Dodaj do ulubionych

Naiwność czy....?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:40
www.allegro.pl/show_item.php?item=74284165
głupota ?
Sama już nie wiem. Niech mnie ktoś oświeci skąd biorą się tak naiwni ludzie ?
Czy oni nie mają bladego pojęcia o cenach, jakości ?
Zaczynam juz myśleć, że kupującym wszystko jedno czy to tandetna podróba,
byleby sygnaturka "Dior" była widoczna :)
Obserwuj wątek
    • asiek_asiekowaty Re: Naiwność czy....? 05.12.05, 22:44
      To jakos sobie zawsze mozna wytlumaczyc: moze ktos sie ludzi, ze to oryginal,
      moze po prostu chce ladnie wygladajaca paletke :P albo chce meic cos, czym
      mozna poszpanowac miedzy kolezanakami. Ale nie zapomne, jak ktos wystawil za
      ponad 20 zl balsam Bielendy, ktory w supermarkecie kosztuje niecale 8 zl...
      Tupet, bezczelnosc, naiwnosc, ze ktos kupi czy wiara w naiwnosc kupujacych?
      • monika_rostkowska Re: Naiwność czy....? 05.12.05, 22:46
        Podobnie z antyperspirantami vichy, za ktore w aptece place ok 26 zl, a na
        allegro kosztuja okolo 30 a nawet i wiecej + koszty wysylki:-)
        • Gość: Asia Re: Naiwność czy....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:11
          Dziewczyny jak myślicie, czy to oryginalne cienie? w sephorze kosztują ok
          200zł,jest napisane ze oryginał....
          www.allegro.pl/show_item.php?item=75065128
          • Gość: extreme_honey Re: Naiwność czy....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:16
            Bardzo trudno to stwierdzić. Mam wrażenie, że fotka skopiowana z serwisu Dior,
            ale nie jestem pewna. Komentarze w porzadku, ale jak wiadomo to żadna nowość.
            Jedyne co mnie mogłoby mnie przekonać to ulotka, chociaż nie mam pewności czy i
            tego nie podrabiają:)
            Podsumowując - osobiście wybrałabym sprzedającego z dłuższym stażem
            pzdr.
            • Gość: extreme_honey Re: Naiwność czy....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:20
              Przyjrzałam się trochę dokładniej pozostałym produktom i chyba to jednak
              oryginały. To oczywiście tylko moja opinia:)
              • Gość: kana Re: Naiwność czy....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:22
                Mysle ze wiekoszosc rzeczy (kosmetykow do makijazu) na allegro to podroby.
                wiele razy kupowalam tam tusze do rzes...teraz kupilam sobie orginal w sklepie
                i uwazam ze w sumie niczym sie nie roznil poza wyzsza cena. nawet ta podroba
                bardziej pogrubila i wydluzala rzesy :P
                • Gość: extreme_honey Re: Naiwność czy....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:25
                  Ja na Allegro kupuję tylko perfumy, od sprawdzonych sprzedawców i jak do tej
                  pory nie trafiłam na podróbe...rozsądek dobra rzecz:)
    • meanme Re: Naiwność czy....? 06.12.05, 00:45
      Jakiś czas temu ktoś pytał o 'oryginalne' perfumy Angel na allegro. Wystarczyło
      jedno spojrzenie na flakon, żeby zauważyć, że to ordynarna podróba, można
      przecież znaleźć zdjęcia w necie... a i tak znaleźli się jacyś naiwni co
      licytowali i pewnie kupili. Trzeba by ich zapytać, dlaczego - sprzedający na
      mojego maila nie odpowiedzał. Przecież biznes się kręci, podróba czy nie. Śmierć
      frajerom...
    • Gość: Ania Re: Naiwność czy....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:33
      I naiwność I głupota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka