cioccolato_bianco 09.12.05, 10:26 czy ktos uzywal? i czy poleca czy raczej odradza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ineza Re: rajstopy w spray'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:32 żadna rewelacja :( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: rajstopy w spray'u 09.12.05, 11:34 na pewno nie nadają się na tę porę roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: rajstopy w spray'u 09.12.05, 12:57 No forum zdrowie jest taki jeden gorący, może rajstopy też lubi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: rajstopy w spray'u 09.12.05, 17:57 kiedys to kobiety smarowaly nogi herbata jak nie byloo nylonu ani jedwabiu na rynku bo na spadochrony bylo to wszystko potrzebne... ale tak sie zastanawiam po co komu takie psikane rajstopy...rajstopy czy ponczochy sa to tkaniny zabezpieczajace nogi przed chlodem...im wiekszy chlod tym wiekszy DEN jesli nie potrzebujesz zabezpieczac ich to lepiej isc bez takiego czegos co po byle namoknieciu splynie... kiedys kobita bez rajstop byla qrwa w oczach publicznych...teraz mozesz legalnie isc bez nich Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: rajstopy w spray'u 09.12.05, 19:03 bo np. potrzebujesz chodzic do pracy w rajstopach, a latem jest ci za gorąco. jakby wymyslili niebrudzace, bylabym fanka mimo ceny ostatniego lata siedzialam w pracy po 12 godzin i rajstopy mnie dobijaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: rajstopy w spray'u IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.05, 18:34 Odradzam - brudzą ubranie np. brzeg spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: rajstopy w spray'u 09.12.05, 19:07 kiedys w sklepie psiknelam sobie z testera na reke - po dluzszym czasie jeszcze sie mazalo, wiec nie wiem jak to mozna miec na calych nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
ba.sia Re: rajstopy w spray'u 09.12.05, 20:57 ja uzywalam. tych z sally hansen. Jestem zadowolona, spelnil ysowje zadanie. Stosowalam je w lecie, ale na wieczor. Moze dlatego ze nie bylo goraco, nic sie nie mazalo i nie rozplywalo. Odpowiedz Link Zgłoś