Dodaj do ulubionych

Lubię to forum

17.12.24, 09:14
Nawet bardzo. Skarbnica wiedzy w każdym temacie, mnóstwo inteligentnych i bardzo sprawnie posługujących się klawiaturą kobiet, a do tego niezłej szerokości margines zaspokajający potrzeby niższych lotów, typu ploteczki o celebracji albo zwykłe sprzeczki. Nie jestem tu jakoś specjalnie aktywna z różnych przyczyn, ale czytam dość namiętnie.
Przyczyna podstawowa: gdy tylko zdarzy mi się napisać coś osobistego, ZAWSZE pojawia się kilka nicków czerpiących przyjemność z zamieszczania złośliwych, nieprzyjemnych i niczym nieuzasadnionych komentarzy. Nicków, z którymi nigdy nawet słowa nie zamieniłam, czyli po prostu tak mają, lubią to. Myślę sobie wtedy: ach, a więc ludzie tak mają? Tacy są? Moje ponad pół wieku spędzone na ziemi nie oduczylo mnie naiwności w tej kwestii?
Internet daje silne złudzenie anonimowości i to zwalnia część piszących z jakiejkolwiek refleksji na temat szacunku dla innych.
Uczciwie mówiąc, sobie też mam do zarzucenia tendencję do drobnych złośliwości na forum, w sprawach które mnie drażnią, ale nie uważam, żeby wolno mi było tu kogoś obrażać albo zachowywać się napastliwie.
Atmosfera tutaj często przypomina mi okres późnej podstawówki, te "liderki" czerpiące poczucie siły z wyśmiewania, wbijania szpil, złośliwości. Myślałam do niedawna, że z tego się wyrasta, teraz widzę, że niestety nie zawsze.
Obserwuj wątek
    • anajustina Re: Lubię to forum 17.12.24, 09:17
      Słuszne refleksje. Ja to nawet prowokacyjny nick wybrałam, ale panie szybko rozszyfrowany, że jestem "podróbą". A teraz to już mi się nie chce rejestrować od nowa.
      • alpepe Re: Lubię to forum 17.12.24, 10:36
        Tak, oczywiście. Zmieniłam numer stacjonarny, ale mój komórkowy ten sam.
        • anajustina Re: Lubię to forum 17.12.24, 10:55
          ?
    • lella_two Re: Lubię to forum 17.12.24, 09:22
      Ale czy to nie jest tak, że bierze się to na klatę w imię wyższych korzyści i żyje dalej? Świat nie jest idealny a i dowiedzieć się o istnieniu pewnych typów lepiej z neta niż w realu.
      • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 09:49
        Tak staram się o tym myśleć, ale czasem jednak mnie przymuruje 😉
    • brenya78 Re: Lubię to forum 17.12.24, 09:53
      "mnóstwo inteligentnych"

No, z ta inteligenja to bym nie przesadzala. Z wyjatkiem 2-3 moze, to bardzo przecietne osobniki tutaj.
      • nieobiektywnie Re: Lubię to forum 17.12.24, 10:36
        brenya78 napisała:

> "mnóstwo inteligentnych"
        >
        > No, z ta inteligenja to bym nie przesadzala.

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Należysz do grona opisanych liderek z podstawówki. Mało inteligentna, ale jakże wyszczekana !
      • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 10:53
        No, ty to nie przesadzasz, to prawda
      • imponderabilia20 Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:04
        A ty złotko do których sama siebie zaliczyłas?
    • homohominilupus Re: Lubię to forum 17.12.24, 10:44
      nowel1 napisała:

>
      > kogoś obrażać albo zachowywać się napastliwie.
      > Atmosfera tutaj często przypomina mi okres późnej podstawówki, te "liderki" cze
      > rpiące poczucie siły z wyśmiewania, wbijania szpil, złośliwości. Myślałam do ni
      > edawna, że z tego się wyrasta, teraz widzę, że niestety nie zawsze.

Świetne podsumowanie.
      I jeszcze nicki które 'przyjaznia' się z hejterkami a nawet wlaza im w tylek komplementami żeby broń borze do nich się nie przywaliły. Pózna podstawówka jak nic.
      • simply_z Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:12
        No jedna z waszych idolek przyjazni sie z hejterka, nawet widuja sie i to juz jest dla mnie dziwne...
        • primula.alpicola Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:47
          A o kim Wy mówicie?
          • borsuczyca.klusek Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:48
            No właśnie mówcie wprost to nie wątek z kalamburami 🙄
            • lella_two Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:57
              Chyba o sławnych spacerach po Jurze.
              • borsuczyca.klusek Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:00
                Raczej nie to już przecież pieśń przeszłości
                • anka_one_and_only Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:41
                  Ona chyba ma na mysli princess i te druga, co to ma "poczucie humoru", sama-costam. Tylko nie wiem, ktora by miala byc idolka, bo dla mnie to one obie jednakowe na swoj sposob.
                  • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:09
                    >Ona chyba ma na mysli princess i te druga, co to ma "poczucie humoru", sama-costam. Tylko nie wiem, ktora by miala byc idolka, bo dla mnie to one obie jednakowe na swoj sposob.

Asma! Podobno spacerujemy po jakiejs Jurze. I jestesmy jednakowe 😂
                    • pani.asma Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:33
                      Oooo, super
                      Potwierdzam
                      • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:42
                        W trójkę😁
                    • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:48
                      princesswhitewolf
                      >
                      > Asma! Podobno spacerujemy po jakiejs Jurze. I jestesmy jednakowe 😂

Nika, podobno po tiktoku biega jakiś lajw na którym śpię... o co tu chodzi?

Tak mi się skojarzyło.
                • simply_z Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:50
                  Kto wie..
                  • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:51
                    simply_z napisała:

> Kto wie..
                    >

Sama nie wiesz o kim piszesz? 🤣
              • homohominilupus Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:40
                lella_two napisała:

> Chyba o sławnych spacerach po Jurze.
                >

No raczej nie.
              • moni_485 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:55
                lella_two napisała:

> Chyba o sławnych spacerach po Jurze.
                >

Nie można wykluczyć, że daniela spaceruje z anną b. po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
                • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:10
                  Po Zielonkach?
                • daniela34 Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:54
                  moni_485 napisała:

> Nie można wykluczyć, że daniela spaceruje z anną b. po Jurze Krakowsko-Częstoch
                  > owskiej.

Pudło. moni, jak zwykle. Annę Boleyn znam wyłącznie wirtualnie (aczkolwiek również poza ematką).

Osobiście znam inne forumki.
                  • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:12
                    daniela34 napisała:

> moni_485 napisała:
                    >
                    > > Nie można wykluczyć, że daniela spaceruje z anną b. po Jurze Krakowsko-Cz
                    > ęstoch
                    > > owskiej.
                    >
                    >
                    > Pudło. moni, jak zwykle. Annę Boleyn znam wyłącznie wirtualnie (aczkolwiek równ
                    > ież poza ematką).
                    >
                    > Osobiście znam inne forumki.

A które? Może też hejterki?
                    • daniela34 Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:16
                      Różne, pani, różniste. Niektóre nawet pisały o tym na forum. Można sprawdzić, poszukać, popytać, samemu ocenić czy hejterki.
                      Natomiast nie miałam okazji spacerować z Anną Boleyn ani po Jurze, ani po Zielonkach. Nad czym zresztą szczerze ubolewam i liczę, że będzie taka okazja.
                      • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:39
                        Wszystkie grypsujecie aż furczy, niby piszecie a nic nie wiadomo 🙄
                        • daniela34 Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:51
                          Tu brzoza, tu brzoza, słyszysz mnie grab? Odbior!
                • lella_two Re: Lubię to forum 17.12.24, 16:16
                  moni_485 napisała:

> lella_two napisała:
                  >
                  > > Chyba o sławnych spacerach po Jurze.
                  > >
                  >
                  >
                  > Nie można wykluczyć, że daniela spaceruje z anną b. po Jurze Krakowsko-Częstoch
                  > owskiej.

Nawet nie zamierzam nadążać za twoimi fantazjami, nie bawi mnie budowanie faktów poprzez łączenie kropek😎
                  Miałam na myśli inne spacery; biorę na klatę, że jestem nie na czasie.
                • pani.asma Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:35
                  Biedna Anna
                  Dlatego tak źle u niej bo wpadła w złe towarzystwo sad
                • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:49
                  W Olsztynie na zamku też były. Muszę tam częściej zaglądać😝
        • moni_485 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:18
          simply_z napisała:

> No jedna z waszych idolek przyjazni sie z hejterka, nawet widuja sie i to juz j
          > est dla mnie dziwne...
          >

Piszesz o 100 wcieleniach anny b?
          • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:10
            No a jak... Ladna ta anna. Nawet na karynie ladna
            • primula.alpicola Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:28
              princesswhitewolf napisała:

> No a jak... Ladna ta anna. Nawet na karynie ladna

Gubię się, jak to Anna na Karynie?! Princess skąd Ty wiesz o takich intymnych zajściach?
            • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:41

> No a jak... Ladna ta anna. Nawet na karynie ladna

Co ty piszesz Princess, nigdy żadna Anna na mnie nie wlazila!
              • borsuczyca.klusek Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:42
                karyna-z-radzymina napisała:

> Co ty piszesz Princess, nigdy żadna Anna na mnie nie wlazila!

Za późno, wydało się 🙄
                • lella_two Re: Lubię to forum 17.12.24, 16:19
                  Bez zdjęć się nie liczy😌
                  • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:25
                    Boleyn? Popatrz na Isabelle Adjani tak w wieku 40+ lat
              • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:25
                Oj przestan, jeszcze cie wiele twarzy z mojej strony czeka. Co sie tak przejmujesz.
                • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:51
                  Princessa wszystkiego nie wrzucaj bo oszaleją 🤗
                • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 20:00

> Oj przestan, jeszcze cie wiele twarzy z mojej strony czeka. Co sie tak przejmuj
                  > esz.

Proponujesz mi wymianę na fejsa?
    • mia_mia Re: Lubię to forum 17.12.24, 10:47
      Lubię „anonimowość” forum i internetu, ludzie częściej piszą to co myślą, mniej się hamują. W życiu ludzie dbają o swój wizerunek, o to jak są postrzegani, oceniani, a tu częściej można dowiedzieć się co rzeczywiście siedzi im w głowach.
      • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:05
        Dobre podsumowanie. W tym jest cos ciekawego i strasznego zarazem.
        • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:21
          W czym strasznego. Normalne forum. Jedne z forów, gdzie jest jakaś aktywna działalność. Wszyscy się tu znają i kochają. A teraz przed końcem roku i wigilią, mówią ludzkim językiem😝
      • nenia1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:43
        mia_mia napisał(a):

> Lubię „anonimowość” forum i internetu, ludzie częściej piszą to co myślą, mniej
        > się hamują. W życiu ludzie dbają o swój wizerunek, o to jak są postrzegani, oc
        > eniani, a tu częściej można dowiedzieć się co rzeczywiście siedzi im w głowach.

taaa....prawdziwy człowiek tak jak prawdziwe życie, musi być wredny.
        • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:20
          Ona myśli że jest anonimowa. Jak już zostawiła ślad. Nie ma reguły to hejtuje. W każdej grupie ktoś się znajdzie. Wśród polityków, adwokatów, nauczycieli i innych.
    • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:17
      Gdyby ktokolwiek reagował na hejt, wierzę, że byłoby go mniej. Albo ofiar mniej, bo osoba atakowana by się dzięki innym dowiedziała - nie warto dyskutować, nikt z nas tych wys***ów na poważnie nie bierze. Mnie to forum niestety pokazuje też ogromną znieczulicę.
      • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:26
        ikonieckropka napisała:

> Gdyby ktokolwiek reagował na hejt, wierzę, że byłoby go mniej. Albo ofiar mniej
        > , bo osoba atakowana by się dzięki innym dowiedziała - nie warto dyskutować, ni
        > kt z nas tych wys***ów na poważnie nie bierze. Mnie to forum niestety pokazuje
        > też ogromną znieczulicę.
        >
        Oceniasz wszystkich pod jedno kopyto. Bez przesady. Zawsze można zmienić lokalizację. Bo ludzi nie zmienisz. Wiesz o tym dobrze. Są fora prywatne i każdy może sobie takie założyć i zebrać tych życzliwych. I ty wtedy rządzisz jak będziesz miała z kim rozmawiać. "Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi.
      • karyna-z-radzymina Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:30
        Wy to każda uwagę hejtem nazywacie. Mąż rzuci "niedopieczony ten kurczak" a wy w płacz że przemoc werbalna, hejt i trauma.
      • lella_two Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:46
        Wydaje mi się, że osoby hejtujące robią to właśnie, by zaistnieć i walka z nimi zmieniałaby każdy wątek w personalną nawalankę. Lepiej chyba "wyciemnić" siewców fermentu i trzymać się tematu wątku.
        • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:50
          No nie wiem, bo wtedy hejt zalewa forum, bo i tak brak reakcji finalnie doprowadza do zmiany nicka przez hejterkę i koło się kręci.
          • lella_two Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:55
            Ja jednak zostanę przy swoim, mogę daną wypowiedź zgłosić i to robię, na walkę w kisielu się nie piszę.
            • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:59
              Nie no przecież nie narzucam innej strategii, tylko wyjaśniam swoją.
              Zgłaszanie wg mnie na niewiele się zdaje, bardziej elokwentne hejterki bawią się w swoją podnietę w białych rękawiczkach, a wtedy moderacja nie tnie.
              • bene_gesserit Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:14
                Hejterki by się nie bawiły, gdyby nie podejmowano z nimi dyskusji. Zero odzewu i post wywalony w kosmos - byłby spokój

Drobne złośliwości są dopuszczalne, ale bieganie za kimś po wielu wątkach tylko po to, żeby się do.erdolić oraz wyciąganie informacji na czyiś temat sprzed miesięcy, a czasem i lat świadczy tylko o tym, że hejterki nie mają własnego życia, albo własnego życia nie lubią.

Współczuć. Współczuć i ignorować.
                • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:23
                  Tylko wiesz, ktoś nie podejmuje dyskusji np. z kimś, kto poważnie bredzi nt. ważnych społecznie zagadnień i celowo wprowadza weń błędy, nie reagujesz, a potem ktoś wyszukuje w Google informacje, wpada na takie coś, hm, tyle aktywnych osób, nikt nie zareagował, więc myśli: może to i racja.
                • pani.asma Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:35
                  Piszesz o naszej forumowej marthcie z reniferka ?
      • asia.sthm Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:10
        > Mnie to forum niestety pokazuje też ogromną znieczulicę.

Bo wszyscy ci się zlewajà w jedno, co rozumiem ale to jest zgubne. Odbierasz to cię najbardziej dotknęło jako wiodàce.
        Akurat to forum jest zbiorem najróżniejszych osobowości i wszystkie ciekawe do obserwacji, takie obnażone studium społeczeństwa w szczegółach.
        Grzechotniki też tu pod lupę się pchajà, a w realu chowajà. Trzeba docenić możliwość obserwacji.
        • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:21
          Tak, ta możliwość obserwacji jest przeolbrzymią wartością, całkowicie się zgadzam.
        • livia.kalina Re: Lubię to forum 17.12.24, 22:12
          >Akurat to forum jest zbiorem najróżniejszych osobowości

tak mi sie skojarzyło:

Dziewczyny z tego forum... sa różnymi osobami.
    • piataziuta Re: Lubię to forum 17.12.24, 11:27
      "gdy tylko zdarzy mi się napisać coś osobistego, ZAWSZE pojawia się kilka nicków czerpiących przyjemność z zamieszczania złośliwych, nieprzyjemnych i niczym nieuzasadnionych komentarzy. Nicków, z którymi nigdy nawet słowa nie zamieniłam, czyli po prostu tak mają"

Zaskoczę cię.
      Niektórzy nie komentują "ników" tylko treści. Nie ma znaczenia, czy nik jest znany, czy nie znany, istotne jest to co pisze. Zacznij się bardziej zastanawiać co wypuszczasz spod palców, a (możliwe, że) problem będzie rozwiązany.
      • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:50
        Chybiona porada. Nie żaliłam się na komentowanie w jakiś szczególny sposób moich wypowiedzi. Pisałam, że niektóre niki chętniej niż inne komentują złośliwie i personalnie. Co do mnie, zastanawiam się nad tym, co wypuszczam spod palców akurat tyle, ile trzeba.
    • moni_485 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:07
      Ojej. Nie wszyscy zachwycili się doktoratem twojego syna z filozofii, hejterzy okropni.
      • laurielle Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:32
        Syn autorki zrobił doktorat? Ominęło mnie. Gratulacje! 👏👏👏
        • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:50
          Dzięki laurielle.
        • kropkaa Re: Lubię to forum 17.12.24, 14:00
          Z życia.
          Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, ale to "Modę na sukces" zaczyna to przypominać.
        • taje Re: Lubię to forum 17.12.24, 16:34
          I ja się dołączam do gratulacji.
      • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:52
        Och, Moni, jakież to przenikliwe!
        Ale ad rem: między "nie zachwycili się", co jest normalne i czego nie oczekiwałam, a komentarzami sugerującymi plagiat jest cały ocean możliwości. Ale masz rację, tamten wątek mnie natchnął do obecnego.
        • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:56
          Mialam kiedys meza dr filozofii. Na sczescie krotko. Mam nadzieje ze twoj syn to inny czlowiek. Tamten godzinami nudzil, straszny prawak z niego byl, zydki sie wszedzie czaily, za kara smierci, przeciw aborcji, kaczynski to bog... No i cpal, do roboty nie chcialo mu sie isc ani jej szukac. Jak to odkrylam to walizki za drzwi.

Wiem ze twoj syn to inny czlowiek. Tak tylko wspominam
          • afro.ninja Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:26
            Serio?! Ona tu o doktoracie syna, a ty wyjeżdżasz ze swoim strasznym ex mężem, tylko dlatego, że też miał doktorat z filozofii?! Paradne!
            • ikonieckropka Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:27
              Cóż, post był uderzeniem w stół, wiele par nożyczek się odezwało. smile
            • hrasier_2 Re: Lubię to forum 17.12.24, 18:31
              afro.ninja napisała:

> Serio?! Ona tu o doktoracie syna, a ty wyjeżdżasz ze swoim strasznym ex mężem,
              > tylko dlatego, że też miał doktorat z filozofii?! Paradne!
              A to już nie wolno postów mieszać. Doktor filozofii też ładnie.
          • angazetka Re: Lubię to forum 17.12.24, 18:21
            Przyznam, że chyba nie rozumiem.
        • malgosiagosia Re: Lubię to forum 17.12.24, 14:21
          nowel1 napisała:

> Ale ad rem: między "nie zachwycili się", co jest normalne i czego nie oczekiwał
          > am, a komentarzami sugerującymi plagiat jest cały ocean możliwości.

Wczoraj wpadl mi na you tube tytul - Polska wada narodowa - zawisc, lub tez cos w podobnym sensie. To prawda.
          Polakom wydaje sie , ze jak ktos ma gorzej, wtedy oni maja lepiej, wiec czesto robia rzeczy podle, by innym zaszkodzic.

Ciesz sie sukcesem syna, nie oczekuj radosci, ani akceptacji na forum. Nawet slowa pochwalay nie sa ci potrzebne, bo czesto, sa to slowa, ktore maja pokazac bezinteresownosc autora tych slow, niz prawdziwe zadowolenie z czyjegos sukcesu. Jesli chcesz sie pochwalic, bo w tym przypadku jest naprawde czym, wplec te informacje w czyjs watek, powtorz pare razy w innych jeszcze watkach, forumkom zapadnie w pamiec, nie ma obawy. Ale to rada na przyszlosc, kiedy np. syn dostanie profesure, czego ci zycze. smile
      • nangaparbat3 Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:48
        moni_485 napisała:

> Ojej. Nie wszyscy zachwycili się doktoratem twojego syna z filozofii, hejterzy
        > okropni.

Nawet nie trzeba uderzać w stół.
        • asia.sthm Re: Lubię to forum 17.12.24, 18:24
          nangaparbat3 napisała:

> moni_485 napisała:
          >
          > > Ojej. Nie wszyscy zachwycili się doktoratem twojego syna z filozofii, hej
          > terzy
          > > okropni.

> Nawet nie trzeba uderzać w stół.

Jakie tam nożyce, toż to ratlerek podziamgać był raczył 🤣
    • alexis1121 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:29
      Ciesz się, że nie wszyscy czytali twojego bloga, bo by ci jeszcze twoją przeszłość wyciągnęli. Bardzo sensownie piszesz i w sumie szkoda, że tak mało. Wątku nie czytałam, ale idę nadrobić.
      • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:54
        Eee, Alexis, tu mnie zaskoczyłaś. Na pewno mnie z kimś nie mylisz?
        Bardzo byłabym zdziwiona, gdyby ktoś mojego bloga pamiętał. To było bardzo dawno i nawet popularny nie był.
        • alexis1121 Re: Lubię to forum 17.12.24, 18:16
          Na pewno nie. Byłaś (jesteś) l…..ką i miałaś był….o mę….a, o którym niepochlebnie, ale z klasą pisałaś. Nie pamiętam konkretnie roku, ale mogło to być 2005/06, te lata.
          • malia Re: Lubię to forum 17.12.24, 19:56
            Alexis, ile masz lat jeśli to nie tajemnica?
            • alexis1121 Re: Lubię to forum 17.12.24, 19:59
              39
          • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 21:57
            Szok, szok, szok. Internet jest mały smile
    • laurielle Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:31
      Agresja jest objawem frustracji. Ten, kto jest agresywny, musi mieć w realu bardzo kiepskie życie. Pozostaje po ludzku mu współczuć, ale hejtowi trzeba się sprzeciwiać nawet jeśli nic to nie zmieni po stronie hejtera. Zostanie jednak przynajmniej jakiś ślad, że nie jest to akceptowalne zachowanie w społeczeństwie.

Mimo hejtu, mam sentyment do forów gazety, bo tu planowałam ślub, tu urządzałam mieszkanie, tu przeżywałam ciążę i niemowlectwo pierwszego dziecka. Nie zawsze było miło, ale często bywało pożytecznie.
      Z rzeczy najnowszych:
      - dziękuję osobom, które namówiły mnie do wlosingu
      - dziękuję za linka do wykładów biblijnych prof. Marcina Majewskiego. Są rewelacyjne!
      Na forum można znaleźć perełki. Dlatego tu ciągle jestem.
    • koko8 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:49
      Weszłam w ten wątek nieco zaskoczona tytułem, i trochę tak pozytywnie nastawiona.
      Ale to niestety kolejny wątek pt Lubię to forum, ale...
      I tak w kółko macieju od 20 lat.
      • chatgris01 Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:50
        big_grin
      • borsuczyca.klusek Re: Lubię to forum 17.12.24, 12:52
        To ja mogę napisać, że lubię to forum bez żadnego ale. Lubię całe forum i wszystkie forumki i forumowiczów 🙄
        • princesswhitewolf Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:15
          Xxx
        • bene_gesserit Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:20
          Jeśli forum miałoby swoją własną religie, Borsuczycy postawiono by pierwszą kapliczkę. - A to takie tęczowe, co to jest? -Aaa to, to jest kapliczka Świętej Borsuczycy od Pazów
          • pani.asma Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:34
            Borsuczyca jest ot netflixa guru
          • borsuczyca.klusek Re: Lubię to forum 18.12.24, 09:59
            Dzięki 🥰
        • boogiecat Re: Lubię to forum 17.12.24, 21:16
          Ja tez, Borsuczku!!!😇
      • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 13:55
        Co na to poradzę... I naprawdę lubię to forum 😁
    • cottonrose Re: Lubię to forum 17.12.24, 14:24
      Obawiam sie, ze jezeli ktos jest w miare uprzejmy jedynie ze strachu przed rozpoznaniem to troche slabo....
      • laurielle Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:00
        Dobre chociaż i to, podobnie jak powstrzymanie się od popelnienia przestępstwa tylko ze strachu przed wymiarem sprawiedliwości. Nie każdy człowiek ma zinternalizowane i zautomatyzowane normy szlachetnego postępowania.
        • nowel1 Re: Lubię to forum 17.12.24, 15:58
          Zgadzam się.
        • cottonrose Re: Lubię to forum 17.12.24, 16:18
          Wydawalo mi sie, od podstawowej kultury i szacunku do innych, do szlachetnosci to jeszcze spory kawalek...
          • bene_gesserit Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:22
            To nie jest kwestia skali, tylko motywacji.
            • cottonrose Re: Lubię to forum 17.12.24, 17:37
              Tez prawda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka