IP: *.chello.pl 06.12.05, 17:26
mam ochotę pójść na saunę? jakie macie doświadczenia? pięknieje się po niej?
Obserwuj wątek
    • misiober Re: sauna 06.12.05, 17:58
      ja czuje się świetnie, ale weź coś do picia bo bardzo się chce, fajnie też iść
      z kimś miłym :) spocone ciałka i to ciepełko :) super !!!!
      • Gość: Kasia Re: sauna IP: *.chello.pl 06.12.05, 18:12
        mam ochote na taką saune, i chyba zdecyduje sie, o czym jeszcze pamiętać?
        na jakie efekty mogę liczyć?
        • catalunya72 Re: sauna 06.12.05, 18:15
          baardzo przyjemne, chyba tez wkrótce się wybiorę, bo szaro i zimno na świecie...
          rosjanki polecają nałożyć na włosy odżywkę i owinąć głowę ręcznikiem
          • mikka8 Re: sauna 06.12.05, 18:19
            A moze cos wiecej na ten temat? ;)
    • Gość: ala Re: sauna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 02:39
      Ja przed sauna smaruje sie grubo balsamem,skora super nawilzona.
      • ziyi Re: sauna 07.12.05, 10:47
        Ala, nie wolno smarowac sie balsamem przed sauna. Zatykasz wtedy pory skory, ktora nie moze swobodnie sie pocic! Przed wejsciem trzeba sie dokladnie umyc, smarowac sie czymkolwiek mozna dopiero po.
        Saune serdecznie polecam, cera po paru sesjach wyglada zdrowiej a cellulit znika w mgnieniu oka.
    • Gość: luca3105 Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:19
      Bardzo zazdroszczę saunowiczkom! Niestety dla mnie sauna zakazana - cera ze
      skłonnością do pękających nacznek. Pozdrawiam.
    • corka_rosy Re: sauna 07.12.05, 14:17
      juz po pierwszej wizycie w saunie zauwazylam efekty - pieknie wygladzona
      skora, "zniknely" gdzies wszytskie zaskorniki no i bylam tak cuuuuudownieeee
      wygrzana... polecam - sauna to swietny wynalazek :-)
      • Gość: Kasia Re: sauna IP: *.chello.pl 07.12.05, 14:56
        ale nabrałam chęci, co najlepiej wziąć na pierwszą sesję, jak się przygotować?
        Czy cellulit rzeczywiście maleje????
    • joginka83 Re: sauna 07.12.05, 14:59
      po saunie tez nie wolno sie niczym smarowac... najlepiej po kilku godzinach/na
      drugi dzien. czylam wasze wypowiedzi i tak sobie mysle dlaczego ja nie chodze w
      ogole do sauny? mam ja pod nosem...
      • Gość: Kaśka Re: sauna IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.05, 17:21
        a ja sobie zamontuje saune w domku.dokladnie w suszarni(taka małą na 2 osoby:))))
    • Gość: casjopeja Re: sauna IP: 217.153.136.* 07.12.05, 20:00
      Na sauniemożna swietnie zadbać o ciało. Koniecznie weź gabkę do mycia z szorstką
      stroną lub jakaś sizalowa myjkę , peeling do ciała i do twarzy , maseczkę do
      twarzy i jakis dobry odżywczy balsam na koniec. Ja osobiście na saunie robię 3-4
      wejsć tj, wchodzę , siedzę w srodku około 15 minut, wychodzę , biorę pryśnic
      gdzie dokładnie masuje gąbką lub rękawicą sizalowa całe ciało, przed masażem
      rekawicą ide pod tzw. bicz z lodowata wodą ( nie wiem czy w kazdej saunie jest
      coś takiego) ten bicz jest pod ciśnieniem wieć supe ujędrnia, po masazu rękawicą
      ide na lerzaczek na jakies 5-10 . I tak 3 lub 4 razy w zależności czy ci sie
      bedzie chciało. Bicz z lodowata wodą i masaz rekawicą robię po kazdym wyjściu
      ,po przedostatnim wejsciu robię maseczkę na twarz. Na sam koniec smaruję ciałko
      olejkiem do ciała i czekam na leżaczku jakieś 10minut aż sie wchłonie. Po takim
      seansie w saunie czuje sie super , fajnie sie śpi a następnego dnia jestem jak
      (prawie0 nowo narodzona :-)
      Polecam
      • Gość: Kasia Re: sauna IP: *.chello.pl 07.12.05, 20:09
        no to wspaniale! i ciałku służy elegancko sauna, tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka