Dodaj do ulubionych

Jacques Dessange - kupon w TS

IP: *.man.bialystok.pl 19.10.02, 12:49
Czy któraś z Was skorzystała z kuponu promocyjnego w Twoim Stylu i darmowego
strzyżenia w nowym salonie?
Ja nie załapałam się do pierwszej setki z bezpłatnym strzyżeniem, makijażem
itp, ale do kolejnej z niespodzianką i niewielką obniżką.
Czy warto iść?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Jacques Dessange - kupon w TS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 16:16
      Założę się, żę żadnej 100-ki nie było :-( Niespodzianka to pewnie nic nie warty
      gadżet, a obniżka... Jak słyszałam, że oni biorą 2X tyle (albo więcej) co dobry
      fryzjer w Wawie to z pewnością cena po obniżce nie będzie mniejsza niż 150%
      ceny gdzie indziej.
      Nie warto się tym przejmować, zwyczajny oszukańczy marketing.

Pozdr.
      Ps. Gdzieś wcześniej był wątek o tym salonie, i nie jestem pewna czy cena nie
      równała się nawet 3X tyle co gdzie indziej.
    • oalex Re: Jacques Dessange - kupon w TS 20.10.02, 17:01
      Dzwoniłam do nich, ale powiedzieli, że jeszcze nie zapisują, że od jutra.
      Nie dzwoniłam więcej bo mi aż tak bardzo nie zależało, a poza tym nie co to
      znaczy, że od jutra? Ciekawa jestem ile dziewczyn zadzwoniło do nich i
      usłyszało taki tekst.
    • Gość: Ania Re: Jacques Dessange - kupon w TS IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 20.10.02, 23:45
      A ja dzwoniłam tam tydzień temu i zapisałam się, ale zastanawiam się czy iść. Z
      kuponem ( bo też nie załapałam się do pierwszej setki) wzizyta będzie
      kosztowała ok. 120 zł. Chyba to trochę za dużo.
      • vts Re: Jacques Dessange - kupon w TS 20.10.02, 23:59
        Ja też załapałam się do pierwszej setki (ale zrezygnowałam,bezpłatnie-
        ogłoszenie aktualne było do godź 12 w dniu ukazania się gazety)mycie +
        strzyżenie po promocyjnej cenie (?) 100PLN. To ma być promocyjna cena, to ile w
        takim razie normalnie kosztuje taki zabieg? Czy tam dolewają złota do szamponu?
        pozdrawiam
        • Gość: sasanka Re: Jacques Dessange - kupon w TS IP: *.man.bialystok.pl 21.10.02, 13:27
          Mnie powiedziano, że strzyżenie + mycie kosztuje 90 zl po cenie promocyjnej
          - nie wiem, czy z modelowaniem, bo zapomniałam spytać, a z informacjami
          panienka specjalnie się nie wyrywała.
          Gdy spytałam o cenę pasemek - to od 230 do 300 zł - też nie wiem, czy to cena
          za całą "operację", czy tylko za pasemka, a jak kasy nie starczy, to wychodzę z
          mokrą głową.....
          Może mam za duże oczekiwania, ale nawet ton w słowie "niespodzianka" w
          wykonaniu odbierającej zgłoszenie pani wcale nie kojarzył się z przyjemną
          niespodzianką.
          • Gość: sasanka Re: Jacques Dessange - kupon w TS IP: *.man.bialystok.pl 12.11.02, 15:17
            Zżera mnie nadal ciekawość, czy któraś z Was tam była.
            W umówionym terminie coś mi wypada - czy zmieniać plany?
            • Gość: marysia Re: Jacques Dessange - kupon w TS IP: *.lodz.mm.pl 12.11.02, 17:54
              Ja mam prenumerate. W pon. keyd dostalam TS, powiedzieli, zebym zadzwonila w
              piatek po 7.00. Specjalnie dzwonilam. Niestety sie nie zalapalam. @ razy
              odebrali sluchawke, ale zaraz odlozyli.

• Gość: sasanka Re: Jacques Dessange - kupon w TS IP: *.man.bialystok.pl 12.12.02, 14:40
                Byłam miesiąc temu i nadal wyglądam ślicznie - w moim odczuciu, a chyba głownie
                o to chodzi.
                Dzięki p. Ewie zgubiłam kilka lat i zyskałam kilka dobrych minut każdego
                ranka - fryzurka nie wymaga długich zabiegów.
                Tylko te ceny..............
    • madzikm Re: Jacques Dessange - kupon w TS 12.12.02, 20:51
      Wybrałam się tam bez promocji ponad tydzień temu. Strzyżenie kosztuje około
      140 zł, ale powiem Wam, że nie żal mi ani jednej złotówki. Jeszcze nigdy nie
      byłam tak doskonale obcięta. Strzyżenie trwa o wiele dłużej niż w innych
      salonach - fryzjer obcina włoski na mokro, na sucho (bo przecież suche włosy
      inaczej się układają), potem jeszcze "doszlifowuje" na mokro. Mam bardzo słabe
      i cienkie włosięta, z którymi naprawdę trudno zrobić coś sensownego, a pan
      Adam wyczarował mi fantastyczną postrzępioną fryzurkę, która znakomicie się
      układa. Na pewno tam wrócę mimo kosmicznych cen.
      Nie polecam natomiast farbowania. Jeśli ktoś decyduje się na opcję strzyżenie
      + farbowanie, opiekuje się nim fryzjer stylista (ten, co strzyże) i fryzjer
      wizażysta (ten od farby). I ten cały wizaż u nich jest do bani. Jestem typowym
      latem, dobrze mi tylko w chłodnych barwach, a wyszłam od nich prawie
      marchewkowo ruda, mimo zapewnień wizażysty, że to "chłodny brąz". Akurat!
      Dopiero pani Małgosia z MK de Varsovie doprowadziła kolory na mojej głowie do
      porządku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka