Dodaj do ulubionych

data waznosci oriflame

IP: *.77.classcom.pl 12.12.05, 11:40
Obserwuj wątek
    • Gość: wicked Re: data waznosci oriflame IP: *.77.classcom.pl 12.12.05, 11:43
      no tak,za szybko poszlo.
      mam pytanie. chce kupic dla paru kobietek z mojej rodziny cos z oriflame. no i
      na allegro jest jedna atrakcujna oferta, z tym, ze pani podaje, iz produkt ma
      termin waznosci 36 miesiecy i uplynely 2 od daty produkcji-czyli ynikaloby, ze
      swiezutki. tylko dzwonilam na infolinie i powiedziano mi, ze na poduktach jest
      data waznosci/czyli do kiedy, a nie od kiedy/. no wiec wiecie moze jak to jest?
      pomozcie, moje drogie. dodam, ze chodzi o cienie do powiek, taki fajny zestaw.
      • Gość: Ania Re: data waznosci oriflame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:45
        Nie kupuj. Skoro na infolinii powiedziano Ci, że na opakowaniach jest data
        produkcji to baba z Allegro coś kręci. Chyba, że ma produkty ze starej serii
        gdzie zamieszczano jeszcze datę produkcji a nie ważności. Ja bym wolała nie
        ryzykować.
    • Gość: Ania Tak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:44
    • justa_79 Re: data waznosci oriflame 12.12.05, 21:56
      mam świeżo kupiony żel pod prysznic i jest na nim DATA WAŻNOŚCI, a nie data
      produkcji, na co wskazuje sam napis EX0606, czyli data ważności wygasa
      (expires) w czerwcu 2006. swoją drogą, krótka ta data ważności w porównaniu np.
      z Avonem (3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka