Dodaj do ulubionych

Pytanie o naprawdę dobry SAMOOPALACZ?

IP: *.it-net.pl 14.12.05, 13:32
Doradźcie proszę jaki kupić samoopalacz żeby skóra po jego zaaplikowaniu
miała barwę naturalnej opalenizny a nie umaszczenia "rudej wiewiórki" na
dokładkę w łatki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anisia Re: Pytanie o naprawdę dobry SAMOOPALACZ? IP: *.esnxr1.ras.tele.dk 14.12.05, 13:40
      hej, wiec jesli chodzi o samoopalacz do twarzy to ja z czystym sumieniem
      polecam vichy. kolor naturalny, a konsystencja samoopalacza jest super, bo taki
      troche zelowaty troche kremik i nie zostawia takiego tlustego filmu na buzi.
      poza tym nie smierdzi. juz duzo przetestowalam, ale ten wygral i jestem mu
      wierna juz 3 opakowanie (kosztuje kolo 42zl). natomiast samoopalacza do ciala
      jeszcze nie znalazlam takiego, ktory by mi odpowiadal. uzywam L'Oreala sublime
      bronze w takim zelu, ale jest smierdzacy. kolor jest bardziej na wiosne, bo ma
      takie drobinki rozswietlajace, ale mi sie to akurat podoba... tylko smierdzi
      niemilosiernie!!!! pozdrawiam.
      • Gość: mimi offtopik: dlaczego samoopalacze śmierdzą? IP: 62.233.195.* 14.12.05, 14:03
        a właściwie czemu samoopalacze tak nieładnie pachną?
        • makowa-panienka Re: offtopik: dlaczego samoopalacze śmierdzą? 14.12.05, 14:36
          Zapach ten wydziela sie po ok. godzinie od nalozenia preparatu wskutek reakcji
          jaka zachodzi między DHA (związek o charakterze cukrowym-dihydroksyaceton)a
          naskórkiem. DHA jest glownym skladnikiem kazdego samoopalacza i niezaleznie od
          jego ceny zapach ten sie uwolni (oczywiscie na kazdej skorze z inna
          intensywnoscia). Rowniez samoopalacze pachnace podczas aplikacji np.kwiatowo nie
          ustrzega nas przed tym dyskomfortem.
    • Gość: natka110 Re: Pytanie o naprawdę dobry SAMOOPALACZ? IP: *.pool8288.interbusiness.it 14.12.05, 14:31
      A mi sie wydaje, ze smierdza nie samoopalacze, ale skora po nich - tak samo,
      tylko mniej intensywanie smierdzi skora po sloncu, sprawdzilam sama:)
      Sama bym chciala znalezc jakis OK, moja kumpela chwali Nivea w sprayu.
      Dzis slyszalam w radiu ze Paris Hilton uzywa samoopalacza Miss costam, I ZE
      SOLARIUM JEST BLLEEE.... - sluchajcie Paris, zostaniecie diedziczkami jak
      ona:)))
      moje ulubione radio robi sobie z niej jaj akurat jak wracam z pracy, czytajac
      porady, jak zostac slawna dziedziczka fortuny ( pkt 1: musisz sie urodzic we
      wlasciwej rodzinie )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka