Dodaj do ulubionych

DO KATRINY

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.10.02, 22:01
Wybacz, że Cię tak wywołuje po imieniu, ale... jeśli dobrze pamiętam,
wybrałaś się do któregoś z Krakowskich wizjonerów. I jak efekty? Co robiłaś?
U kogo byłaś? Ile zapłaciłaś? Możesz mi napisać coś więcej, bo też mi się
taki Fryzjer marzy...
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: DO KATRINY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 19:53
      Nie ma sprawy :)
      Roman Chochoł, ma salon na Radzikowskiego 22, tel 637-70-70, strzyżenie
      krótkich włosów 50zł, w tym mycie i czesanie (przez inne dziewczyny, on tylko
      strzyże, i musisz zaznaczyć że chcesz zeby to on strzygł) Powodzenia!
      • Gość: Mia Re: DO KATRINY IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.10.02, 10:19
        dzięi za wyczerpujący serwis, jesteś nieoceniona! :-))))
        A czy do tego pana można iść bez pomysłu i zdać się na jego intuicję?
        • Gość: katrina Re: DO KATRINY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 16:18
          Tego nie wiem, bo mu przynosze zdjęcia z gazet i pokazuję mu na głowie co chcę,
          np. tu krócej, a to zostaje długie, tył będę chciała rozczochrać, itp.
          wskazówki. Ale myślę że warto zaryzykować, facet strzyże super. pierwszy raz w
          życiu jestem cąłkowicie zadowolona. niedługo musze iść znowu, bo juz odrastam :)
          • sagaa Re: DO KATRINY-nie na temat :-) 19.10.02, 16:28
            Czy ty chodzisz na lektorat do Rożnawskiej?

Saga
            • Gość: Katrina Re: DO KATRINY-nie na temat :-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 16:35
              Tak. A kto mówi? :)
              • sagaa Re: DO KATRINY-nie na temat :-) 19.10.02, 16:59
                Studiuję na tym samym kierunku co ty. A moje pytanie jednak miało związek z
                głównym tematem, bo chyba niedawno Cię widziałam na Kampusie. Nie jestem pewna
                czy ty to ty :-))), ale chyba poznałam Cię właśnie po fryzurce (opisywałaś ją
                kiedyś na forum). Jeżeli to Ciebie widziałam :-))), to fryzura jest naprawdę
                rewelacyjna - niezbyt krótkie, ale też nie półdługie włosy. Bardzo fajnie
                wycieniowane. Chyba też wybiorę się do tego fryzjera, bo mam krótkie włosy, a
                nie każdy fryzjer potrafi je fajnie obciąć.
                Dzięki za odpowiedź :-)))
                Saga
                • Gość: katrina Re: DO KATRINY-nie na temat :-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 17:03
                  No to może się ujawnijmy przed sobą? :) Na kampusie. Czy Ty tez chodzisz do
                  Rożnawskiej? Środy i piątki? Na którym jesteś roku?
                  • sagaa Re: DO KATRINY-nie na temat :-) 19.10.02, 18:39
                    Raczej niezbyt często bywam na kampusie. W ogóle staram się omijać naszą
                    szanowną uczelnię szerokim łukiem :-))) A panią Rożnawską znam z widzenia.

Pozdrawiam
                    Saga
                • Gość: Mia Re: DO KATRINY-całkiem na temat :-) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.10.02, 19:25
                  Katrina - a jaka to fryzurka? Właśnie szukam czegoś ciekawego na proste
                  półdługie włosy, mam milion pomysłów i chętnie przemyślę jeszcze więcej... ;-)
    • agat_ka Mia!! 22.10.02, 16:32
      hej

i jak po fryzjerze??? Bylas u Romana polecanego przez Katrine??? Strrasznie
      jestem ciekawa, bo sie wybieram do Krakowa niedlugo, i mam plany fryzjerskie
      rowniez, wiec moze by tak?...

pzdr
      • Gość: katrina Re: Mia!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 00:00
        taka rozczochrana... ale na moich włosach rozczochranie wymaga troche wysiłku.
        im sa dłuższe tym szybciej opadają, dlatego musze je teraz juz podciąć, ale
        chwilowo jestem całkowitym bankrutem :)

napisz jak Tobie wyszło.
        • agat_ka Re: Mia!! 23.10.02, 11:45
          oki, napisze, ale to pewnie za jakis miesiac albo i na Boze Narodzenie
          dopiero :-((. Ale zawsze mam tak napiety plan wizyt i wszystkiego co mam w
          Kraku zalatwic, ze planuje z wyprzedzeniem. Dzieki za namiary, btw.

pzdr ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka