wygodę to te soczewki są ok.
    • Gość: a Re: Shiseido w Vision Express IP: *.chello.pl 23.10.02, 17:43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka