Dodaj do ulubionych

suszarka-prostownica ROWENTA

14.12.05, 16:20
Czy ktos uzuwał tej nowej suszarko-prostownicy Rowenta? Sprawdza sie? Bo
zastanawiam sie nad zakupem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: suszarka-prostownica ROWENTA IP: *.crowley.pl 14.12.05, 22:47
      ja tez bym chciala wiedziec..
      • kw31 Re: suszarka-prostownica ROWENTA 15.12.05, 12:52
        Ja jakos do koca nie wierze wszytskim specyfikom typu "dwa w jednym"...A uzywam
        i tego i tego.Osobiscie mam prostownice Philipsa,z ktorej jestem bardzo
        zadowolona.
    • bob75rob1 Re: suszarka-prostownica ROWENTA 15.12.05, 12:57
      Jedyne co wiem to, że są dwa rodzaje tej suszarko-prostownicy. Jeden tańszy,
      drugi droższy bo ma funcję jonizacji. Co do efektów prostowanie niestety sama
      chciałabym je poznać.
      • Gość: Miya Re: suszarka-prostownica ROWENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:03
        up
    • bob75rob1 Re: suszarka-prostownica ROWENTA 29.12.05, 11:55
      Dostałam od Dzieciątka pod choinkę i dzisiaj ją przetestowałam. Mam tę wersję z
      jonizowaniem i jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu. Wcześniej
      prostowalam włosy przy użyciu szczotki i suszarki (włosy do połowy pleców), a
      dzięki tej suszarce mam większą swobodę ruchu. Miałam rownież problem z
      wyrostowaniem takich krótszych włosów w okolicach grzywki (takie kręciołki),
      teraz to jest znacznie prostsze.
    • Gość: Irish Re: suszarka-prostownica ROWENTA IP: *.gdynia.mm.pl 29.12.05, 15:37
      ja też dostalam pod choinke Rowente Lissima i również jestem bardzo
      zadowolona ;)
      Mysłałam ze to bedzie szajs,ale na moich włoskach się sprawdza, a jak dotąd
      radziła sobie z moimi wlosami tylko prostownica Efalock.
      Róznica w efekcie jest taka że po suszarce moje włosy są bardziej
      puszyste,uniesione a nie takie płaskie jak po prostownicy i można łatwo
      wymodelować końcówki, np na zewnątrz lub do środka.Ale wydaje mi sie ze po
      prostoiwnicy dłużej się trzymają, a po suszarce mogą od wilgoci dostać skrętu
      (mimo iż wczesniej używam środek do prostowania). Jak dla mnie suszarka jest
      fajna ale prostownicy jeszcze nie wyrzucam ;)
    • Gość: gosia z bravo Re: suszarka-prostownica ROWENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:26
      ja mam nawet 2:) jedna ta normalna a druga to z jonizacja ( ta normalna mam do
      sprzedania) Z efektu jestem bardzo zadowolona, jak ktos wczesniej wspominal
      wlosy sa tak naturalnie wyprostowane a nie takie plaskie i na sile "wyciagniete"
      jak po prostownicy. Dla mnie plusem jest wlasnie to (tez ktos wspominal) ze
      mozna sobie ukladac wlosy i ja lubie wywijac je lekko na zewnatrz i u mnie
      lissima sie swietnie w tym sprawdza.
      Jako ze mam obie wersje moge z czystym sumieniem powiedziec ze roznicy jakies
      gigantyczniej nie ma - zarowno po tej zwyklej jak i po tej z jonizacja wlosy
      lubia sie elektryzowac.
      Co do minusow to moze tylko taki ze troszke mnie reka boli :) ale jednak lepiej
      ta suszarka niz szczotka i suszarka!
      Aha plusem jest tez to ze mozna jej uzywac jako normalnej suszarki!
      Polecam wsystkim ktorzy chca uzyskac efekt naturalnie wygladających prostych
      wlosów oraz tym ktorzy chca jednoczesnie wyprostowac i wymodelowac wlosy
      jednoczesnie!
      Zapomnialabym o tym ze oszczedzamy czas bo suszenie i prostowanie odbywa sie w
      tym samym czasi!
      • Gość: Aga Re: suszarka-prostownica ROWENTA IP: *.crowley.pl 30.12.05, 15:26
        Ja też dostałam pod choinkę, ale oczywiście od Mikołaja, a nie od jakiegoś
        gwizadora:D
        Sprawdza się świetnie, wolę od prostownicy, bo nie niszczy włosów i efekt jest
        naturalniejszy, włosy ładnie błyszczą. Fakt, że trochę to trwa i ręka boli, ale
        trza cierpieć dla urody i już:P
        • wiorka_mrau Re: suszarka-prostownica ROWENTA 02.01.06, 11:52
          Widzę, że wystarczająco długo miauczałyśmy pewnie o tych suczarkach rodzince, bo
          ja też dostałam i też z czystym sumieniem polecam - efekt naturalnie gładkich
          włosów, a prostuję "na sztywno" tylko na specjalne okazje...
          Fajna. polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka