Gość: wicked IP: *.77.classcom.pl 12.12.05, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wicked Re: data waznosci oriflame IP: *.77.classcom.pl 12.12.05, 11:43 no tak,za szybko poszlo. mam pytanie. chce kupic dla paru kobietek z mojej rodziny cos z oriflame. no i na allegro jest jedna atrakcujna oferta, z tym, ze pani podaje, iz produkt ma termin waznosci 36 miesiecy i uplynely 2 od daty produkcji-czyli ynikaloby, ze swiezutki. tylko dzwonilam na infolinie i powiedziano mi, ze na poduktach jest data waznosci/czyli do kiedy, a nie od kiedy/. no wiec wiecie moze jak to jest? pomozcie, moje drogie. dodam, ze chodzi o cienie do powiek, taki fajny zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: data waznosci oriflame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:45 Nie kupuj. Skoro na infolinii powiedziano Ci, że na opakowaniach jest data produkcji to baba z Allegro coś kręci. Chyba, że ma produkty ze starej serii gdzie zamieszczano jeszcze datę produkcji a nie ważności. Ja bym wolała nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: data waznosci oriflame 12.12.05, 21:56 mam świeżo kupiony żel pod prysznic i jest na nim DATA WAŻNOŚCI, a nie data produkcji, na co wskazuje sam napis EX0606, czyli data ważności wygasa (expires) w czerwcu 2006. swoją drogą, krótka ta data ważności w porównaniu np. z Avonem (3 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu). Odpowiedz Link Zgłoś